[L2J] Lineage ][ Asylum .::Epilogue::. .:: x7 rates::. {Beta testy do końca lutego}

Zaczęty przez HellSign, Styczeń 21, 2011, 04:26:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LubiePlacuchy

Mial byc wersal wyszlo jak zawsze, otworza teraz to beda mieli te 500 online z offline shopem i boxami lepsze klany pojda na l2exa gorsze na asylum jakby nie patrzec fail jak dla mnie po wlozeniu takiej pracy w ten projekt.

CichyWielbicielBeo

wg mnie wiele osob jednak poczeka, lub pozniej wroci na start asyluma mając do wyboru, jak by nie patrzec jeszcze nowosc na polskicj l2j -Freye dosyć mocno bugniętą, i mającą tyle wspolnego z kronika freya co okno logowania i kilka pierdół w grze vs. dosyc juz oklepana Gracie Epilog gdzie sporo bugów mozna zlikwidowac przed startem
tylko ile mozna czekac? 0 info o starcie? o pracach prowadzonych? jedynie co to ze przekladają start o miesiąc, ale od kiedy ten miesiąc?

Avistel

W tej chwili z tego co mi wiadomo EX ma najlepszą Freye z PL privów, to co będzie na EXie prawdopodobnie nie ma na większości lol l2j epilogów, na których nie działa wiele rzeczy z poprzednich kronik. Więc nie piernicz głupot.

PS. Specjalnie podkreśliłem lol l2j epilogów - dla tych którzy nie potrafią jeszcze czytać ze zrozumieniem. Nie chodzi mi o asylum.

Gandam

@CichyWielbicielBeo
zapoznaj sie z tym co dziala na l2ex z Fray, potem pogadamy czy to tylko Fraya z okna logowania :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Kepos

Asylum sam sobie strzelił w stopę przekładając start miesiąc do przodu;] Tutaj zostaną klany, które nie będą chciały robić za mięso armatnie na EX.

@Gandam1989, Avistel
Nie ma co nawet takim tłumaczyć. Jakiś fanboy Asyluma, który dopiero co założył konto na forum.

ONYX2

Macie czas to bierzcie się do zabawy, nawet Jumanji widzę pochwalił na swoim forum Waszą dobrą zabawę, która niebawem się zacznie na innym serwerze, więc do dzieła Panowie :) macie przyzwolenie heheheh, grajcie bawcie się, bo to Wasz czas i zabawa.

CytatWysłany przez: k4ngu
Czemu ONYX2 uważasz ze to dobry ruch? Przecież wtedy startuje Ex.

Nadal uważam, że to było świetne posunięcie. Zastanówcie się co by się stało jak by odpalili serwer przed l2ex. Jakie skutki by były. Załóżmy, że serwer miałby bugi jak każdy serwer l2j to normalne i oczywiste. Cześć by odeszła z racji niezadowolenia, to oczywiste zawsze tak jest. Ale teraz zastanowic się wystrczy wstaje l2extreme. Wpada grupa ludzi na dwa tygodnie, po to zeby zabić czas byc przed startem drugiego serwera może podbija online i nagle startuje L2Ex i wszyscy lecą na kolejny serwer bo niestety tak to włąsnie kochani robicie.

Ja sądzę, że serwer duż później niż za misiąc wstanie !!!

Czsami mi wstyd za polaków. Wiecie dlaczego wszyscy mają Nas za nic, dlatego, że nie potraficie się jednoczyć i każdy tylko widzi swoją egoistyczną d....  z tyłu Panowie. Żałosne ale prawdziwe. Tak czytam to forum i POLAK zawsze dobije konającego, jakie to polskie ech.... Za granicą nie spotkacie się z takim traktowaniem nigdzie. ech...

Więc bawcie się na nowym serwerze a ja pewnie z Wami, ale powiem tylko tyle szanuje ludzi którzy mają coś do powiedzenia jak Asylum!!!

Tak dla informacji to oni mają dwa serwery nie jeden, więc nie zdziwcie się jak za chwile wystartuje serwer INTERLUDE ba plikach L2 OFF.

