Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Paskudny

Cytat: Futerko w Luty 20, 2011, 04:55:07 PM
zeby wejsc na frintezze wszyscy musza byc w jednym klanie czy wystarczy bycie w PT bedacym w CC ?
Raczej bycie w CC starczy, chyba, że coś się zmieniło to wybacz ;p

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Futerko

czyli to co zrobil stark a za nim amber i reszta cc bylo po prostu glupim pretekstem, na szykowany juz od dluzszego czasu wyjazd z OC

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Nervoson

zeby wejsc na frintezze wszyscy musza byc w jednym klanie czy wystarczy bycie w PT bedacym w CC ?
a jak dziala dod?

rudzik

Cytat: Nervoson w Luty 20, 2011, 05:57:22 PM
a jak dziala dod?

a jak działa Clense?  :o

poza tym DoD działa na sflagowane postacie  :oops:

Friendship is Magic!

Nervoson

Alarion

Cytat: Quentim w Luty 19, 2011, 04:51:33 PM
Cytat: Alarion w Luty 19, 2011, 02:58:36 AM
Całej reście haterów życzę miłej gry do końca usranej śmierci w lol Polaczkowo

http://abcdepresja.pl/tagi/problemy-emocjonalne

To było do ludzi z piaskownicy, którzy tuż przed wyjściem zaczęli wrzucać i wyzywać, jak np. tekst Aranela: "Tokarz to ci może najwyżej wyjebać" itd. których soczyście leciało sporo ; )

Jeżeli czujesz się urażony, to znaczy, że tekst był do ciebie, proste : >

A co do DoD'a Rudzik, nie wiem jak wy zbijacie deski tyrków, ale u nas nie ma nic prostszego niż w 2-3 sekundy by któryś DD zbił takowego (np. deska z tyrkiem wzajemnie). Jeżeli pójdzie to sprawnie i bez lamienia, to frinta spada na 2 DoD'y w jakieś niecałe 30 min.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Gorthall

Cytat: Futerko w Luty 20, 2011, 05:47:02 PM
czyli to co zrobil stark a za nim amber i reszta cc bylo po prostu glupim pretekstem, na szykowany juz od dluzszego czasu wyjazd z OC
taaa Sherlocku!!! też wywęszyłem wcześniej tą zdradę!!! od 3 lat plany, kombinacje i sieć spisków żeby wyjść, jeszcze zanim OC powstało już były plany żeby spierdolić. Jak rozszyfrowałeś tą enigme? :afro:
Gorthall - EE 80+
Last Resort Clan
Lancer @ RU OFF

EsTeCzteryRkA

i chuj:X rozszyfrowales mnie:(
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

rudzik

skoro tak chcecie się zbijać to zawsze można ożyć skilla "Clense" który posiada każdy bishop ...

robienie z igły - widły to coś co wam najwyraźniej wychodzi najlepiej :>

Friendship is Magic!

Vraghor

od kiedy cleanse zdejmuje flage?  :o
retired

Arimas

Cytat: rudzik w Luty 20, 2011, 08:27:50 PM
skoro tak chcecie się zbijać to zawsze można ożyć skilla "Clense" który posiada każdy bishop ...

robienie z igły - widły to coś co wam najwyraźniej wychodzi najlepiej :>
Frinta wbiega za tankiem w DoD'a> zflagowani DD też dostają DoD'a > bishop rzuca cleanse>następny tik bańki i znowu zflagowani DD mają dod'a. = chu*a zrobią nie DMG jak co najmniej 2 razy dostaną DoD'em

A ty to kto?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Futerko to immons

Cleanse jest o kant dupy, bo Frinte trzeba napierdzielać od raz po wejściu w DoD'a. DoD i limity trwają na tyle krótko, że zmarnowanie każdej sekundy, to duże spowolnienie w biciu. Na 1 DoD przy maksymalnym skupieniu z naszej strony zbijamy jej pół HP. Bijąc normalnie bez DoD'a to samo pół hp zbijalibyśmy w ponad 30 min sporo.

