Odp: L2 Gang x2000 (1 odsłona)

Zaczęty przez perfecT, Sierpień 07, 2010, 11:11:29 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

aqqvirus

Cytat: 4va7ar w Grudzień 21, 2010, 02:46:59 PM
potwierdzam ze strasznie duzo boterów, na farmie 2 GM w ciągu 1h złapał ok 20 botów, reszta miała okazję sie wylogować. dla mnie server ujdzie, tez tam troszke grałem...1 tydzień farmy i mam całkiem spoko sprzęt dla tyrka, oczywiście bez boss biżki...aczkolwiek nudzi mi sie wieczne pvp z tymi samymi ludźmi.....jednym slowem szukam czegoś innego:)

jak znajdziesz to daj znac bo jestem tego samego zdania co ty. tylko mi sie tam znudzilo po 3 dniach

jyqx

Server mi sie podoba ... Ile jest tam w ogole online ? Podoba sie mi szczegolnie pomysl z farma
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

PuFF

imo fail server deska na FI/SOS zabilem pol party wroga zanim ich bish sie skapnol co jest 5 fail comunity.

GenesiZ

Cytat: PuFF w Grudzień 21, 2010, 08:35:45 PM
imo fail server deska na FI/SOS zabilem pol party wroga zanim ich bish sie skapnol co jest 5 fail comunity.

czyli to wina bisha a nie serwa :D
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

PuFF

Cytat: GenesiZ w Grudzień 21, 2010, 08:36:29 PM

grasz tam?

GenesiZ

Cytat: PuFF w Grudzień 21, 2010, 08:37:51 PM
Cytat: GenesiZ w Grudzień 21, 2010, 08:36:29 PM

grasz tam?

grałem przed wipe, i tyle farmy nigdzie nie widziałem
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

jyqx

teraz polecam mniej farmy wiecej pvp
@PuFF grasz tam :P?
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

PuFF

Cytat: jyqx w Grudzień 21, 2010, 08:42:25 PM
teraz polecam mniej farmy wiecej pvp
@PuFF grasz tam :P?
morze pogram bo nie ma co robic czasem tylko nie wiem czym :(

Gandam

moglbym ktos l2netem sprawdzic online ?:>>  w godzinach szczytowych ofc ^^
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

GIMLI1820

nawet fajny serw 0 lagow nie ma over power postaci, donacja jest  do wytrzymania itemy +6 i rb jewely każdy gracz może to osiągnąć tylko trzeba trochę pofarmic:) co do farmy 2 dni i mam fisty freya z full atri set elegia hvy i full bizu i kilka skilli +6-10, często jest pvp prawie na każdej farmie się leją ;) sporo sie zmieniło po wipe na lepsze.

rAre

siemanko... mam problem ze strona l2 gang ( nie chce sie odpalic - przekierowuje mnie na jakies bzdury ) moglby ktos wrzuic patcha?

Kamal

rAre

Bohuniasty

Ja też tu gram i server bardzo polecam!
Farmy nie ma aż tak dużo jak to może się zdawać!

HellSign

jeden z top pvp, lepszy aktualnie od wielu innych.

jak ktos ma eq to pm me :D jak nie potrzebuje
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Gandam

Aeore Healer 97 Lilith

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Gandam

to ladnie glosuja ^^ na HZ maja dosc sporo glosow :>

EDIT:

ktos tu gra ?:>

Aeore Healer 97 Lilith

Blitz

update, proszę o wyczyszczenie tematu ze wszystkich postów włącznie z tym, wszystkie informacje zawarte są w pierwszym poście, który będę stopniowo uzupełniał po wipe (teraz mało wiem, opisuję jak było na freyi)