Archer bug & other.

Zaczęty przez Rake, Luty 22, 2011, 12:03:15 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rake

Mam zamiar wrócić na l2c i do l2 jako takiego dlatego mam dwa pytania. Jedno do Insomni bądź Corvaxa. Drugie do ludzi tam grających.

No1.

Czy udało wam się zrobić coś z tym odwiecznym bugiem u archerów? Mam na myśli "teleportowanie" się postaci do atakującego archera i zadawanie mu obrażeń mimo odległości pomiędzy postaciami która umożliwia atakowanie tylko łucznikowi.  Dla mnie jest to sprawa kluczowa z uwagi na zbliżające się h5 i w pewnym sensie powrót do łask łuczników.

No2.

Jakie są obecnie ceny moirai lgt i łuków s80;s84 ?
[

Churchill

Ad. 1
Z tego co wiem, teleporty nadal są.

Ad. 2
Łuk dyna 1,8kkk; Icarus 4kkk

skiinS

ad1
ta teleportowanie jest nadal i jest to wkurzajace dla wszystkich ras face vs face xd moze przy tym update zostanie to naprawione.

ad2

dyna bow- 1,3-1,8
icarus bow- 3-4
vesper- 6-10

moirai light- 6/8
l2Cerberus
Dreadnought 85lvl.

zajcevik

bug dalej istnieje. archerem na cerberusie gra sie poprostu...

Juz 3 miechy niby gm to naprawia a druga sprawa GM poweidzial ze na freyi nie bedzie  naprawial bo go teraz h5 interesuej.

jak masz wracac idz na exa 01.04.2011 niz na cerberusie meczyc sie z GM corvaxem i bugami

p

InsOmnia-

Dziś został naprawiony bug archerów.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

zajcevik

po 3 miesiacach ;] lepszy rydz niz nic. ale z takim czasem swiata nie zawojujesz

sakaszli

ludzie maja życie prywatne, prace, nie dość że macie serv za darmo to jeszcze w dupie źle :/
poza tym było powiedziane...zostanie naprawione przy update do h5
a że płaczecie to sry

InsOmnia-

Cytat: zajcevik w Marzec 19, 2011, 10:07:02 PM
po 3 miesiacach ;] lepszy rydz niz nic. ale z takim czasem swiata nie zawojujesz

Widać że nie masz pojęcia jak wygląda debugowanie kodu. I nie mam zamiaru zawojować świata, zostawię to dla Ciebie, mam lepsze zajęcia.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.