Problem z grą

Zaczęty przez Jastrzab, Marzec 19, 2006, 10:48:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jastrzab

Mam taki problem gram na serverze World Wide mam eleven Knighta 26 lvl i podczs expowania w ruins of despeir wyskoczyl mi error od tego momentu ciągle siedze pod ziemią widze tylko chmury i budynki któr są duzo duzo nademną czy po resie serva (któr jest codziennie cos w rodzaju odswierzenia) ten bląd zniknie ?? prosze o rade

Mam jeszcze 1 prosbe mogl by mi ktos powiedziec dokladnie jak zostac Temple Knightem??
Jedna strzała jeden trup

Kamillo29

Miałem to samo na Serwie IDragona,wystraszyłem się,ale od razu użyłem SoE i po sprawie,gorzej jak nie masz to zapamiętaj miej zawsze pry sobie ok.3 SoE.

hrypek

/unstuck (Teleportowanie postaci do miasta 10min.czekania (zamiast SOE)  - funkcjonuje tez taka komenda w sumie to mi nigdy nie zadziałala ale moze to zalezy od servera? warto sprobowac jak juz jest sie w takiej kropce.

Na nie których servach sa tez skille soe trwaja jakos tez 10 min spr. moze masz takowy.
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

WarHammer

EDIT by Shaman: skasowalem sygnature i wystawiam ostrzezenie za syga niezgodnego z regulaminem. Mozesz wstawic innego w to miejsce i skasowac moj edit

Tyr

boże i po co ta dyskusja ile to trwa?
Wiedzcie że to zależy od adminów... bo jest taki plik gdze się to ustawia :)
i są róznie, ale najpopularniej 5-10 min :)
Lineage 2 Classic EU

Jastrzab

dziękuje wam juz myslalem ze bede musial grac od nowa opcja /unstack zadzialal i to w jakie 3 minuty jeszcze raz dziękuje.

Wielki THC :] albo THX
Jedna strzała jeden trup

Tyr

Spoko :) topic nie potrzbny ale to nic :D
Lineage 2 Classic EU