arena x200

Zaczęty przez Aev3n, Maj 01, 2011, 02:30:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Aev3n

Witam grałem na Arenie jakoś 2 lata temu  :P i chciałbym się zapytać jak jest teraz ?
Można wejść się pobawić ? jaki jest online duża jest przepaść między tymi custom setami a zwykłymi ?

Thorns

Szału nie ma,  trochę ludzi tam  gra, ale głównie ci co dorobili lub zrobili dotacje  na sprzęt i żal im odchodzić,  i trochę nowych ludzi. By sprawdzić online  wystarczy wejść.  Nowa cześć graczy głownie farmi,  a reszta siedzi w mieście,   nawet pvp marne  jest  bo za duże różnice sprzętowe między starymi graczami a nowymi .   

Screen z dzisiaj:

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Aev3n

Nie sprawdzę online bo nie mam GF. HMm czyli widać kiepsko no cóż trudno

Thorns

Jeszcze nie ma Gracji na   DN

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Aev3n

Cytat: Thorns w Maj 01, 2011, 03:39:58 PM
Jeszcze nie ma Gracji na   DN
No to tak i tak nie mam HB ^^

SaimonSSS

GF jest juz jak chcesz wiedziec ile ludzi jest wpisz  se .help i tam ci wszystko wyskoczy

Aev3n

Odświeżasz temat po 3 miechach ale ok :D