Th na serverze PVP, IL

Zaczęty przez ciunky, Luty 15, 2011, 01:38:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ciunky

Witam, chciałbym zadać pytanko odnośnie Th na serverze pvp Interlude. Mianowicie: Jeśli mam do dyspozycji wszystkie buffki z możliwych oraz sprzęt jaki sobie chce + brak tatto to lepiej:

klasycznie:   Draco set + as + crit dmg

czy może:  IC heavy + as +crit dmg

a może zamiast as +crit dmg użyć DD mortal strike ?

z racji, że trzeba troche czekać na blowa(sekundke xD) jak użyje się wszystkie można także zastosować kombinacje Tallum Heavy + któryś z wymienionych daggerow AS +crit dmg lub DD mortal strike lub wgl z innej beczki AS + haste.

AS haste z tallum heavy daje niezłego atak speeda więc można poszaleć ;d tylko nie wiem jak tam z maksymalnym atak 'spidem' :)

Osobiście będę używać chyba Tallum Heavy i AS + crit dmg ... ale chciałbym także usłyszeć opinie innych... 

btw: Dye to -9str + 5con i +4dex.

pozdrawiam :D

Vearth

Wg mnie z draco jest na exp itd. Z imerialem więcej się utrzymasz, na pvp.

AS+crit oczywiście

Dye +4con-4str

+4dex-4str

i +4wit-4int
Ja bym to założył :)

jac0l

Chyba jednak lepiej as+haste w interlude bonus z ctr damage nie byl chyba taki duzy.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Rickert

Fajny server, skoro na interlude masz jeszcze mortal strike z demon daggera.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Vearth

Cytat: jac0l w Luty 15, 2011, 03:10:18 PM
Chyba jednak lepiej as+haste w interlude bonus z ctr damage nie byl chyba taki duzy.
Ale i tak walisz tylko ze skilli?:)

Acid

Zdecydowanie AS = haste dla TH.

Cytat: Vearth w Luty 15, 2011, 03:14:48 PM
Cytat: jac0l w Luty 15, 2011, 03:10:18 PM
Ale i tak walisz tylko ze skilli?:)

A czytałeś jaka kronika?

ciunky

IC + AS haste ...

haste nadrobi straconą szybkość ataku jakie dawałby draco set z nawiązką i więcej defa + hp (w IC) lecz ze stratą mocy blowów  8)   a na dodatek Dagger z haste daje większą prędkość puszczania skilli oraz ich regeneracja + częstszy dash etc. Hm.

Vearth

Cytat: ciunky w Luty 15, 2011, 03:15:37 PM
IC + AS haste ...

haste nadrobi straconą szybkość ataku jakie dawałby draco set z nawiązką i więcej defa + hp (w IC) lecz ze stratą mocy blowów  8)   a na dodatek Dagger z haste daje większą prędkość puszczania skilli oraz ich regeneracja + częstszy dash etc. Hm.
OD tego masz song of renewal (chyba dobrze napisałem), na fullbufie przed skończeniem dasha mogłem go ponownie użyć.

ciunky

Acid

Aha, fajnie. Nie zmenia to faktu, że na IL dla TH Haste > CD.

Rickert

Cytat: Vearth w Luty 15, 2011, 03:17:51 PM
Cytat: ciunky w Luty 15, 2011, 03:15:37 PM
IC + AS haste ...

OD tego masz song of renewal (chyba dobrze napisałem), na fullbufie przed skończeniem dasha mogłem go ponownie użyć.
Skończ pisać o l2 plz.

ciunky

forum jest po to żeby się czegoś dowiedzieć a Twój post nie wniósł nic nowego do dyskusji. Ja zaś proszę, żebyś nie dodawał tak idiotycznych komentarzy.

dziękuje

Rickert

Mhm.. no jak tam chcesz, grając na Hrz'e(FirePoint) Dla mnie na Interlude dla TH MJ>all a draco jedynie na nukerów używałem. Chyba, że to już taki całkowity HR pro elo +20 enchant, to IC > all. Napisz coś może o serverze, raty i jakie buffy.

Ic jest złym rozwiązaniem na interlude, bo dużo łuczników lata i jesteś o wiele łatwiejszy do trafienia, chyba że tak jak mówię, jest to typowy HR więc tylko w DEF się idzie, a nie w bonusy z setów.

Apocalyptik

Imo IC set z tarczą + AS Haste. Musisz mieć resist shock i advanced block shield. AS z haste do szybkiego reuse UE (jak działają choroby z HSa to bierz tą na attack speed) i tak łucznicy będą Cię trafiać, a z takim buildem masz mocny p. def. i sporo hitów idzie na tarczę. Z PoWindem będziesz na perma dashu z 250 speedem (z CoVem mniej) więc żaden SPS Cię nie wykite'uje, a to jest imo najgorszy przeciwnik jak nie masz żadnego kamienia/krzaka, żeby musiał podejść blisko. Na Twoim miejscu bym też trzymał MJ seta i zakładał to w walce z innymi nożami, bo bluff nawet na resist shocku włazi, z MJem o wiele rzadziej. DD z mortal strike możesz sobie darować, AS z SA jest o wiele lepszy.

We ride together, we die together.

ciunky

Sytuacja się zmieniła ... jest tatto na atak speeda oraz nie można używać heavy armorów na daggerku... posiadam all +16 bez epicków.
Na max buffie razem z Tatto, dyesem na Dexa + AS haste wyciągam 1389 atak speeda ...  więc ? :P

Djiinn

Franc/TooHotForYou

ciunky

Solar

Cytat: ciunky w Luty 15, 2011, 09:11:51 PM
Sytuacja się zmieniła ... jest tatto na atak speeda oraz nie można używać heavy armorów na daggerku... posiadam all +16 bez epicków.
Na max buffie razem z Tatto, dyesem na Dexa + AS haste wyciągam 1389 atak speeda ...  więc ? :P
Kup na tym cudzie jakiś specjalny sprzęt za dote i kraja.........

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926