Luźne Rozmowy o Serverze

Zaczęty przez e2rdos, Grudzień 10, 2010, 09:37:06 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Cytat: Arimas w Kwiecień 16, 2011, 03:38:12 PM
Cytat: Acid w Kwiecień 16, 2011, 03:00:09 PM
Bo jest lepszy od lolzerka?
Mi tam się fajnie bije healerów po 2k+ i patrzy jak dagger z top dualami nagle jest "useless" :D
Szczerze to RI można sobie o kant dupy rozbić bez OE+15 i epic jaweli, lepiej inwestować jak najwięcej w disarm.

+1

Wrzuć dobry OE disarm i mass disram, zlockuj bisha i nagle zerk staje się bardzo groźny w party. A zerk z dobrym sprzętem (300 atri), na full buffie, z jego self buffami, full disco z debuffami (jego hex jest genialny na robe userów) z 2 x AQ robi naprawdę mocny damage z regularów.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Mscici3l

Cytat: Alarion w Kwiecień 16, 2011, 06:41:10 PM
Mi tam się fajnie bije healerów po 2k+ i patrzy jak dagger z top dualami nagle jest "useless" :D
Szczerze to RI można sobie o kant dupy rozbić bez OE+15 i epic jaweli, lepiej inwestować jak najwięcej w disarm.

+1

Wrzuć dobry OE disarm i mass disram, zlockuj bisha i nagle zerk staje się bardzo groźny w party. A zerk z dobrym sprzętem (300 atri), na full buffie, z jego self buffami, full disco z debuffami (jego hex jest genialny na robe userów) z 2 x AQ robi naprawdę mocny damage z regularów.

ahaaa a teraz sie budzisz
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Leeyon

+1

Nie ma co negowac ani ocenać.. nie wypowiedział się tu żaden pro zerk:D
l2 eu Core player...

Arimas

Cytat: Mscici3l w Kwiecień 16, 2011, 06:45:36 PM

+1

ahaaa a teraz sie budzisz
Ty nie masz prawa głosu Msciciel, bo nigdy nie uznasz berka za dobrą klasę, nawet jakby Cie złoił na oly :P (ops it hap....)
:D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Itherus

zerk na oli to masakra, w normalnym pvp przy obecnych armorach moze sobie rushowac do woli, jedynie mass disarm potrafi wkurzyc ale co z tego skoro tracac slota w pt traca mnóstwo dps a disarm jedynie przedluza ich agonie o kilka sekund, a przeciwnik nadal stoi. Zreszta to zalezy od pt mozna miec sklad w ktorym sie kombinuje albo sklad któremu pvp zajmuje 2 min.

Zosienka

GZ ;)

To teraz wyjdzie, ze jestem n00b, ale czym sie rozni blessed zaken od zwyklego i czemu jest 4x drozszy niz zwykly (przynajmniej jak jeszcze gralem to zwykly byl po 1,2kk)

I czmu u was tak ciezko ze sprzetem ?

Itherus

bless daje 30% ressist stun/chance ma wiekszy m.def

zwykły zaken teraz 700kk przynajmniej takie sa ceny na Lancer.

Vraghor

udalo sie nam dzisiaj - 15min szukania, 30min bicia - drop lichy ale sie udalo :)
retired

Alarion

Bez kitu, ale jak wy go szukacie w 15 min, bo ja tego nie umiem pojąć...

Cat Drama Maker

Mauro

Ciekawe jakie były wasze początki  :noob:

Biz0n

Cytat: Alarion w Maj 01, 2011, 09:23:01 PM

moja wina- mialem Quntima na boxie i sie zgubilem :/
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Nervoson

wez nie pierdol

Vraghor

bo nie bylo z nami wszystkowiedzacegouberpszeprowypasionego tropiciela Alariona
retired

Alarion

Cytat: Mauro w Maj 01, 2011, 10:13:37 PM
Ciekawe jakie były wasze początki  :noob:

Kiedyś myśleliśmy (tak samo jak dywany) że trzeba zapalać świeczki i tak go szukać. Poza tym u was jest Darth, który robił z nami zakkena wiele razy, więc wie jak to wygląda...

