Recepty...help me :)

Zaczęty przez Weber, Marzec 22, 2006, 02:59:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Weber

Siama.Dopiero co się zarejestrowałem,gram od niedawna w lineage2 i mam następujące pytanie: co robić z receptami? mam recipe na iron hammer i nie wiem jak go sobie zrobic...gdzie to sie robi ,co trzeba mieć i ile to kosztuje :P            
proszę o szybką odpowiedź i z góry dzięki    .Weber

hrypek

Zeby zobaczyc co jest potrzebne musisz miec skill create item takowy posiadaja jeno dwarfy, pozostaje ci albo zrobic sobie kurdupla albo zaciagnac sie do jakiegos klanu ktory ma swojego artistiana czy tam warsmitha zreguly nie oplaca sie tworzenia itemkow typu no grade czy d z c jeno setowe itemki mozna zrobic( typu theca boots karmian) tak czy siak lepiej oszczedzac materiały na produkcje itemkow B.
Tak wiec  proste recepty na iron hammer lepiej sprzedac w sklepie nikt tego nie kupi, jezeli cos z recept mozna zostawic se to tylko materialowe recepty(steel, corse bone powder reciple itp) reszte opychac w sklepie za grosze  :( poza wysoko gredowymi receptami czerwone, mozna tez zostawias zolte, wazne recepty na soul shoty d . c , b czy tez blesed soul shoty warto opchac na rynku klient zawsze bedzie, a i cena tez znaczna.
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Anclen

Cytatskill create item takowy posiadaja jeno dwarfy
Z informacji na stronce wynika, ze wszystkie postacie dostaja na 1 lvlu Crafting1lvl, a na 20 Crafting2lvl wiec juz nie tylko dwarfy
dowiedzialem sie ze moj avatar wprawdzie odzwierciedla dobra postac ale z takiego anime ze plakac mi sie chcial .... co za niefart ;/

Luno

Wszyscy dostaja, ale skill 'Common craft'.
A 'Dwarven craft' maja tylko dwarfy.