Falme, Screeny etc na Naia

Zaczęty przez DarthMyth, Październik 07, 2010, 11:49:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vraghor

zawsze m1lan mozesz przyjsc do nas na ruoffa akurat kaczor szuka drajwera na nekro a u nich w pt 3/4 osob znasz osobiscie :) tutaj nie wygrywa sie skryptem ale skilem
retired

jac0l

raczej ilością złotówek w kieśni.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Vearth

Quentim

A co mają złotówki w kieszeni do wygrywania pvp?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Quentim

A gdzie jest opcja kupna wygrania pvp i ile to kosztuje ?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

EsTeCzteryRkA

u nich jest opcja , kup l2r, ustaw  main targetera , idz afk )
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Alarion

Cytat: Vraghor w Luty 07, 2011, 04:29:47 PM
zawsze m1lan mozesz przyjsc do nas na ruoffa akurat kaczor szuka drajwera na nekro a u nich w pt 3/4 osob znasz osobiscie :) tutaj nie wygrywa sie skryptem ale skilem

Dokładnie Milan, pomyśl o tym, bo chyba sam widzisz do czego dąży gra na ofie, a u nas co by nie mówić, na brak zajęć nikt nie narzeka. Party Kaczora z kolei jest już +80 i skoro szukają zaufanej osoby na względnie wyexpioną postać, to może...? ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

gonet

Cytat: Vraghor w Luty 07, 2011, 04:29:47 PM
... tutaj nie wygrywa sie skryptem ale skilem

a wy dalej wierzycie ze na ruofie nie ma bota/radara ?

http://l2ext.com/

Acid

Kwestia jest taka ile na tym bocie pośmigasz.

Biz0n

Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

CattyWitch

Ten film OS to z jakiejś bardzo zamierzchłej przeszłości.

Co do programów, to chyba umiera l2walker bo mniej potrzebny ludziom niż ranger. Ja mam to w d.... i tak Króliki muszą się pomęczyć na siege żeby mnie utłuc niewspółmiernie długo :)

Polaków w sumie nawet trochę pojawiło się w OS/Nemessis. Jeszcze tylu nie było. Ogólnie off teraz trochę odżył w moim odczuciu.

Pozdr.
Killa
Killashandra DoomCryer - OS

Solar

Cytat: Acid w Luty 11, 2011, 01:38:51 PM
Kwestia jest taka ile na tym bocie pośmigasz.
Jak ktoś umi to na pewno się wyfarmi :P

PS CattyWitch weś napisz w grze bo cie jakoś dorwać nie mogę:P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

siedle

Cytat: CattyWitch w Luty 11, 2011, 04:07:33 PM
Ten film OS to z jakiejś bardzo zamierzchłej przeszłości.

Co do programów, to chyba umiera l2walker bo mniej potrzebny ludziom niż ranger. Ja mam to w d.... i tak Króliki muszą się pomęczyć na siege żeby mnie utłuc niewspółmiernie długo :)

Polaków w sumie nawet trochę pojawiło się w OS/Nemessis. Jeszcze tylu nie było. Ogólnie off teraz trochę odżył w moim odczuciu.

Pozdr.
Killa

Filmik to zabytek - wystarczy popatrzeć na daty pierwszych komentów ;)
L2W umiera bo nie pobocisz sobie spokojnie ..... GM-i praktycznie cały czas online, do tego banana można wyłapać nawet parę dni pożniej - twierdzą że maja logi, że logowaleś się na 3-rd part soft ;(
PVP jest fajne ale trzeba się chyba umawiać z przeciwnikiem że wszyscy jada "z łapy" - inaczej w ciągu 1-2 sek masz egzekucje od party magusów lub archerów - szczególnie widać to z ally X i DH - jak cie złapią na celownik to zapomnij ze przeżyjesz ... :(
A Polaków trochę się pojawiło/wróciło ;) jakby dobrze policzyć to prawie 2 party w Nemesis by były ;)

Korzystając z okazji:
SZUKAMY CHĘTNYCH DO GRY NA: BD80+  BISZKOPCIE 80+   SE80+ 
Gramy w godzinach popołudniowych/wieczornych oczywiście naszego(PL)  czasu itp ;)
Zapewniamy: fajną atmosferę na vt, EXP/PVP/RB itp ;)
Pozdr
S.
NAIA:  ADV 85 - Sold
CORE:  OTHEL 98 - Sold
CORE:  FEO 94 - i już nie rośnie :(

Falconek

Cytat: siedle w Luty 22, 2011, 09:34:58 AM
BISZKOPCIE 80+

heh...