Asylum Serwer napewno jeszcze nie jedno kropke nad "i" postawi. Czas pokaże...
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Dexter69

ale smucisz z tymi polakami, who cares jak nas odbierają albo jak się zachowujemy?

kiedy
wstaje
serwer
?

Rickert

Cytat: ONYX2 w Marzec 04, 2011, 06:10:19 PM
Tak czytam to forum i POLAK zawsze dobije konającego
Lol, to przeczytaj ile tutaj było postów by podali jakąkolwiek datę chociażby nawet Beta testów, nie raz było pisane, że konkurencja nie śpi i mają, głównym powodem tego, że będzie jak będzie jest właśnie niezdecydowanie grona 'pro adminów'.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

ONYX2

który?

INTERLUDE?

GRACIA EPILOGUE ?

INTERLUDE  pewnie niebawem

Jak czekasz na GE to poponuje zapisać się na L2EX lub DEX żeby zabić czas. Zrób tak jak ja a potem i tak wróce na  Asylum, bo nie lubie Freyi.

NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Dexter69

oczywiście ten, o którym mowa w temacie, mogliby już jakąś datę podać, a nie pół roku przed startem zapowiedzi.

Tumulec

A ja poczekam wole czekać i jeszcze 3 miechy bo czas szybko leci a im więcej się czeka tym przyjemność z gry będzie większa. I mam nadzieję że inni poczekają razem ze mną bądź wstąpią na start Asyluma (GF i INTa)

Pozdrawiam.
Tylko (L)

Piszę poprawnie po Polsku. Znaczy staram się :D

G.O.A.T

Pierwszy post więc.. cześć.
Mogą liczyć jedynie na jakiś tam odłamek ludzi quitujących z ex'a. Po prostu nie ma sensu, by rywalizowali w tym samym czasie co jednak bądź co bądź - sprawdzony oraz szanowany server(Widać to chociażby po tym forum)

Powodzenia życzę, przyda się - tym bardziej, że jest to server tworzony przez osoby które już zaliczyły feila w przeszłości, a niektórzy nawet po kilka. :P

Avistel

Cytat: G.O.A.T w Marzec 05, 2011, 12:41:39 AM
Pierwszy post więc.. cześć.
Mogą liczyć jedynie na jakiś tam odłamek ludzi quitujących z ex'a. Po prostu nie ma sensu, by rywalizowali w tym samym czasie co jednak bądź co bądź - sprawdzony oraz szanowany server(Widać to chociażby po tym forum)

Powodzenia życzę, przyda się - tym bardziej, że jest to server tworzony przez osoby które już zaliczyły feila w przeszłości, a niektórzy nawet po kilka. :P
Ten post podsumowuje wszystko  :) Dokładnie tak będzie  :)

perfecT

Jest wielka ,a zarazem ogromna różnica .Ten serwer będzie stał na Gracii Epilogue ,a Ex na Freya ,a nawet w przyszłości na H5.
Jak dla mnie wszystko wyjdzie w praniu .

ONYX2

A ja myśle, ze nie wystartuja kolo daty Exa a nawet Dexa. Na zdrowy rozsadek po prostu nie warto. Ex i tak bedzie mial online a polacy na Dexa nie pojda proste bo beda mieli wlasny serw.

Asylum bedzie alternatywa dla tych ktorzy chca grac na innych kronikach starszych i trudniejszych niż Freya, która wlasciwie juz nie jest low rate tylko stala się jak serwerem Mid Rate nawet jesli to beda raty x5.

Dla nich alternetywa beda gracze z zgranicy i tam powinni sie rekalmowac i opuscic polske na chwile.

NEW ENGINE.

G.O.A.T

Szczerze? Tak mówicie o tej kronice, że to głównie z tego powodu ludzie zostaną.. A prawda jest taka, że dla ludzi bardziej się liczy KTO stawia serwer, NAZWA i RENOMA tego serwera, oraz ZAINTERESOWANIE + PEWNOŚĆ(czyli data startu) Wyliczę osoby które zostaną na asylumie tylko ze względu na kronikę na palcach u rąk. Nie jest to przecież przejście z Freya na Interlude(Wtedy będzie można twierdzić, że ludzie wolą grać na Asylumie Interlude niżeli EX Freya), bo teraz, jest to bez sensu.

