ANIMA ONLINE !!!! Wydana na rynek NA/EU(Już niedługo!!!!)

Zaczęty przez HellSign, Luty 21, 2011, 09:34:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellSign

Witam serdecznie prezentacja ta będzie uzupełniana wraz ze wzrostem informacji. Wstępnie powiem, że gra Anima Online jest grą wyższej półki, nie jest to kolejny F2P shit czy coś w ten gust.

Powstanie datuje się na rok 2009, jako pierwsza gra wprowadziła wiele rozwiązań do MMO np. questy przerywane przez filmiki.
Otwarty świat PvP/PK, Olimpiada(ala L2), Guild sparingi, crafting(różne formy od mikstur po oręż), cudowna grafika, gra dużo waży(client - 2.02GB).

Sporo różnych ciekawostek na razie dam Gameplay, stronę i podstawowe info.

Wydawca - Gpotato(niestety czy stety, ceny duże ale za to spora reklama)
częste Update'y
CBT za 10 dni
7 klas, 4 rasy(?)
Duży świat i dużo ciekawych rzeczy
NIE KOLEJNY CRAP !!!!

Gra lepsza od YS Online(a to z kolei było imo jedno z top MMORPG f2p o ile nienajlepsze)

Gameplay :
http://www.youtube.com/watch?v=U-6kDL7aHwI
AoE Ranger 65Lv :
http://www.youtube.com/watch?v=CtLGAIFgQZg&feature=related
PvP 1vs1 :( :
http://www.youtube.com/watch?v=rYUN7_75jwA&feature=related

http://prius.gpotato.com/
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

OsamaInAden

Warto przypomnieć, że o Prius zrobiło się głośno, gdy w tytuł ten grała koreańska para, która spędzała w kawiarence internetowej po 18 godzin dziennie, zaniedbując własne dziecko i doprowadzając w ten sposób do jego śmierci ^^

Shen

Cytat: HellSign w Luty 21, 2011, 09:34:53 PM
gra dużo waży(client - 2.02GB).

HAHA

Nienawidze gier gdzie klasy sa przypisane do płci/ras.

OsamaInAden

Cytat: Shen w Luty 22, 2011, 11:43:55 AM
HAHA

Nienawidze gier gdzie klasy sa przypisane do płci/ras.

powiedzial gracz l2, ktory gra kamalolem  :P

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Tirius

Wyłączyłem to pvp 1v1 po minucie, nudne i długie. Bicie mobów też jakieś niezbyt ciekawe, ale mało jest gier, w których farmienie było fajne.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Vascius

Kolejny grinder i tyle, ja pokładam nadzieje w Tera online.

Shen

Cytat: Vascius w Luty 22, 2011, 07:44:21 PM
Tez czekam na Tera online, to bedzie chyba ostatnie platne mmo ktoremu dam szanse, a teraz z nudow pocinam w darmowe pandora saga.

Anima graficznie nawet niezle sie prezentuje.

Czyks

czyli można w to bedzie cisnąć za 9 dni za friko ?

Shen

Z tego co zrozumialem to za 9 dni zaczna sie zapisy na cbt.

Czyks

Kurczę a szkoda bo myśle , że można by w nią popykać do B&S :D  - a zanim sie skonczą beta testy to mnie coś strzeli :P

HellSign

Cytat: Vascius w Luty 22, 2011, 07:44:21 PM

T.E.R.A jest P2P nie powinno się jej porównywać... Grałeś?, nie to pisz opinii na podstawie domysłów.

Cytat: Czyks w Luty 23, 2011, 11:38:21 AM
czyli można w to bedzie cisnąć za 9 dni za friko ?

Za jakieś 2 m/c~~

Cytat: Rival w Luty 22, 2011, 10:04:35 PM
kupa.

Inteligentne komentarze zostaw dla siebie

Cytat: Czyks w Luty 23, 2011, 02:55:39 PM
Kurczę a szkoda bo myśle , że można by w nią popykać do B&S :D  - a zanim sie skonczą beta testy to mnie coś strzeli :P

Myślę podobnie :P

Gra prawdopodobnie(wielce prawdopodobnie) będzie top 1 mmorpg na rynky na/eu.

Grafika trzyma poziom Medium detalów w Aionie~~(2009 wyszła, przed aionem)
RPG CLUB x3 Empire

OsamaInAden

Shen

Zapisalem sie kiedys tam na bete ale nie dostalem zadnego zaproszenia.

HellSign

w miarę ciekawie wygląda CBT, opisy na stronach macie(gameplaye)
RPG CLUB x3 Empire

Naito

Jeśli lepsze, bądź takie samo jak YS Online z pewnością zawitam ;)
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

OsamaInAden

calkiem spoko-tylko geo ma bugi i czesto sie ludzie wcinaja w sciany-ale relog i smigasz dalej:) bardzo fajna grafa jak na f2p

Shen

Otwarta beta za tydzien, postaci nie beda juz kasować, chyba pogram.

OsamaInAden

Shen i co grasz na OB?
My (klan sie rozrasta) gramy na REQUIEM. Polecam Tobie postac Shadow Templar jesli podoba Ci sie SK z L2 to ta postac jest dla Ciebie.
Co do samej OB widze ze poprawili geodete. Spoko gierka z czystym sumieniem polecam i jak cos to PM Osama w grze-zwykle chanel 1.

Shen

Dopiero co zainstalowalem, zrobilem jakas babke z mieczem i tarcza ;d Tobie tez gra sie tak dlugo ładuje? Zanim login screen mi sie pojawi to z minute czekam  :o

Pustki na tym Requiem i wszyscy graja tym templarem, doslownie, nie widzialem jeszcze innej klasy.

OsamaInAden

tak, za to pozniej nie ma ani jednej zwiechy. Babka z mieczem i tarcza to wlasnie Shadow Templar. Polecam mala lekturke: http://prius-forum.gpotato.com/viewforum.php?f=12&sid=927b402982a100948fc764ddac4bd1b7 tu masz w sumie sporo info o tej grze i troche pomocy- minusem jest to ze Shadow Templara nie bylo na Cb wiec nie ma za duzo info o nim.   Ja dzis pewnie sobie nie pogram bo czasu nie mam ale jak cos to PM'nij mnie ze swoim nickiem ig;)

Shen

OsamaInAden

Shen

dział aurory na forum - +8k postów, requiem - 600 postów

OsamaInAden

no wiesz albo sie gra albo pisze posty ;P Nie no troche racji masz ale ja wole oceniac serwery po klanach jakie sie tam znajduja i jak robilem postac wczoraj o 23 to bylo tyle ludzi na miejscowkach ze byl spory KS.