Lf prog do multiboxu

Zaczęty przez Roxis, Marzec 19, 2011, 03:25:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Roxis

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Nervoson

Insektor

za 50kk nauczę używać sandboxa :>
Piszę poprawnie po rusku.

Terrance

To jest bezpieczne? Nie banuja za to?
Lancer:
Terrance -  Adventurer 79 - retired
Mishima  -  Tyr Warrior 85 / Warlord 73 / xx / xx - retired

Insektor

Używam codziennie od pół roku i jak dotąd bana nie dostałem, chociaż teoretycznie można bana złapać

AnDrIx

Cytat: Insektor w Marzec 19, 2011, 05:12:50 PM
Używam codziennie od pół roku i jak dotąd bana nie dostałem, chociaż teoretycznie można bana złapać

50KK albo pisze maila ze screenem do adminów  hahaha

Kiedyś działał, potem nie działał i znów działa  ??

Roxis

Z tego co wiem InTool ostatnio nie dzialal.. przy czym zablokowali pare kont

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Terrance

Jak poprawnie skonfigurować sandboxie do L2? Dochodze do momentu odpalenia się gry, wyswietla mi sie ekran przez ktory kiedys sie logowalo i dalej nic, jakbym nie mial polaczenia z internetem..  :oops:
Lancer:
Terrance -  Adventurer 79 - retired
Mishima  -  Tyr Warrior 85 / Warlord 73 / xx / xx - retired

Insektor

Pojawiły się nowe zabezpieczenia na sandboxa. W sumie ominąłem je ale to skomplikowane i więcej nikomu nie będę tłumaczył. Trzeba się z tym kilka godzin napocić i mieć zmodyfikowanego zapuskatra...

Na dodatek pojawiło się ostrzeżenie o tym, że zaczynają banować za multiboxy, które nie są odpalane zapuskatrem.

Acid

Taaa... Używajcie dalej, my wczoraj dostaliśmy bana na PP, za nie logowanie konta przez zapuskatora, mimo, że innego sposobu logowania niż zapuskator nikt z pt nie używa. ;) Ruskie pracują też nad modyfikacją samego updatera, aby można było logować na nim kilka kont jednocześnie (w zakładkach)

CytatАккаунт забанен в Lineage 2 по причине Уважаемый пользователь, Ваш аккаунт был заблокирован на 7 суток за использование стороннего ПО. Данная блокировка является предупредительной. Ответы на некоторые вопросы Вы можете узнать в данной теме, https://forum.4game.ru/showthread.php?t=281074Настоятельнорекомендуем Вам не пользоваться сторонним ПО для входа в игру. В случае повторного нарушения срок блокировки может быть увеличен.

Także żadnych multiboxów nie polecam.

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Acid