Jak już sobie znalazłem klan to ze wszystkich stron pojawiają się możliwości consta :P

orlok

Retail robi się coraz przyjemniejszy. W h5 wielu starych graczy wróciło. Wielu wypełzło z kryjówek i zaczęło eksplorować dv/al. To z kolei stworzło więcej możliwości pvp i przyciągnęło kolejnych graczy. Nie wiem jak naia ale chronos z aktywnością stoi bardzo dobrze.
Kłótnia na temat rangera/walkera chyba zaczyna być bezsensowna. Na chronosie posypały się kilkudniowe bany. Wielu to zignorowało szukając drogi na "bezpieczne" używanie rangera i zgarnęli perma bany. Obecnie coraz mniej osób używa rangera. Wielu z mojego klanu zrezygnowało z 3rd programs i wcale jakoś specjalnie nie osłabli. Wręcz śmieszne jest jak przeciwnicy dalej piszą na nas petycje. Ja w życiu niczego nie używałem a już kilkanaście razy byłem przez GM sprawdzany.
Ogólnie wydaje mi się że zarówno retail jak i ruoff mają swoje wady i zalety. Na ruoffie gra na wysokim lvlu wydaje się przyjemna. Dużo ludzi, consty, pomniejsze wojny a do tego nic nie płacisz. Ale gdy dochodzi do najwyższego poziomu i rywalizacji w oly (niektórzy taki sobie cel stawiają) to już mi coś nie pasuje. Bo w tym momencie musimy poradzić sobie z czyms takim:

Uploaded with ImageShack.us

I nawet nie chodzi o to, że ktoś wydał na to kasę a ja nie miałbym ochoty. Tylko o zabicie całkowicie mechaniki gry, która nie przewiduje takich wyczynów.

Falconek

Cytat: orlok w Luty 22, 2011, 11:49:37 AM
Na chronosie posypały się kilkudniowe bany. Wielu to zignorowało szukając drogi na "bezpieczne" używanie rangera i zgarnęli perma bany.

Na Nai niestety nie, w każdym razie nie perma. Ale i tak jest trochę lepiej, bo ostatnio nawet użycie purification field nie wiąże się już z natychmiastową salwą od wszystkich nuker i archer parties w okolicy :]

Solar

A dla mnie teraz eu off stracił jedyny plus który sprzyjał temu żeby tam grać właśnie tu chodzi o chodziki wcześniej to było exp na bocie vs raty 2x teraz to raty 1x vs raty 2 x. Mi osobiście braknie czasu na robienie 1% na 1h :D na full vitalu i rekomendach :D tak samo nie mam złudzeń, ze zmieni się sytuacja polityczna na serwie uber wyfarmieni już nie zostaną zdetronizowani :P A co do banów to teraz dają na 7 potem 14 i potem prema i teraz wystarczy się zalogować z programem 3 oni jakoś to widzą w grze :D

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Falconek

Cytat: Solar w Luty 22, 2011, 12:14:50 PM
exp na bocie vs raty 2x teraz to raty 1x vs raty 2 x. Mi osobiście braknie czasu na robienie 1% na 1h :D na full vitalu i rekomendach

Czy my gramy w tą samą grę? Bo od Hi5 robię średnio 3%/h w takim dość słabym party w GC. A ludzie u mnie w klanie robią po 5-7%/h na 82 lvl (nuker party w DV) i to nie jest jeszcze najszybszy exp jaki można uzyskać . Naprawdę, w obecnej "kronice" exp to nie jest issue.

