Parodia GM COrvax

Zaczęty przez zajcevik, Marzec 14, 2011, 09:57:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

zajcevik

witam
w/w gm rozpoczal bitwe ze sprzedaza rzeczy z serwera na cerberusie. W/w GM nie sprawdza nawet adresacji IP  kont ktore banuje w ten sposob sam przyczynilem sie do zbanowania 4 charow  lvl 85 z wara tylko po to by go uswiadomic.

Corvax

Akcja trwa i ma się dobrze.
Jeśli nie pasuje Ci co robię, zawsze możesz zmienić serwer

Churchill

Cytat: zajcevik w Marzec 14, 2011, 09:57:31 AM
witam
w/w gm rozpoczal bitwe ze sprzedaza rzeczy z serwera na cerberusie. W/w GM nie sprawdza nawet adresacji IP  kont ktore banuje w ten sposob sam przyczynilem sie do zbanowania 4 charow  lvl 85 z wara tylko po to by go uswiadomic.

Handlujących czy nie? Bo jeśli tak, to co za problem? :D

Corvax

To są po prostu wnioski wyciągnięte przez tego Pana powyżej po tym jak nie udało mu się zarobić paru PLN.
Wyszukiwanie aukcji Allegro polega tylko i wyłącznie na dopasowywaniu jak najwięcej wspólnych cech: nazwa użytkownika allegro, opis ekwipunku. Przy sprzedaży adeny jest trudniej bo niema żadnego opisu.
Nikt z Allegro nie udostępni nam IP sprzedawców, więc walczyć z tym można tylko tak.

Tak jak napisałem, akcja ma się dobrze i będzie kontynuowana. Jak dotąd nikt ze złapanych tak się nie zachował, a wręcz przeciwnie - napisał mi PM z prośbą o odbanowanie (co oczywiście się nie stało)

ChillenSaint

nom, ma sie lepiej niż antibot, glada 83 mi ostatnio zbanowaliście QQ
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

zajcevik

Corvax juz dawno zmienilem bo nie chcialem z taka administracja grac. pomijam ze GM maja wlasne postacie w klanie.
co do aukcji i twojego przekonania zbanowales konta osob z drugiej czesci polski ktore nie mialy dostepu do moich postaci i nigdy sie na nie nie logowaly a byly tylko w const. Tak czy siak banujesz po omacku.
Ja tam nie mam pretensji do tego ze mnie zbanowales tylko chce ci uzmyslowic ze banujesz ludzi ktorzy tego nie robia.

baw sie nadal w szeryfa allegrowego.

Ps. pomijam ze bana dostaly postacei z mojego wara ktorych opis tylko umiescilem na allegro;p a nie byly w ogole] moje.
taki z ciebie szeryf to czemu nie zbanowales jeszcze mojego tyrka i sorca skoro tak dociekliwie  badasz sprawy.

n00b1

Przestancie w koncu plakac i wezcie sie za uczciwa gre. A jak nie umiecie to lopatki wiaderka i do piaskownicy!

Corvax robi tu kawal dobrej roboty i chwala mu za to!

A jak komus sie to nie podoba to nikt tu na sile nie trzyma.

InsOmnia-

Cytat: zajcevik w Marzec 14, 2011, 01:09:34 PM
Corvax juz dawno zmienilem bo nie chcialem z taka administracja grac. pomijam ze GM maja wlasne postacie w klanie.
co do aukcji i twojego przekonania zbanowales konta osob z drugiej czesci polski ktore nie mialy dostepu do moich postaci i nigdy sie na nie nie logowaly a byly tylko w const. Tak czy siak banujesz po omacku.
Ja tam nie mam pretensji do tego ze mnie zbanowales tylko chce ci uzmyslowic ze banujesz ludzi ktorzy tego nie robia.

Ps. pomijam ze bana dostaly postacei z mojego wara ktorych opis tylko umiescilem na allegro;p a nie byly w ogole] moje.
taki z ciebie szeryf to czemu nie zbanowales jeszcze mojego tyrka i sorca skoro tak dociekliwie  badasz sprawy.

Ja mam HawkPaladyna z tarcza na 94 lvlu i z wszystkimi skillami na +33.

Co do reszty postu, cool story. Niektórzy ludzie maja przynajmniej swój honor, inni niestety wciskają wszystkim na około jakie to wielkie nieszczęście ich spotkało i jaki ten serwer jest niedobry.

PS: zajcevik zostało jeszcze sporo tematów w których nie opisałeś swojej smutnej historii i nie reklamowałeś innego serwera.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

ChillenSaint

@zajcevik

brednie, cerberus jest zajebistym serverem, a gm'i jedni z lepszych, że o developerach nie wspomne. cut crap.
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

zajcevik

Cytat: InsOmnia- w Marzec 14, 2011, 02:40:32 PM
Cytat: zajcevik w Marzec 14, 2011, 01:09:34 PM

Ja mam HawkPaladyna z tarcza na 94 lvlu i z wszystkimi skillami na +33.

Co do reszty postu, cool story. Niektórzy ludzie maja przynajmniej swój honor, inni niestety wciskają wszystkim na około jakie to wielkie nieszczęście ich spotkało i jaki ten serwer jest niedobry.

PS: zajcevik zostało jeszcze sporo tematów w których nie opisałeś swojej smutnej historii i nie reklamowałeś innego serwera.

ISO i jak sie z tym czujesz. Mnie grzeje ze postacie moje dostaly bana bo i tak juz tam nie gram. Slabo mi sie robi jak widze postepowanie corvaxa ,, jak sslepo zapatrzony jest w swoje racje i postepowanie. przypomina innego GM i jego scrypt na manora.

koniec smucenia.

Dexter69

gmi choby na grejwlandzie ;D

Arsey

Cytat: ChillenSaint w Marzec 14, 2011, 02:50:43 PM
@zajcevik

brednie, cerberus jest -_-' serverem, a gm'i jedni z lepszych, że o developerach nie wspomne. cut crap.

chyba gralismy na innych 'cerberusach'
Phoenix Knight lv. 86 !!

"Niczego wielkiego nie osiągnie się nigdy bez wielkich ludzi, a ludzie stają się wielcy, kiedy są zdecydowani, by się takimi stać."