Epic Phail

Zaczęty przez Prokrastynator, Kwiecień 06, 2011, 08:00:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

vegnu

Spoko, ze przywolujesz akcje z innych serverow, skoro z 70% typa nie gralo z nimi na poprzednich serverach i maja wyjebane na jakies historyjki.

Saladin

Kazu tesknisz za banem?
Warn.
Nie udzielam pomocy przez PM...

kochamziolo

Wczorajszy zabawa pod fortem przednia,  :P na nastepna akcje jeszcze TB pasi zwolac tak z 15  CP bo guardy nie mialy co lac;)
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

g4ce

Cytat: kazuPwNz w Kwiecień 11, 2011, 01:59:30 PM
kolejny kundel z bmfów szczeka. A mięsem to był ty i twój cały klan szczególnie gdy chcieliście dupe aflom wylizać i zaprowadziliście im barakiela do fortu a oni was z niego -_-' EPIC FAIL ?

Jedynym klanem ktory sprzymierzyl sie na baraka z afl bylo ll wiec spadaj pape pinka za ptaszka dalej trzymac pro elo graczu z LL. A kundlem mozesz nazywac swoich znajomych, rodzicow(niepotrzebne skresl sobie). Ja sie do nich nie zaliczam

//Acid -- Obraza rodziny karana jest warnem w postaci 15%, więc kultury panowie i myśleć 3 razy nim wyślecie kolejną "ripostę" na forum.
playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)

ArchonQQ

Tak tu słyszę tb low etc. Bmf'ki ogarnijcie swoich bp , ee/se, bo są strasznie low, potem się dziwię , że tak długo wytrzymuje na polu walki jak mnie leczą wasi healerzy ;f żeby to jeszcze było raz, czy dwa, ale jak trzymałem waszego ee na agressionie i mnie 6 razy pod rząd uleczył to trochę śmieszne. Do reszty klas nic nie mam, ale akurat tych healerów co od was spotkałem to nie ma co zazdrościć.
Pozdrowienia dla m.in. Hipnotaizin i Agis, bo Ci utkwili mi szczególnie w pamięci, mówię jak raz ktoś straci target i uleczy wroga luz, ale Ci to przegina ;f

thorm1989

Cytat: ArchonQQ w Kwiecień 11, 2011, 03:27:49 PM
Tak tu słyszę tb low etc. Bmf'ki ogarnijcie swoich bp , ee/se, bo są strasznie low, potem się dziwię , że tak długo wytrzymuje na polu walki jak mnie leczą wasi healerzy ;f żeby to jeszcze było raz, czy dwa, ale jak trzymałem waszego ee na agressionie i mnie 6 razy pod rząd uleczył to trochę śmieszne. Do reszty klas nic nie mam, ale akurat tych healerów co od was spotkałem to nie ma co zazdrościć.
Pozdrowienia dla m.in. Hipnotaizin i Agis, bo Ci utkwili mi szczególnie w pamięci, mówię jak raz ktoś straci target i uleczy wroga luz, ale Ci to przegina ;f

ostry flame
...
.i.

Paskudny

Teraz flame z sekcji rpg przeszedł do sekcji l2ex ; D

Duo

Zagraj healerem, wpierdziel sie w pvp przy srednim kompie, a my bedziemy cie agrowac nonstop... takie glupie gadanie. Za wiekszosc twoich cheali odpowiada 7-8 fps na takich dymach bo niestety nie kazdy ma takiego kompa, zeby nawet przy mniejszej ilosci sie ogarniac. Zreszta z waszej strony codziennie sa takie same akcje, pierwszy raz miales pvp czy jak ?