JasnyElf

Ten screen z RUoffa jest przerażający, juz widzę jak to działa w polu gdy każdy ma na taka osobę makro :) nie wiedziałem ze jest tam taka dotacja, przerabiałem już czerwone bronie za dotacje na jednym serwerze i wiem że jeśli zobaczę gdzieś informacje o takiej możliwości wspomagania serwera nie założę tam konta.

CattyWitch

Falconek gdzieś Ty poszedł do jakiego klanu?
Solar pm-nę jak tylko będę...
Killashandra DoomCryer - OS

Falconek

Cytat: CattyWitch w Luty 22, 2011, 02:30:27 PM
Falconek gdzieś Ty poszedł do jakiego klanu?
Solar pm-nę jak tylko będę...

Do KJ, a czemu? Że taki szybki ten exp czy taki wolny? :P

milan9

Cytat: Solar w Luty 22, 2011, 12:14:50 PM
A dla mnie teraz eu off stracił jedyny plus który sprzyjał temu żeby tam grać właśnie tu chodzi o chodziki wcześniej to było exp na bocie vs raty 2x teraz to raty 1x vs raty 2 x. Mi osobiście braknie czasu na robienie 1% na 1h :D na full vitalu i rekomendach :D tak samo nie mam złudzeń, ze zmieni się sytuacja polityczna na serwie uber wyfarmieni już nie zostaną zdetronizowani :P A co do banów to teraz dają na 7 potem 14 i potem prema i teraz wystarczy się zalogować z programem 3 oni jakoś to widzą w grze :D

A moze poprostu skonczysz swoja nedzna kariere i skonczysz pierdolic za przeproszeniem. Byle ogorek majac full vit robi w h5 na 84 lvlu 1%/20 minut w full pt na soa/loa, nie specjalnie sie wysilajac.

Cytat: orlokKłótnia na temat rangera/walkera chyba zaczyna być bezsensowna. Na chronosie posypały się kilkudniowe bany.

Na naia nic takiego nie mialo miejsca, i mozna do woli korzystac z rangera, nawet na oly.

Mscici3l

Cytat: orlok w Luty 22, 2011, 11:49:37 AM
Retail robi się coraz przyjemniejszy. W h5 wielu starych graczy wróciło. Wielu wypełzło z kryjówek i zaczęło eksplorować dv/al. To z kolei stworzło więcej możliwości pvp i przyciągnęło kolejnych graczy. Nie wiem jak naia ale chronos z aktywnością stoi bardzo dobrze.
Kłótnia na temat rangera/walkera chyba zaczyna być bezsensowna. Na chronosie posypały się kilkudniowe bany. Wielu to zignorowało szukając drogi na "bezpieczne" używanie rangera i zgarnęli perma bany. Obecnie coraz mniej osób używa rangera. Wielu z mojego klanu zrezygnowało z 3rd programs i wcale jakoś specjalnie nie osłabli. Wręcz śmieszne jest jak przeciwnicy dalej piszą na nas petycje. Ja w życiu niczego nie używałem a już kilkanaście razy byłem przez GM sprawdzany.
Ogólnie wydaje mi się że zarówno retail jak i ruoff mają swoje wady i zalety. Na ruoffie gra na wysokim lvlu wydaje się przyjemna. Dużo ludzi, consty, pomniejsze wojny a do tego nic nie płacisz. Ale gdy dochodzi do najwyższego poziomu i rywalizacji w oly (niektórzy taki sobie cel stawiają) to już mi coś nie pasuje. Bo w tym momencie musimy poradzić sobie z czyms takim:

Uploaded with ImageShack.us

I nawet nie chodzi o to, że ktoś wydał na to kasę a ja nie miałbym ochoty. Tylko o zabicie całkowicie mechaniki gry, która nie przewiduje takich wyczynów.

hmm a czy ty wiesz ze takich broni/epikow bylo kilka? zostaly zrobione na bugu i juz ich nie ma?
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Shen

Sa jakies znizki czy bonusy dla tych co chca wrocic na retail po dlugiej przerwie?