Wybor klasy

Zaczęty przez serdel, Marzec 22, 2006, 04:28:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

serdel

Mam 3 postacie na 60+ Spellhowler, Swordsinger, SilverRanger, expienie nimi trzema bywa juz uciazliwe wiec postanowilem ze wybiore sobie jedna ktora bede dalej rozwijac, teraz mam dylemat. Ktora wybrac?

Tyr

Lineage 2 Classic EU

serdel

Cytat: tyr16BIer HE albo TH :D xD
nie mam takich do wyboru :P, szkoda ze nie ma minusów za posty  :D

Ameno

Heh musisz powiedziec co oczekujesz od postaci...czy chcesz byc dobry w PvP  czy pomagac innym :D

em

pomagac innym :shock: bzdura ;) kumpel ktory gra TH tez tak mowil: "Bede zawlczal PK na servie." I co, teraz lata na mass PK z podpisem nad nickiem Peace Maker :D i kosi wszystkich w CT albo na FG ;)

Ja na twoim miejscu bym bral SR jest najlepsza klasa z tych trzech, a o ile mi wiadomo to na Titanie troche PK biega wiec w razie wypadku spokojnie uciekniesz :D

SR to moj typ ;)
em powrócił na forum ;D

Bacar

Ja bym wybras SR -kumpel ma na 75 i wali kryty po kilka ladnych K :D

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

serdel

No, ja tez myslalem nad SR :) ale SWS'a sobie chyba zrobie tez dla songów, zawsze mozna posprzedawac ^^

em

zawsze mona grac na zmiane ;) jak znudzi Ci sie SR to grasz SWSem albo SH ;) po co songi sprzedawac na takich duzych ratach serva :? chyba na brak kaski nie narzekasz ;P
em powrócił na forum ;D

WarHammer

EDIT by Shaman: skasowalem sygnature i wystawiam ostrzezenie za syga niezgodnego z regulaminem. Mozesz wstawic innego w to miejsce i skasowac moj edit

serdel

Moze i nie ale przydaje sie kasa :) np. na zakup broni wysoko zenchantowanej ;p  :angel:  jednym slowem kasa zawsze sie przyda  :wink:

Nabuchodonozor

To do zarabiania kaski najlepszy jest SH najszybciej kosi moby i dzięki temu masz największe zyski. Ale jeśli chcesz postać uniwersalną najlepszy będzie SR. SwS najwolniej klepie moby a co za tym idzie ani level szybko nie rośnie ani zysków nie ma za dużych.
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

eSkel

SwS konczy sie na 66 lv  8)  A na takim rate serwerze to nawet nie jest support postac...

Ryltar

kahlert

To ja mam takie troche głupie pytanie. Kto jest lepszy Phantom Ranger czy Abyss Walker, fajnie mi sie gra daggerem i łukiem dlatego sie puytam która klasa lepsza
EURO BARRE (kasa za ogladanie reklam :0)
http://www.eurobarre.com/index_fr.php?p=197410336838

stronka jest po franvusku ale wystarczy tylko zainstalowac i poda email i dostejesz punkty a zanie kase

Cyceron

Cytat: NabuchodonozorSwS najwolniej klepie moby a co za tym idzie ani level szybko nie rośnie ani zysków nie ma za dużych.
Heheh gralem na titanie ;] i wiesz malo jest sws'ow tam, a wojowie od nich kupuja songi ze szok.. 2kk za songi ;] nieoplaca sie?

Cytat: NabuchodonozorAle jeśli chcesz postać uniwersalną najlepszy będzie SR.
noo tyle ze tam se kupujesz buffy i masz w dupe wszystko, full buffed HE ci skopie dupsko na luzie...

Cytat: ema o ile mi wiadomo to na Titanie troche PK biega wiec w razie wypadku spokojnie uciekniesz Very Happy
Mnie nigdy nie atakowali ani jak mialem glada przed wipe ani nigdy  :angel:  tylko pamietam akcje jak 10 klijentow z jakiegos klanu mnie zabilo bo zaczalem ich wyzywac jak ich bishop leczyl moba ktorego bilem ;] dlugo sie utrzymalem nie ma to jak orczy drain :P

Tam najlepiej se zrob HE bo tam se kupic buffy to pryszcz i bedziesz zamiatal ;] .

PS. serdel mam rodzinke w łobzie ;]