POMOCY!! BŁAGAM ZRÓBCIE COŚ

Zaczęty przez uriel9, Marzec 18, 2006, 10:45:42 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

uriel9

In accordance with company policy, this account has been suspended due to suspicion of illegal use and/or misappropiation of another player's data. Details of the incident in question have been send to the email address on file with the company. If you are not directly involved with the reported conduct and wish to submit an appeal, visit the Lineage 2 official support home page---loguje sie do c4 na serwer extreme i takie coś wyskakuje PROSZE POMÓRZICE  :(:(
Gdy widzisz ten podpis to założe się że po twych plecach ciarki przechodzą...i dobże...wkońcu jestem o wiele straszniejszy od Chucka Norrisa...

GlooM

masz zablokowane acc - pogadaj z GM'em badz Adminem.

uriel9

Znasz mejla albo coś do admina albo gm-a??
Gdy widzisz ten podpis to założe się że po twych plecach ciarki przechodzą...i dobże...wkońcu jestem o wiele straszniejszy od Chucka Norrisa...

GlooM

lol nawet nie podales na jakim servie grasz...
najprosciej jest wejsc na forum badz chan serva na ircu.

uriel9

Gram, na titanie.Pliss załatw mi mejla do tego gm czy admina i powiedz czy mam do niego pisa po polsku czy po angielsku.Z góry THX

uriel9

Moge grać na innych serwerkach oprócz titana.

hrypek

Jezeli ci naprawde zalezy wez zobacz stronke extream,  a najlepiej irc wszystko masz na stronie twojego servera wiec prosze nie pyataj o adress ani storny ani irc ani jak go zainstalowac skad i inne pytanie sprobuj zrobic to sam a jak ci sie uda i odblokujesz wtedy sie pochwal.
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

uriel9

Ale ja jestem strasznie niekumaty:(

serdel

Cytat: uriel9Ale ja jestem strasznie niekumaty:(
tak, a w innych ematach smiejesz sie z ludzi ze czegos nie wiedzą ehhh :shock:

uriel9

Ja sie śmiałem tylko z avatara Filiipa.Z niczego więcej więc plisss niemów mi że sie naśmiewam

Xavierr

Cytat: uriel9Ale ja jestem strasznie niekumaty:(

Twoja historia wzruszyła nas, wspieramy Cie  :(

A tak na poważnie to zamiast spamować tutaj napisz na forum l2extreme w bugs and errors (czy jak to sie tam nazywa), albo wyślij GMowi PMa :|
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

sebeq

o PM zapomnij, kiedys testowo wyslalismy do niego 5 PMow ze nam konto nie dziala, zaden z nas nie otrzymal odpowiedzi...zastanawiam sie czy on to w ogóle sprawdza:P Na forum jest jakas szansa ze dostaniesz odpowiedz.

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

primabolan

:wink: hmmm a czytales w ogole nowe zasady i rules'y na l2eXtreme???Poczytaj sobie co do banow na konto czasowe i na postacie...Milej lekturki...Ehhh co za ludzie :wink: Ale jesli nie popelniles zadnego bledu proponuje irc/forum...
Ja stracilem konto w zeszlym roku w sierpniu podczas masowych banow na dialbo2 przez blizzard(gralem tylko close battle net)oczywiscie nie uzywalem zadnego rodzaju botow , mh itd...Wyslalem 5 mejlasow w roznych jezykach m in hiszpanski,wloski angielski francuzki no i niemieckim...I jak?Oczywiscie BOT mi odpisal ze ktos "3ci" mial wplyw na przebieg mojej gry  :rotfl: tylko i wylacznie ja mialem dostep do mojego konta,poprostu chlopcy z blizzard olali d2 na rzecz WoW...
Pozdrawiam
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Saladin

Eee, ja musze powiedzieć, że też to miałem, jak login miał downa. Po próbie re-loginu pokazało "account is suspended", wystarczyło uruchomić gre ponownie i problem zniknął.
Nie udzielam pomocy przez PM...