Hesser

Cytat: ONYX2 w Marzec 05, 2011, 09:45:53 AM

Asylum bedzie alternatywa dla tych ktorzy chca grac na innych kronikach starszych i trudniejszych niż Freya, która wlasciwie juz nie jest low rate tylko stala się jak serwerem Mid Rate nawet jesli to beda raty x5.

Że niby GE jest dużo trudniejsze?
Trudniejszą kroniką nazwał bym Interlude, a nie GE gdzie masz buff do 75 lvlu, shadow weapony, common weapony i inne rzeczy, które uproszczają rozgrywkę.
Tak tak, wiem - we Freyi jest tego jeszcze więcej, ale tak już jest od paru kronik, że jest coraz łatwiej i łatwiej i dla odmiany - jeszcze łatwiej ;)

Dexter69

Przecież tu chodzi o zyebany elemental system we freyi, podkręcane moby, MNIE się też nie podoba w chooy więcej farmy na: 3x ele w armorach, milion nowych armorów, nowe insty, freya rb, zmieniane mos, sc, bf, zmiany w epikach, kolejne boostowanie tanków, buffowanie petów, reco system... Dziękuję, dobranoc.

RazielIII

akurat zmieniony attri system i 3x attri w 1 czesci to najlepsza rzecz jaka zrobili myslac o pvp od czasu HB
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

CichyWielbicielBeo

imo musicie zrobic reklame tj  zrobił to cerberus -  na zagranicznych stronach. widac dokladnie jak zgrabnie im sie to udalo, serw od 7-8miesiecy a tam online nie spada wieczorami ponizej 1,8-2k (gimbusy nie cwaniakujcie ze online jest zawyżane sztucznie, tam online widac wszędzie, na kazdej lokacji)

Nightmare997

Ciagle tak cisniecie ze freya jest latwiejsza od epiloga ale nie zapomniajcie gdzie jest dzialajacy Q na stakato i przy ratach x10 mozna sie szybko drobic weaponu etc.
(Jesli cos pomylilem z tym q to nie blugajcie od razu... dawno w l2 gralem, moglem sie pomylic)
A ja tam sobie poczekam na ten Asylum i moze wpadne z kilkunasto osobowym klanem, tylko kiedy bedzie ten start?

Hesser

Cytat: Nightmare997 w Marzec 05, 2011, 03:58:04 PM
Ciagle tak cisniecie ze freya jest latwiejsza od epiloga ale nie zapomniajcie gdzie jest dzialajacy Q na stakato i przy ratach x10 mozna sie szybko drobic weaponu etc.
(Jesli cos pomylilem z tym q to nie blugajcie od razu... dawno w l2 gralem, moglem sie pomylic)
A ja tam sobie poczekam na ten Asylum i moze wpadne z kilkunasto osobowym klanem, tylko kiedy bedzie ten start?
Chodzi o Q na bronie Icarus? Wydaje mi się, że w GE już był - więc na Asylumie też będzie ;)

Dexter69

Skoro sn jest zmienione w epi to logiczne, że zero hour na matsy już nie ma.

Nightmare997

Cytat: Nightmare997 w Marzec 05, 2011, 03:58:04 PM
Chodzilo mi o quest na STAKATO NEST na MATSY.

Cytat: Dexter69 w Marzec 05, 2011, 04:50:54 PM
Skoro sn jest zmienione w epi to logiczne, że zero hour na matsy już nie ma.
Moze i logiczne gdybym pamietal ze tego 1 Q juz nie ma, chyba wyraznie napisalem ze DAWNO gralem i NIE PAMIETAM wiec...
Dalej nie wiem czy bedzie ten na matsy czy nie.
Sn jest zmienione w EP czy po EP ?? Wydaje mi sie ze po EP