Cat Drama Maker

Vraghor

o rly? a wiesz ze czasem zaken jest w ostatniej salce na 3cim pietrze? i wez tam doprowadz ludzi ktorzy sa na zakenie pierwszy raz - nie pierdziel Alarion bo i nam sie zdarzalo go szukac po 10 minut i wiele osob tez sie gubilo. poza tym tobie sie nawet zdarzylo wejsc na zakena 60+ :)

a po swieczkach to raczej go nikt juz nie szuka od kilku updatow  :noob:

bicie zakena magami rozni sie od bicia melee wiec nie masz nawet co porownywac , ja sie ciesze ze juz po drugiej probie udalo sie zaliczyc sukcesem, teraz tylko kwestia dopracowania taktyki i srubowanie czasu
retired

Nervoson

No i mozna jarac sie bizu boffesa :)

carlos_69

Gratki Vraghor.
My już dopracowaliśmy Zakena. Pomimo, że 300 attri nie ma schodzi w 30 min włącznie z szukaniem.
Do szukania idą tylko osoby, które dobrze znają rozkład salek, każda na inne piętro. (nieważne gdzie jest max 4-5 min na odnalezienie). Reszta czeka na dole w pierwszej sali. Sprawnie teraz idzie, chociaż drop od czasu Blessed Earing'a nie jest zadowalający :)
Powodzenia następnym razem.

Terrance

Jak znaleźć zakena nie zapalając świeczek?
Lancer:
Terrance -  Adventurer 79 - retired
Mishima  -  Tyr Warrior 85 / Warlord 73 / xx / xx - retired

carlos_69

Cytat: Terrance w Maj 02, 2011, 01:34:41 PM

Wchodzisz do sali i używasz skilla AoE. Jeżeli Zaken jest w sali w logu zobaczysz info o zadanym/niezadanym dmg. Jeżeli go nie ma, tej informacji nie będzie. Idziesz do następnej salki :)

Vraghor

Cytat: carlos_69 w Maj 02, 2011, 12:13:23 PM
Gratki Vraghor.
dzieki, my tez raczej dopracujemy po kilku razach  :afro:
retired

Alarion

Cytat: carlos_69 w Maj 02, 2011, 01:41:37 PM
Cytat: Terrance w Maj 02, 2011, 01:34:41 PM

Wchodzisz do sali i używasz skilla AoE. Jeżeli Zaken jest w sali w logu zobaczysz info o zadanym/niezadanym dmg. Jeżeli go nie ma, tej informacji nie będzie. Idziesz do następnej salki :)

Dodatkowo można używać też aoe debuffów jak u cardiego Mass block ww/shield/ mana storm. U nas robimy dokłądnei tak samo, ja z BD szukamy parter, jeżeli przeszukamy połowę parteru i się nie znajdzie, to reszta leci już na piętro (w razie czego szybko zawrócą). W czasie kiedy my parter, 2 DD szuka na piętrze, jeżeli zanosi się, że jest na 2 piętrze to lecą tam wszyscy. Można ogarnąć szukanie w 2 max 3 min nawet jak jest na 2 piętrze, grunt by szukały osoby co znają rozkład, a pozostali wiedzieli chociaż jak iść szybko na piętro.

Cat Drama Maker

Arimas

Jp... robicie z szukania zakena jakąś strasznie trudną rzecz O.o

Quentim: jesteś de-_-lem i do tego marnym hejterem

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Quentim

Kto robi trudna rzecz? To ze wujek analion pisze tutorial krok po kroku jak wiazac buta nie znaczy ze inni nie potrafia.

A to ze na poczatku ktoremus party to zajmuje wieksza ilosc czasu jest normalne. Nikt sie nie urodzil wszechwiedzacym.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Vraghor

Cytat: Arimas w Maj 02, 2011, 10:16:12 PM
-_-'... robicie z szukania zakena jakąś strasznie trudną rzecz O.o

Quentim: jesteś de-_-lem i do tego marnym hejterem
nie robicie tylko Alarion robi
retired

Acid

Opanujcie się, next time zamiast usuwać ten śmietnik będę warnował.