DGG - TH (Ex/Cerberus)

Zaczęty przez Polopiryn, Styczeń 23, 2011, 11:58:47 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

G.O.A.T

Cytat: RazielIII w Marzec 05, 2011, 12:54:55 AM
Benc na open pvp tez dobrze ogarnia
Szczególnie pokazał to na pierwszym Barakiel pvp.. :P Drugi jego filmik z HB też nie poraża, może inaczej. Jego ogar na oly > ogar na open. No chyba, że podasz mi linki do filmików na których przekonasz mnie do zmiany zdania. :)

Duo

uciex to foto jest bezbledne, jebne je sobie w sygne hahah : D

Uploaded with ImageShack.us

ChillenSaint

L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

uciex

tak wyszlo jak z aresem pisalem :D a zdjecie i tak wygrywa xd    swoja droga takich fanboyow mam sporo ;p kilka forum rozni kolesie wrzucaja moje filmiki i ze to oni ;p albo na serwerach zajety nick :) raz pol godziny koles probowal mi wmowic ze on to ja :) widzisz to jest kolejna roznica :P ja mam fanboyow ty nie masz :) zdziwilbys sie tez ile mam PM na YT ;p no i przy okazji chcialbym skonczyc a chociaz zaczac studia tak jak ten typ :D a na allseronie nigdy nie gralem nawet nie odwiedzilem strony ;p

G.O.A.T

uhm, na RPG podanie do BM to nie był fake, więc hamuj się z tymi fanboiami.. :)

LentroN

Cytat: uciex w Marzec 15, 2011, 04:03:13 PM
ja mam fanboyow ty nie masz :)
Idiotycznie to wygląda.
Justin Bieber tez ma fanów,tylko to są małe siksy (czyt. 10-13 letnie nastolatki).W Twoim przypadku pewnie tak samo.
Gratuluję uznania wśród dzieci tej jakże fajnej gry,"mieć fanboys" w grze to powód do dumy.

iDanny

tak wyszlo jak z aresem pisalem :D a zdjecie i tak wygrywa xd    swoja droga takich fanboyow mam sporo ;p kilka forum rozni kolesie wrzucaja moje filmiki i ze to oni ;p albo na serwerach zajety nick :) raz pol godziny koles probowal mi wmowic ze on to ja :) widzisz to jest kolejna roznica :P ja mam fanboyow ty nie masz :) zdziwilbys sie tez ile mam PM na YT ;p no i przy okazji chcialbym skonczyc a chociaz zaczac studia tak jak ten typ :D a na allseronie nigdy nie gralem nawet nie odwiedzilem strony ;p

hahaha no to zes teraz dojebal

jac0l

Cytat: G.O.A.T w Marzec 05, 2011, 12:56:06 AM
Cytat: RazielIII w Marzec 05, 2011, 12:54:55 AM
Benc na open pvp tez dobrze ogarnia
Szczególnie pokazał to na pierwszym Barakiel pvp.. :P Drugi jego filmik z HB też nie poraża, może inaczej. Jego ogar na oly > ogar na open. No chyba, że podasz mi linki do filmików na których przekonasz mnie do zmiany zdania. :)
ogar na oly? lol, koleś 4x lepszy sprzęt niż większośc osób które biorą udział w olimpiadzie. tu nie trzeba mieć skilla.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

RazielIII

to jego problem ze ma 4x lepszy eq? lold
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

uciex

Cytat: LentroN w Marzec 15, 2011, 05:00:45 PM
ja mam fanboyow ty nie masz :)
Idiotycznie to wygląda.
Justin Bieber tez ma fanów,tylko to są małe siksy (czyt. 10-13 letnie nastolatki).W Twoim przypadku pewnie tak samo.
Gratuluję uznania wśród dzieci tej jakże fajnej gry,"mieć fanboys" w grze to powód do dumy.

ty nawet takich nie masz ^^ powod do dumy ? ja sie nie prosze zeby ktos cos o mnie pisal :) zobacz 1 strone tematu czy ktos kazal mu tak pisac ? :P