Uploaded with ImageShack.us

RazielIII

Cytat: Paskudny w Kwiecień 11, 2011, 03:38:37 PM
no raczej  ^^
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Paskudny

Cytat: Duo w Kwiecień 11, 2011, 03:47:40 PM

Zagraj healerem, wpierdziel sie w pvp przy srednim kompie, a my bedziemy cie agrowac nonstop... takie glupie gadanie. Za wiekszosc twoich cheali odpowiada 7-8 fps na takich dymach bo niestety nie kazdy ma takiego kompa, zeby nawet przy mniejszej ilosci sie ogarniac. Zreszta z waszej strony codziennie sa takie same akcje, pierwszy raz miales pvp czy jak ?
U mad bmf core  ?  hahaha

thorm1989

to graty ze dajecie grac na healerach ludzia, z chujowymi kompami.
.i.

lukasz09091

Cytat: RazielIII w Kwiecień 11, 2011, 03:53:56 PM
Cytat: Paskudny w Kwiecień 11, 2011, 03:38:37 PM
no raczej  ^^

Ale kilka mądrych postów padło.
Raziel+ za wypowiedź o pl privach.
Każdy gra gdzie chce - a kto tego pojąć nie potrafi to ma problem sam ze sobą   :oops:

Polopiryn

No tak. Bo żeby grać w l2 ze swoimi znajomymi to trzeba mieć kompa, takiego za 15 tyś najlepiej? Bo przecież inaczej to gostek nie ogarnia  hahaha

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Duo

Forumowa rodzina znowu w komplecie  hahaha

pokit

Cytat: Duo w Kwiecień 11, 2011, 03:47:40 PM

Ale to trzeba z ctr leczyc zeby kogos z wojny/na fladze healowac.

Ryane

ArchonQQ

Ja tylko dałem dobrą małą radę, z resztą zwalać to na kompa. Pozdrawiam, miłej gry.

vegnu

Cytat: ArchonQQ w Kwiecień 11, 2011, 04:35:22 PM
Ja tylko dałem dobrą małą radę, z resztą zwalać to na kompa. Pozdrawiam, miłej gry.

Oddajcie wara albo chociaz odpowiadajcie na flagi, a nie probujecie w 5pt stealowac barakiela :DDDDDD, kiedy BMFow jest ledwo 2pt. Pozdrawiam, miłej gry.

Polopiryn

Cytat: Duo w Kwiecień 11, 2011, 04:22:39 PM
Forumowa rodzina znowu w komplecie  hahaha

I tak rodzinki rpg nie pobijemy, oni jednak mają swoich Pro  hahaha
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

alite

Cytat: vegnu w Kwiecień 11, 2011, 05:00:45 PM

Oddajcie wara albo chociaz odpowiadajcie na flagi, a nie probujecie w 5pt stealowac barakiela :DDDDDD, kiedy BMFow jest ledwo 2pt. Pozdrawiam, miłej gry.
ale bmf ma noblesy i 79+!!!!!!!!!!!!

pokit

Cytat: Ryane w Kwiecień 11, 2011, 04:34:06 PM
Nie trzeba :)

To chyba u was, właśnie sprawdzałem na ruoffie, nie da się ani taga ani wara bez ctr leczyć.

bula

Cytat: pokit w Kwiecień 11, 2011, 06:16:40 PM

To chyba u was, właśnie sprawdzałem na ruoffie, nie da się ani taga ani wara bez ctr leczyć.
l2j feature

Duo

Cytat: pokit w Kwiecień 11, 2011, 06:16:40 PM

Jak mozesz to wyslij mi jakies screeny na priv to z checia zglosze buga.

maxtorek

Cytat: vegnu w Kwiecień 11, 2011, 05:00:45 PM

o kurwa seems like bmf is a factor k3k3k3

ArchonQQ

CytatOddajcie wara albo chociaz odpowiadajcie na flagi, a nie probujecie w 5pt stealowac barakiela :DDDDDD, kiedy BMFow jest ledwo 2pt. Pozdrawiam, miłej gry.

Przeprasiam, ale mam za słaby komputer i nie wyświetla mi postaci, więc nie wiedziałem ilu was jest >.<
Duo tak mówisz, że odpowiadajcie na flagi etc, a powiedz mi jaki jest sens walczenia z pt nuków (które samo w sobie w early / mid game jest silne) z 78+ [vortex, slug rlz] na takim Pavel Ruins niedawno jak moje pt miało w tamtym momencie max 75?
Każdy ma inne tempo gry i na takim etapie serwera tylko online się liczy, więc w duży stopniu mówienie kto jest low etc jest nie właściwe.
Ja jedynie rzekłem słowo o tych bp/ee/se, a Ty poczułeś się tak urażony jakby o Ciebie chodziło, chyba że to byłeś Ty.. anyway dalsza rozmowa nie ma sensu.