L2 Crash Report [Assertion Failed] (Freya)

Zaczęty przez BlackHeart, Maj 04, 2011, 12:37:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

BlackHeart

Witam mam pewny problem z L2 odnośnie wyskakuje mi błąd przy włączaniu (Crash Report )(  http://img843.imageshack.us/i/crasherror.jpg/   )
szukałem na rożnych forach podobnego błędu odnośnie Windowsa 7 Ultimate ale nic mi się nie udało znaleźć a porady z (nie więcej podobnym problem) próbowałem robić tak jak mówili ale niestety nie pomogło wiec zwracam się do was o pomoc w rozszyfrowaniu błędu,dodam to że jestem początkującym graczem w L2 wiec proszę otwarcie mówić o pomysłach które wam najdą na myśl.wracając do temu próbuje grać na prywatnym serwerze client  freya,(pliki z serwera są w 7zip. i należało je przekopiować do folderu system),clienta mam ściąganego nie robiłem przez udaptera wgrywałem sterowniki do karty graficznej,reinstalowałem L2 i dalej mi to wyskakuje,a nie potrafię rozszyfrować o co mi wyskakuje błąd(z czym ma problem) więc proszę was o pomoc i pozdrawiam.

Kamal

Wypakuj foldery z archiwum na pulpit, następnie podmieniaj pliki wrzucając je do odp. folderów.

BlackHeart

jedynymi plikami (folderami) to mam pliki które mam przekopiować do folderu system(  http://img815.imageshack.us/i/fodery.jpg/  )poniższy folder"system" to jest oryginalny folder który sobie zostawiłem wazie czego tu chodzi o folder L2apollon i tylko takie mam w nim pliki

Kamal

Zawartość l2apollon wrzucasz do folderu lineage2\system i powinno trybić

BlackHeart

właśnie tak zrobiłem podmieniając pliki i wyskakuje mi właśnie ten błąd (Crash Report [Assertion Failed]) próbowałem również tak że usunąłem 
wszystkie pliki z folderu system i wgrałem tylko te pliki z folderu L2apollon ale tu mi też wyskoczył ten sam błąd.

Kamal

Próbowałeś zostawić oryginalny system i wkleić samo L2Apollon? :)

BlackHeart

zrobiłem tak i działa  :D jestem naprawdę wdzięczny nie wpadną bym na coś takiego ze trzeba cały folder apollon wklej zostawiając folder system bez zmian,no no normalnie  podziękować mistrzu