Pytanko do Magó i nie tylko

Zaczęty przez ZALL, Marzec 18, 2006, 09:15:41 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ZALL

W ktorym kierunku najlepiej rozwijac Mrocznego Elfa maga żeby był dobrym wojownikiem chodzi mi o to zeby mial jak najwiecej czarow bojowych zebym mogl sam walczyc i zeby mogl leczyc kompanow

Tyr

wiesz to raczej jest nie mozliwe... no wiec:
czary bojowe SH :) poszuakj o nim na forum :)
sam walczy PS bo masz summony kubiki :) poszukaj an forum
leczy SE - w sumie on tez dobrze walczy :) z dualami i w light armce na 55+ jest jzu bardzo dobey VR to jest TO :D xD
Lineage 2 Classic EU

Bacar

Nie ma idealnej postaci :P a szkoda :D
Jezeli chcesz miec duzo czarow ofensywnych wybierz SH .
Jezeli chcesz leczyc kompanow i wzmacnic ich buff'ami bierz SE .
Jezeli chcesz leniuchowac to bierz PS bo wszystko co robisz to leczysz i buffujesz swego przywolanca(summona)- nie polecam bo na wiekszosci jest zbugowany i ciezko sie nim expi jezeli jestes poczatkujacym graczem .

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

ZALL

ok a ty którą postać mi byś polecił . Nie rozumiem zbyt tych sktotów SE .... SH ja zaczołęm gre Dark Elven Mystic i nei wiem w którym kierunku go rozwijać . Co polecasz

Tyr

Shilien Elder - buffer :) głównie jako support dla magów dzęki EMPOWER :) lvl3 :D i Vampiric Rave dla wojów :) i greaty heale :)

ogólnie to zaczoles grać mistykiem :) czyli amgiem :) i mozesz go rozwinąć na Spell Howlera, Phantom Summonera, Shilien Eldera :) i nic więcej :)
Lineage 2 Classic EU

harnas

Dark Mystica rozwiń w Dark Wizarda a potem w Spellhowlera... dla newbie dobra postać(przynajmniej do 40 lvl łatwa).SH ma najsilniejszy damage z czarów.Poszukaj sobie na tym forum, jest na nim sporo o SH. Dodam że SH to nuker, czyli mag ofensywny.NIe może leczyć innych (znaczy może ale są to b. słabe czary leczące).
nick Harnas zawsze i wszędzie....

Dyktamen

Mam taie pytanie. Tez gram Mistykiem, mam 18lv i zastanawiam się, czy przejście na Dark Wizarda to tylko tak umownie jest, czy są jakieś questy? Jeśłi taki, to gdzie, od którego lv, i ogólne info plz :D

Bubba

Na 19 lvl trzeba zrobic questa na zmiane klasy. Ten quest jest na dark wizarda :

1. Quest zaczyna się w Altair of Rites u Varika . Będziesz musiał zdobyć cztery ziarna. Jedno dostaniesz od Variki lecz następne będziesz musiał zdobyć sam.
2. Porozmawiaj z Arkenia każe ci iść pod Gludio, masz tam zabić Skeleton Scout. Masz zdobyć 3 Heart of Lunacy. Gdy już będziesz miał wszystkie oddaj je Arkeni a ona da ci pierwsze ziarno.
3. Teraz masz porozmawiac z Charkeren, musisz zabijać Marsh Zombies i masz zdobyć 3 Family's ashes , oddaj je Charkeren'owi a dostaniesz drugie ziarno.
4. By zdobyć ostatnie ziarno musisz udać się do School of Dark Arts, masz tam porozmawiać z Annika. Ona każe ci zabijać Skeleton Hunter Archery z których wypadną 3 hearts of lunacy. Gdy oddasz quest itemy Annika otrzymasz ostatnie potrzebne ci ziarno.
5. Gdy już masz wszystkie ziarna udaj się do Variki, która zamieni ziarna w Jewel of Darkness. Jak już masz 20 lvl idź do Grand Master Xenos w Gludin, który zmieni Twoją profesję na Dark Wizard.

Quest wziety ze strony www.l2.infernalcorps.info

Spal Heretyka. Zabij Mutanta. Oczyść Niewiernych.

Dyktamen

dzięki! z Resztą sepecjalizacji jest tak samo? Tzn. też sa na nie questy?

Bubba

Tak a na druga zmiane klasy trzeba zrobic 3 questy jeden na 35lvl drugi na 37 a trzeci na 39.

Ramones

ale tez mozna chyba kupic klase, ale to kosztuje troszke, nie wiem dokładnie ile to kosztuje i czy tak sie w ogóle da, ale podobno mozna tak zrobic

Bubba

Eh zależy od tego na jakim serverze sie gra. Zwykle tam gdzie jest gm shop (high rate) to tam mozna kupic marki. A ceny sa rozne.

Dyktamen

Na Paradise gram, chyba nie ma takiej możliwości na szczęście?

Bubba

Na serverze eureka chyba nie ale na auora (jakos tak) mozna kupic marki.

Dyktamen

Gram na Eurece :) High-rate mnie jakoś nie bawią.