Jasin - Best bishop evah!

Zaczęty przez G.O.A.T, Marzec 05, 2011, 02:04:09 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

orlok

CytatPytho:
hmm thought I asked this before but I guess i didnt submit...

What's the button to the left of your "C" Macro.. which I assume is clense?

also how do u always have battlefield haste pots going without them on ur bar >.>

CytatJasinn:
i have cleanse on 4th bar too, cuz sometimes when i get suspension im going crazy not knowing when it will be rdy

and haste pots actually are on bar, but 9 10

http://img203.imageshack.us/i/19257548.jpg/

oczywiście, że sam tego nie naciska co15 sekund. Ale robi to legit, poprzez dopuszczone G15 (dolna część powyższego rysunku). Podobnie z cp potkami (wydaje na to majątek). Dlatego gdy wiem, że kotoś używa 3rd software żeby kontrolować spam potków etc, to mi to nie robi żadnej róznicy, i niech sobie używa. Gdyż każdy w sposób legit może sobie to zapewnić. Najgorszą rzeczą psującą pvp są scrypty wykonujące automatycznie akcje po zaistnieniu zdarzenia oraz fakt kontroli wybieranego celu i lock target. To już mi się nie podoba i to według mnie psuje grę. Ale nie mi tylko temu kto to używa.
Dla mnie to poprostu trudniejszy przeciwnik, a takich lubię. 

yoomug

to wina NCSoft, za dużo skilli dodają, przez nich nie gram na nowych kronikach, bo nie mam tylu palców.

MastJedi

Cytat: x3nomorph w Marzec 06, 2011, 12:37:41 AM
Poprostu overgeared bishop z bardzo przecietnym refleksem.
/agree :)
Tak sobie myślę, co by mógł nam pokazać Nikodem na tej postaci (lvl&gear) :) Tak, wiem, byłeś EE, ale skill jest skill :D

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

bula

Cytat: MastJedi w Marzec 06, 2011, 05:03:27 PM
Cytat: x3nomorph w Marzec 06, 2011, 12:37:41 AM
Poprostu overgeared bishop z bardzo przecietnym refleksem.
/agree :)
Tak sobie myślę, co by mógł nam pokazać Nikodem na tej postaci (lvl&gear) :) Tak, wiem, byłeś EE, ale skill jest skill :D

Pozdrawiam
aha, to ty albo nie masz oczu, albo nie widziales frapsow nikodema(no offense, ale lepszego refleksu od jasinna to tam nie widzialem)

Maxver

CP poty mozna tez na przyciskach bocznych myszki zbindowac (np liczbe 10, 9) lub np przy myszce logitech g700(moj brat ja ma) mozna porobic makra na dowolny przycisk.

http://bi.gazeta.pl/im/2/8218/z8218392X,Logitech-G700.jpg

No1

Obejrzałem pierwszy i ostatni filmik i szczerze mówiąc oprócz słabego poziomu PvP i wykoksanego BP nic tam specjalnego nie ma. Nie mówię że ten cardi jest słaby tylko że nie ma zbytnio okazji do wykazania się skillem.
Mental - Cardinal @ Khadia x5 - Everyday Normal Crew

bula

Cytat: No1 w Marzec 12, 2011, 12:25:51 PM
Obejrzałem pierwszy i ostatni filmik i szczerze mówiąc oprócz słabego poziomu PvP i wykoksanego BP nic tam specjalnego nie ma. Nie mówię że ten cardi jest słaby tylko że nie ma zbytnio okazji do wykazania się skillem.
+1, ale w sumie nie jego wina ze enemy potrafia tyle ile potrafia

No1

No, nie jego.
BTW nie zauważyłem żadnej ingerencji 3rd programów i szczerze mówiąc żal mi osób które wypisują takie bzdury bo koleś potrafi tym grać. Nie wiem tylko jak można grac bp na poziomym pasku :)
Mental - Cardinal @ Khadia x5 - Everyday Normal Crew

Rickert

Kwestia wygody i przyzwyczajenia, ja sobie na AW tego też nie wyobrażałem. :P
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted