HELP - l2extreme

Zaczęty przez Mjut, Marzec 10, 2006, 05:03:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mjut

Mialem FORAMT dysku i mam teraz problem problem. Chce grac na extreme znowu, ale jak naciskam na ikone play extreme czy jakos tak to wyskakuje mi blad i nie chce mi se gra wlaczyc. Nie wiem czy cos przeoczylem. Robilem juz 2 instalacje l2extreme i dupa  :|  Prosze was moglby mi ktos opisac jak zrobic krok po kroku co zrobic  zeby l2extreme dzialal. Oczywiscie POCHWALA bedzie  :D

Saladin

usuń cały folder system i pusc updatera l2x
Nie udzielam pomocy przez PM...

NightBird

... po update musisz wkleic do systemu plik naprawiający wszelkie errory ( tak pisali na stronie l2x ja tak zrobilem i działa...)

http://www.anne.l2x.org/user.ini    - link do tego pliku

GL & HF
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Mjut

No panowie wielkie dzieki ;) w nagrode macie po pochwale ;)

EDIT: eeeeee........nastepny problem ;( Zainstalowalem L2extreme na C4 i tera z nie widze postaci ;( OCO W TYM CHODZI? ;(

(pochwala bedzie znowu ^^)

Mjut

sory ze pisze 2 posty pod rzad ale chcialem zeby ktos zobaczyl ten temat ;)

A WIEC:

zrobilem co Sali i Nightbird kazali. Wszystko jest spoko ale jak włączam L2 loguje sie na L2extreme wybieram serwer "Titan" i przechodze do wybierania postaci widze sam Nick. Wybieram moja postac (w ktorej widze sam nick) czekam chwilke i wyskakuje mi blad. Napisze to choc nie wiem czy ma to jakies znaczenie ZAINSTALOWALEM TO WSZTKO NA C4.

CZEKAM NA ODPOWIEDZ ;) BEDZIE POCHWALA :D

Xavierr

http://www.l2extreme.com/forum/showthread.php?t=56740

Jak widzisz l2extreme jest znów na c3. Mam nadzieję, że nie usunołeś jeszcze instalki c3. Musisz zrobić to co wcześniej tylko, że na c3
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

Mjut

uuufff...jak to dobrze ze mam jeszcze c3 na dysku  :D  wielkie dzieki Xavierr pochwala dla ciebie :D

Xavierr

Dzięki, tej tyr już mi nie usunie 8)

BTW pozdro tyr :twisted:
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath