Phantom Summoner 52 Lvl. HELP!!!!

Zaczęty przez dziki998, Marzec 21, 2006, 02:56:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dziki998

Prosze powiedzcie mi co mam włożyć i czym mam walczyć Phantommem Summonerem Na B grade.
Przedewszystkim opieram się na walce Przywołańcem i rzucaniu czarów.
Nie wiem zabardzo jak uzbroić się na b grade.
A wejdę W B grade za dwa lvle
Dzięki Nara

Bacar

Armor :Blue Wolf light set
Bron :dual sls z SA haste lub toporek z SA heal

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Tyr

No to by było na tyle :) bo set BW daje ci:
1. więcej defa
2. 15%cast spd :) co przydaje się do leczenia moba :)

Co do weapona to moze być takze jakis top C ze stafó jeśli mowimy o lowrate :) jeśli więcej to top B z acumen :) albo mana UP :)
Lineage 2 Classic EU

Ryltar

Po 1 nie ruszaj duali bo to gowno na maxa polecam AoBA lub Deadman z Healthem,sztylet DS lub kris(kris z focus ds z crit.dmg).

Czemu nei jakis kosturek skoro rzucasz zaklecia? bo zaklecia wlasnie od 52 staja sie bezuzytecznie(kompletnie).

Tyr

W sumie to dualami sie podbiegało i najszybciej pomagalo sobie i suumonowi aby odeslac moba na inny świat :D
Lineage 2 Classic EU

dziki998

Dzięki za podpowiedzi.
Jednego jestem pewien ,że musze nosić Light Armor,a nie jak teraz Robe.
Wszystko spoko tylko nie rozumie niektórych skrutów np.AoBA, SA czy B z Acumen.
Pewnie nie siedzę zbyt długo w temacie.
Jakbyście mogli to sprostować byłbym wdzięczny.
Nara

Ryltar

AoBA=Arto of Battle Axe jest to taki fajnei wygladajacy niebieski toporek deadmen jest identyczny(roznica w wygladzie).

SA=Special Ability questowe daje rozne wlasciwosci dla broni(wiecej u nas na stronie).

Acumen to albo SA z broni lub zaklecie.

Ale powtorze nie bierz robe od 52 i staffa bo nei ebdziesz jzu walil z zaklec(nie oplaca sie).Duale tez sa dupne niby nosi je sporo summonerow ale moje zdanie i "elity" jest takie ze n00by ja nosza bo gadaja ze dobrzy w pvp bo zadaja dmg a jedynie czytali.

Tyr

Cytat: Ryltarjest takie ze n00by ja nosza bo gadaja ze dobrzy w pvp bo zadaja dmg a jedynie czytali.

bo z tymi dualami to choidzi o to  że my walimy 2 razy za 100dmg a mob za 40 :D i dlatego sie ich uzywa :D
Lineage 2 Classic EU

dziki998

Dzięki za sprostowanie i dalsze instrukcje.
Właśnie przeszłem na B Grade i zpewnością przydadzą mi się wasze rady.
Teraz tylko problem z adena na te zabawki będzie.HEHEH
Jakbyście mieli jeszcze jakieś ciekawe inforacje na temat majej postaci to bardzo prosze  podzielcie się nimi ze mną.
Dzięki Nara