LentroN

Dorośnij chłopie,dorośnij.
Takie "argumenty" nie działają,utwierdziłeś mnie w przekonaniu,iż jednak w główce coś zle działa.
Co do całego tematu o Tobie; "Nie ważne jak mówią,ważne aby mówili"
A filmiki traktuje jako zamiar stworzenia dobrej komedii tylko z kiepską obstawą aktorską (w tym wypadku przeciwników),coś jak ostatnie komedie polskie.
Koniec "rozmowy",ktora jest bez sensu.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w zdobywaniu miłośników "nawet takich jakich ja nie mam fanboy'i"

uciex

nie chcialo mi sie czytac nawet calosci :) dorosnij ? argumenty ? ja pisze jak jest :) nie porownuj gry na l2j do gry na ofie czlowieku zastanow sie nad roznica jaka jest pomiedzy tymi plikami oO zagraj i zrob na tym gownianym l2j chociaz tyle ile ja ze ludzie pamietaja mnie po roku nie grania :) i potrafilem jeszcze wrocic i zrobi hero w tym samym sprzecie kladac ludzi w vorpalach majac dynasty ...

Rzarziel

Cwaniacy na forum ci0ty w L2. ( nie mowie o Dgg tylko o tych -_-' spamerów ) jak wam sie nie podoba to sie nie wypowiadajcie no chyba ze mu zazdroscicie.
Naia:
Fanning - Sigel Knight 9x - Retired
Chronos:
Resider - Sigel Phoenix Knight 102/99/80/80 - Retired
Lilith:
Resider - Sigel Knight 9x- Retired
Ramona:
Raindays - Othell Adventurer 99/99/80/80 - Retired
Resider - Feoh Mystic Muse 99/99/80/80 - Retired
Skelth:
Resider - Dark avenger 4x - Active
Rzarziel - Warcryer 4x - Active

G.O.A.T

Cytat: Rzarziel w Marzec 16, 2011, 08:57:03 PM
Cwaniacy na forum ci0ty w L2. ( nie mowie o Dgg tylko o tych -_-' spamerów ) jak wam sie nie podoba to sie nie wypowiadajcie no chyba ze mu zazdroscicie.
xDDDDDDDD fail iz fail.

Koleś nie wiem czy zauważyłeś, to jest forum dyskusyjne, tym bardziej w tym dziele jak najbardziej wskazana jest dyskusja.

/defender detected.

DredziQ

Ten topic jest tak samo śmieszny jak poziom zadufania w sobie pana z nazwy tematu.

Miodek

Cytat: iDanny w Marzec 15, 2011, 06:06:50 PM

hahaha no to zes teraz -_-'
Hahahaha, nieziemsko zmiazdzyl mi leb ;d Oj uciex, uciex, bo w samozachwyt popadniesz. ;d btw kiedy ten lol, huh?
All the power in the universe can't change destiny.

Rake

[

LentroN

Thread of Fame? Na own3d jest tyle niedocenianych frapsów:
http://www.own3d.tv/video/86667/PIRSTAS__RPG

Rzarziel

on sie drze guli guli guli czy bULI bULI bULI ? :D
Naia:
Fanning - Sigel Knight 9x - Retired
Chronos:
Resider - Sigel Phoenix Knight 102/99/80/80 - Retired
Lilith:
Resider - Sigel Knight 9x- Retired
Ramona:
Raindays - Othell Adventurer 99/99/80/80 - Retired
Resider - Feoh Mystic Muse 99/99/80/80 - Retired
Skelth:
Resider - Dark avenger 4x - Active
Rzarziel - Warcryer 4x - Active

Warendo

Great videos man, good job...
Only Exfire.eu :-)

ChillenSaint

calkiem fajny, ogarnietego pp macie ;p kociarz troche lamil w którejs tam walce z olem, ale jakos wybrnął, coby nie bylo, filmik mi sie podoba
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired