l2darkomen x22 freya 12.01.11

Zaczęty przez kariaaa23, Styczeń 16, 2011, 09:32:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AbaddoN

gumiss

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

MrCynicism

Dobra dota nie jest zla xD Lepiej zbierac kase na wakacje teraz niz przed samym sezonem ^^

mariucha

rodzin

Kamal

fms

FokuSs

Serwer miał1,3k+ online dostał ddosa wyłączyli żeby poprawić bugi itp . Gdy wstał spowrotem po dość długim czasie mało kto wrócił. Gmi nie chcieli wipe, ale ludzie cały czas spamowali, więc wipe było. Aktualnie działa antybot sporo rzeczy mają naprawionych o innych pisali, że sfixowali chociaż tak nie jest. Mają coś ponoć na ddosy, ale widocznie niezbyt skuteczne bo właśnie ataki wróciły... W sumie online był pod 900 to divinity szaleje najprawdopodobniej. Co z tym gmi zrobią nie wiadomo. Wipe był korzystny bo z serwera juz by nic nie było a poza tym na początku ludzie na bocie się dorobili lub na bugach... Udzialenie się w temacie o którym nie ma się jakiegokolwiek pojęcia jest idiotyczne, ale ktoś  musi to robić :noob:
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

MiilkyChocolate

Szkoda tylko, ze jakis typ juz biega w noble veser + bizu + weapon 84 . . . OD jakiejs godziny serwer ma mega lagi a od 20 minut jest off... Ciekawe co jest powodem i ciekawe czy cos z tym zrobia. Do tego doszly mnie sluchy ze valakas padl w dwa party nukerow z A grade bronmi (tak dla sprostowania zajelo im to nie cale 1.5h) Wiec raczej sciema, ale nic nie wiadomo. Do tego drop z RB jest po prostu smieszny i nie taki jaki pokazuje po "Shifcie" wiekszych bugow chyba nie znalazlem : P

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

fms

Milk i tak ci mojego vita nie wybacze! -.-

MiilkyChocolate

A Ty to kto : < Tylu vitowcow zabilem, ze nie kojarze ; D Dobrze ze nobel jest to 2h vita mam na spokojnie : P W ogole najlepsze jest to, ze siedze 3 dni na GC i zero dropa typ z klanu poszedl 30 minut i dynasty staff.

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

fms

kurwa nabie to ja droplem staffa xD i za mojego vita w fog -.-... czekaj server wstanie dropne macke :P

MiilkyChocolate

Dropnij macke lub phantoma a tracicie the best sps on serv xaxaxa ; D

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

fms

CZEKAJ wjade na PI i wypierdole cie z vita :D

MrCynicism

dziala to gavno w ogole ? bo mi sie zatrzymuje po wpisaniu passow ;<

fms

MAITENCE  niby jest :p do 21:30

rodzin

Może dziś wipe nie będzie to wbije, boty już nie działają ?

FokuSs

Dawno sie spamowany temat !:D NA serwerze jest +900ppl online troche fake ale nvm xD Zdecydowana większośc ludzi w a grade dużo pvp. Na oly to samo xD
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

mariucha

a te 900 to przez ile trzeba podzielić?

MiilkyChocolate

przez 2. Ale ludzi coraz wiecej i serwer coraz przyjemniejszy. Nowi gracze non stop sie przewijaja i zero lagow. Wiekszych niedogodnien nie znalazlem ; o

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

fms

BUMP! Spaliles vespera nubie hahaha xD

a co do servera. Godny polecenia, naprawde przyjemnie sie gra

FokuSs

No jak ktoś lubi takie serwery to miejsce gdzie można sie przykleić dość już miesięczniaków xD

fms

Veris

niby dziala on line spory ale powiedzmy sobie szczerze ze to kolejny random na dwa max 4 msc  nie rozumiem dlaczego tego typu serwy (bugi lagi itp ) osiagaja taka publike  brak zapotrzebowania albo narod mamy pojebany