kto wygra HE czy SR

Zaczęty przez Darkdancer, Marzec 16, 2006, 05:13:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Darkdancer

nom to mam takie pytanko kto wygra pvp HE czy SR zakladajac ze sa na podobnym lvlu i z podobnym uzbrojeniem :)
PARADISE 4EVER
eureka 7x
prophet

Feanor

Wygra HE. Mają równy (znaczy HE niezauważalnie większy) atk. spd., HE ma większe Accuracy (chociaż SR większe Evasion więc się wyrównuje :D, po prostu ciosów nie uniknie ani HE, ani SR, albo obaj unikną mało razy), HE ma więcej STR i CON, łatwiej zasadzić SRowi stuna. HE ma jeszcze Snipe, więc jeżeli SR nie jest tchórzem to przegra na pewno. Bo jak wiadomo, SRa nic poza SwSem (jest szybszy tylko na self buffie) i Tyrantem nie dogoni...
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+

Rake

Cytat: FeanorHE ma jeszcze Snipe, więc jeżeli SR nie jest tchórzem to przegra na pewno.

Hie hie chyba miałeś na myśli kompletnego idiote który grając SRem podczas walki z HE gdy widzi że poszedł snipe nie odbiega na stosowną odległość i nie czeka aż snipe zejdzie HE :twisted:

Cytat: FeanorBo jak wiadomo, SRa nic poza SwSem (jest szybszy tylko na self buffie) i Tyrantem nie dogoni...

Dodaj do listy jeszcze PW :D

P.S. Niech ktoś skasuje cały temat bo pytań o to samo i podobnych dyskusji jest na forum tyle że głowa boli.
[

Feanor

Jeżeli wychodzi z zasiegu strzału to znaczy że ucieka - jest tchórzem ;) Ale fakt, lepiej być żywym tchórzem niż martwym herosem :D
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+

Cyceron

Cytat: FeanorJeżeli wychodzi z zasiegu strzału to znaczy że ucieka - jest tchórzem
Hmm.. raczej inteligentnym graczem wykorzystującym szybkość SR'a i nie próbójącym zacfaniakować co to nie oni...

Cytat: FeanorAle fakt, lepiej być żywym tchórzem niż martwym herosem Very Happy
Taaa... tchórz umiera wiele razy, a bohater tylko raz... Ja wole zginąć raz, ale wiedząc, że sie nie dałem :> .

Darkdancer

PARADISE 4EVER
eureka 7x
prophet

Ryltar

Roznie ale jak PR bedzie mial malo hp i zdazy uzyc FC to HE pada.

Jancia

W walkach łuczników zazwyczaj wygrywa ten, który pierwszy ogłuszy przeciwnika, a jak wszyscy doskonale wiemy współczynnik CON u PR'a nie jest imponujący
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

Ryltar

Co jest tez zaleta bo mam malo hp i szybciej sobie FC odpali i zabije HE jednym Headshotem.

Jancia

To że ma mało hp jest zaletą?? :o
1) nie wiem czy na HE wystarczy 1 headshot
2) nie wiem czy w ogóle zdąży się wybudzic ze stuna
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

Ryltar

Cytat1) nie wiem czy na HE wystarczy 1 headshot

W 90% przypadkow starczy chyba ze skill jest zbugowany.

Cytat2) nie wiem czy w ogóle zdąży się wybudzic ze stuna

Kto powiedzial ze stunt wejdzie?

CytatTo że ma mało hp jest zaletą??

W jego wypadku tak.

Ameno

Chcialem zaznaczyc, ze SR dostaje po tylku od innych lucznikow, ale na magow i fighterow jest lepszy niz HE :D

Feanor

Jest lepszy bo zdąży uciec, ale Tyrantowi więcej HP zdejmie chyba HE...
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+