Cat Drama Maker

Cien

To byla poprostu REAKCJIA na AKCJIE . Spontaniczny zryw ludu uciskanego przez Dyktatora la rewolujia w Egipcie i okolicach  :D

Drah

Ciesze się że już w to nie gram jestem zdrowszy na umyśle  :noob:

Alarion

Inna kwestia Eltharion, że w sumie się nei nagrałeś za bardzo na żadnej postaci ; p

Cat Drama Maker

Futerko

Cytat: Alarion w Luty 21, 2011, 08:20:35 PM
Inna kwestia Eltharion, że w sumie się nei nagrałeś za bardzo na żadnej postaci ; p

no, tutaj napisze proste +1, jako ze mnie eltharion dzisiaj zflameowal butthurtem

a co do reszty ktorzy placza ze flaga itp itd, czy deski musza sie zbijac wzajemnie? jak dla mnie dobrym sposobem jest rowniez wejscie na przemiane bishopa/ee/se i zbicie takich limitow, no ale widac jest tylko jedno wyjscie.

tytusDeZoo

smieszne te teksty o tym boxie necro ... Od kiedy zeby wejsc na tezze trzeba byc w 1 klanie  hahaha. Btw alarion tokarz ma w klanie tylko jedna postac ze wszystkich postaci ktore ma takze nie wiem o jakim jego boxie w klanie mowisz.
Tak jak wczesniej gdzies napisalem dziecinada i tyle .
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Drah

Cytat: Alarion w Luty 21, 2011, 08:20:35 PM

Oj tam zawsze miałem pecha do cp że coś się z nim działo a postać którą miałem w innym nie była potrzebna ;p nie płakałem jak co niektórzy tylko wolałem zmienić postać na taką na którą było zapotrzebowanie wyjątkiem był ten początek z wami gdzie miałem sesje, u maditha grałem długo do momentu gdzie poza redem madithem i nitro nikt nie grał, ptaqiem grałem 2 miechy a z blanka pt sam wiesz co się stało no i potem erektor ale po powrocie z vh to już nie było to samo

Immons to nie był buthurt flame tobie bym niczego nie sprzedał z tego powodu że scamerzy to dla mnie 0 więc jak zobaczyłem że to ty to ci napisałem co napisałem sorry ale na kasie mi wcale znajomemu bym tego he oddał za darmo ;]

Futerko

Cytat: Drah w Luty 22, 2011, 12:25:57 AM

Immons to nie był buthurt flame tobie bym niczego nie sprzedał z tego powodu że scamerzy to dla mnie 0 więc jak zobaczyłem że to ty to ci napisałem co napisałem sorry ale na kasie mi wcale znajomemu bym tego he oddał za darmo ;]

no super, tyle ze scammer != ja, chyba ze masz jakies dziwne informacje

Arimas

Cytat: Futerko w Luty 21, 2011, 08:34:16 PM
a co do reszty ktorzy placza ze flaga itp itd, czy deski musza sie zbijac wzajemnie?
Trzeba było wywalać kabulka?

Jeszcze raz:
Patologia zakupiła drugiego DoD'a do consta, żeby łatwiej robić raidy.
Zapłacili składkę klanową za niego.
Uprzedzili lempa, żeby go nie wywalał.

Na koniec dramy tekst lempa do marzyciela: *My jutro będziemy się męczyć bez żadnego doda a wam jeden wystarczy.

*mam chyba screena na drugim kompie jak ktoś bardzo chce.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Futerko

Czyli uwazasz, ze wywalenie kabulka, bylo tak straszna zbrodnia, ze cale CC musialo wyjsc, bo nie moglo jakby co, przelozyc raidu na inny dzien? 0o

marnow

Jeśli zielony nie potrafi się zbić w ciągu reusu dod-a bez flagowania to, albo nie zna swoich skilli, albo jest leniwy. Ja nie miałem problemu ze schodzeniem na limity deską i to, że byłem postacią z innego klanu w zupełności nam nie przeszkadzało.
Tak w ogóle to skończmy głupią dyskusją o wyrzuceniu Kabulka bo wszyscy wiedzą, że nie o to chodzi.

Wszyscy Polacy w jednym klanie to utopia. Wystarczy poczytać "polaczkową piaskownicę" , żeby stwierdzić, że to jest niemożliwe. Sam się dałem nabrać jak dziecko.
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

Azella

hm..

to juz lemp nie mial kogo wywalac? 9 lev klanu czyli jakies 130 miejsc i nie bylo jakiegos kolesia grajacego raz na ruski rok tylko akurat postac potrzebna? jak takie aktywne te wszystkie 130 osob to powinniscie miec 2 cc na teze a siege to juz calkiem bajka

guzik was powinno obchodzic jak sie deski zbijaja i kiedy. Skoro cc potrzebowalo jeden slot extra na boxowanego doda to ja nie rozumiem.
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!