Problem z odnalezieniem miasta

Zaczęty przez -=CemA=-, Marzec 19, 2006, 09:03:54 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

-=CemA=-

CytatELVEN SCOUT
Lokacja pocz±tkowa: Gludio
* IdĽ do Grand Master Reisa, otrzymasz Reisa's Letter 2
* Porozmawiaj z Guard Moretti
* Wyrusz do Abandoned Camp i poluj tam na Ol Mahum Patrols, dopóki nie wypadn± Ci 4 Prigun's Tear Letter
* Wróc się do Moretti'ego. Zabierze znalezione listy i da Ci Moretti's Herb i Moretti's Letter
* Porozmawiaj z Pippen'em. Znajdziesz go na północ od poł±czenia dróg prowadz±cych do Dark Elven Village, Elven Village i Gludio; s± tam malutkie pseudo-ruinki.
* Uwolnij Pippen'a: strzeg± go Ol Mahum Sentries. Bij je, aż otrzymasz od nich The Rusted Key
* Pippen w dowód wdzięczno¶ci da Ci Prigun's (Pippen's) Letter.
* IdĽ z powrotem do Gludio porozmawiać z Moretti'm, otrzymasz Honorary Certificate.
* IdĽ do Grand Master Reisa: zabierze ona certyfikat i da w zamian Reisa's Recomendatoin.
* IdĽ do Grand Master Rains, by zostać Elfim Łucznikiem.

Może mi ktos powiedziec gdzie jest gludio?

Kirdan: Naucz się pisać poprawnie temat, poza tym zły dział. Przenosze

sebeq

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

-=CemA=-

sebeq

major76

Cytat: -=CemA=-to znaczy?

na poludnie od neutral zone ^^
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Luno

Cytat: -=CemA=-to znaczy?

Mapa (z łac. mappa = 'obrus') - model powierzchni Ziemi (także nieba lub planety czy innego ciała niebieskiego). Występuje w postaci analogowej (obraz na płaszczyźnie) lub (coraz częściej) cyfrowej - zobrazowanie zbioru danych o obiektach oryginału (Ziemi, Marsa itp.) i ich wzajemnym usytuowaniu. Mapa stanowi podstawowe narzędzie badań i prezentacji wyników w historii, geografii i geodezji. Najstarszą mapą jest mapa z Ga-Sur.

w L2 po prostu alt+m

Menelutor

Hmmm moze ja pomoge
Idz do gatekeepera i tam se zobacz a jak nie masdz do wyboru to teleportoj sie do miast:
gludin,dion,elven village,dwarven village (do ktoregos z tych) a z nim do gludio

sebeq

Cytat: Luno

Mapa (z łac. mappa = 'obrus') - model powierzchni Ziemi (także nieba lub planety czy innego ciała niebieskiego). Występuje w postaci analogowej (obraz na płaszczyźnie) lub (coraz częściej) cyfrowej - zobrazowanie zbioru danych o obiektach oryginału (Ziemi, Marsa itp.) i ich wzajemnym usytuowaniu. Mapa stanowi podstawowe narzędzie badań i prezentacji wyników w historii, geografii i geodezji. Najstarszą mapą jest mapa z Ga-Sur.

/me Lezy :P

-=CemA=-

jest duzo tych gludio to do ktorego mam sie udac?

zeb9

IGHooR

Cytat: -=CemA=-jest duzo tych gludio to do ktorego mam sie udac?

Cze, ja na mapie znalazlem 2 Gludio... ha a do zamku to chyba nie masz zamiaru isc nie??...

Pozdro
ingame:
Niother Elven Fighter lvl. 8 at NoobsWars ;P