Znak Klanu->jak go zrobic i umieścić?

Zaczęty przez kebosmen, Marzec 17, 2006, 11:35:44 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kebosmen

Chcialbym sie dowiedziec jak zrobic znak klanu bo widzialem ze niektore klany maja jakas flage ,znak..itd-pytanioe brzmi jak coś takiego zrobić i umieścic w grze :?:  :?:  :?:

Chcialbym dac klanowi jakis znak rozpoznawczy :D

Z GORY DZIEKI ZA POMOC

Saladin

Jak byś zadał sobie trud przelecenia wzrokiem po podpiętych tematach zobaczyłbyś jeden: "Clan".
CytatDODANIE EMBLEMATU:
Aby dodać emblemat wybieramy opcję SET CREST a następnie wpisujemy np. taką komendę: C:/emblem.bmp i czekamy aż się emblemat załaduje ( emlemat ma mieć 16x12 pikseli i 256 kolorów oraz musi być zapisany w formacie .bmp )
Na pomne że trzeba mieć clan lvl 3.
Wyjątkowo mam dobry humor i nie dostaniesz ostrzeżenia.
Nie udzielam pomocy przez PM...

Anclen

poprawna sciezka to C:\emblem.bmp
Ukosniki / wystepuja o ile sie nie myle w Linuxie
dowiedzialem sie ze moj avatar wprawdzie odzwierciedla dobra postac ale z takiego anime ze plakac mi sie chcial .... co za niefart ;/

Saladin

podaje sie z odwrotnym ukosnikiem.
przy próbie użycia zwykłego wyskakuje dziwne W
Nie udzielam pomocy przez PM...

GlooM

i wlasnie to dziwne W jest prawidlowe...

Kirdan

Jednakże użycie / (dziwnego W) lub \ nie zmienia postaci rzeczy. Co komu bardziej pasuje...

Tyr

Lineage 2 Classic EU

System

tyr ma racje...lecz ten \ gowno daje 1 slowem.  C/nazwaobrazka.bmp i tyle...obrazek jak wezmiesz ze stronki zmien na 256 kolorow bo przewaznie jest na 16 bitow lub inna
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Kirdan

Do k*****j nędzy!

CytatAby dodać emblemat wybieramy opcję SET CREST a następnie wpisujemy np. taką komendę: C:/emblem.bmp i czekamy aż się emblemat załaduje ( emlemat ma mieć 16x12 pikseli i 256 kolorów oraz musi być zapisany w formacie .bmp )

Macie w przyklejonym temacie, nad czym tu jeszcze dyskutować?

Zamykam