Problem z Karta graf Riva TNT2

Zaczęty przez lysymati, Marzec 05, 2006, 02:12:52 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lysymati

Witajcie.
Problem zmusił mnie do założenia konta a następnie tego tematu. Juz jestem na skraju wyczerpania od 2 dni siedze przed kompem i usiłuje odpalic L2 na moim gównianym sprzęcie. Mam Nvidie Riva TNT2 Model 64 gdy włączam L2 wyskakuje komunikat zebym sciagnał noowszy sterownik. CHodze po necie od piątku i nic nie ma nowszego niz z 2003 roku :/ Proszę pomożcie bo nie wytrzymam nerwowo
Z góry thx

Pozdrawiam Mateusz.

major76

Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Anclen

Raczej popytaj na forum o sterownikach czy sprzecie tam na pewno zaraz dostaniesz linka :)
dowiedzialem sie ze moj avatar wprawdzie odzwierciedla dobra postac ale z takiego anime ze plakac mi sie chcial .... co za niefart ;/

Saladin

nowe sterowniki do rivy tnt2 moze sciagnac z www.nvidia.com
Nie udzielam pomocy przez PM...

lysymati

nie moge bo najnowszy sterownik do tej karty graf jest z 2003 roku :/ kurwica mnie bierze jak pomysle ze nie moge grac w L2.

elorap

wlasnie mam identyczny problem i jestem w rozterce ;/ nie moge sobie pograc ...;/ jak mam temu zaradzic ??

Saladin

ściągnąć te sterowniki z postu wyżej i zainstalować? Także DirectX 9.0c jest WYMAGANY
Nie udzielam pomocy przez PM...

elorap

ale on niecha mi sie zaisntalowac ;/

elorap

Jak probuje instalwoac te sterowniki to wyskakuje mi taki blad ze Wymagane sterowniki to urzadzenia Nvidia nie moga zostac odlazeione ..mniej wiecej cos takiego

RaZielus

Riva TnT2 nie jest czasem za slaba do Lineage 2? Ja ja uzywalem z 5 lat temu..