Path Abyss

Zaczęty przez discogabriel, Luty 08, 2011, 09:33:10 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

discogabriel

Siemka kłania się DiskoGabriel :) Mam 1 pytanie oraz 1 problem i myślę że to dobre miejsce.
Czy servery Abys są aktualnie serverami Interlude?? Chciałem się upewnić i wszedłem na ich stronę i wchodzę w dział ,,Files,, kiedy na to klikam
strona bardzo długo się ładuje a potem przestaje i pisze błąd połączenia.... I tu kieruję się do was czy może ktoś sprubować wejść w Dział ,,Files,, i zobaczyć czy stronka wam wskakuje? Bo jeżeli wskakuje to miałbym kolejną proźbę aby ktoś abys patha dał na linka megaupland, hotfile ??

jac0l

Server jest na kronice Freya:P Da sie wejśc w Files bez problemu.
http://files.theabyss.eu/la2/la2_patch.zip
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

discogabriel

Ehh to niestety raczej nie będę grał skoro tam kronika Frea... Grywalności na Interlude nic nie pobije, a tak apropo poprawcie na prezentacji servera bo tam nadal pisze Interlude i ludzie tacy jak ja łapią się na to...

rcu2xp

Na ten server i tak już raczej nikt normalny nie wbije :P

Regis90

Cytat: discogabriel w Luty 08, 2011, 01:14:31 PM
a tak apropo poprawcie na prezentacji servera bo tam nadal pisze Interlude i ludzie tacy jak ja łapią się na to...
Ryane poprawił ponad miesiąc temu, więc złapią się tylko ludzie z refleksem pijanego szachisty.
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,40040.0.html
Pomimo że balance life to najbardziej socjalistyczny skill,  jest o dziwo użyteczny.

sazyt

rcu2xp podrzuć adres serwera na którym grają normalni ludzie !! !!

rcu2xp

Mówiłem głównie o x7 ;p sam tam grałem ok 2 lata, ale skończyłem jak freya weszła :) nie wiem jak na x3 jest, ale pewnie jakieś pvp mają.

x3nomorph

Na x3 bylo ostatnio 3600 online, wiec chyba nie jest az tak zle.
new future.

jac0l

To chyba w czasie tw;P Odejmij od tego offlineshopy które sie automatycznie loguja po rr i masz gdzieś z 1,5k online.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej