kim najlepiej grac... help

Zaczęty przez hyrrican, Marzec 24, 2006, 05:12:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

hyrrican

mam problem zaczynam gre na nowym serwie i od dwoch lat zawsze mam ten problem kim

chcialbym meic posatc najlepszą na siege,pvp,expienie ktorą kazdy chce do klanu po prostu idealną czekam na posty

:roll:  :roll:  :D  :D

WarHammer

poprostu  chlopie zastanow sie co ty w ogóle piszes zjedy tysiace takich postow na forum do twojego zrozuminia nie ma doskonalej postaci kazda ma swoje zalety i wady chlopie wez sie troche zastanow i poszukszukaj

KTO SZUKA NIE BLADZI!!!!!!!!!
EDIT by Shaman: skasowalem sygnature i wystawiam ostrzezenie za syga niezgodnego z regulaminem. Mozesz wstawic innego w to miejsce i skasowac moj edit

hyrrican

szukam i szukam i znalazłem ale nie wiem jakie jest wasze zdanie

Kirdan

Cytat: hyrricanmam problem zaczynam gre na nowym serwie i od dwoch lat zawsze mam ten problem kim

chcialbym meic posatc najlepszą na siege,pvp,expienie ktorą kazdy chce do klanu po prostu idealną czekam na posty

:roll:  :roll:  :D  :D

Siege, pvp i exp zarazem? Nie ma takiej postaci... i bardzo dobrze. Mówisz że grasz od dwóch lat? Gadasz jakbyś niedawno zaczął.
Są różne rodzaje postaci: DD, Blocker, Nuker, Buffer, Healer itp. Każda pełni określoną rolę. Chcesz pvp? Wybierz np. HE Chcesz siege? Warlorda Chcesz żeby wzieli cię łatwo do klanu? Propheta. Ale i tak najbardziej liczą się twoje umiejętności we "władaniu" postacią.

hyrrican

eSkel

Zrob sobie plains walkera :) I pod zadnym pozorem sword singer... ta postac jest najbardziej molestowana/wykorzystywana w grze i nie posiada ZADNYCH przydatnych skilli/passivow oprocz piosenek ;)

Darkdancer

Cytat: hyrricanzaczynam gre na nowym serwie i od dwoch lat zawsze mam ten problem

jezeli grasz 2 lata w L2 i robisz takiego topica na forum to jestes n00b  :oops:
PARADISE 4EVER
eureka 7x
prophet

harnas

może nei n00b ale sie zachowuje jak n00b.... i gada jak n00b, ale najbliżej tych kryteriów jest Archer
nick Harnas zawsze i wszędzie....

Ameno

Cytat: eSkelZrob sobie plains walkera :) I pod zadnym pozorem sword singer... ta postac jest najbardziej molestowana/wykorzystywana w grze i nie posiada ZADNYCH przydatnych skilli/passivow oprocz piosenek ;)

Czy ja wiem.....BD tez duzo skilli offensywnych nie ma....SwS jest supportem a nie wojem do PvP....ma songi, ale to jakie :D I jeszcze chcialem dodac ze z jego m. def. moze ponatlukiwac magow :D  :D

Dimitron

Hmm na PvP z tego co wiem to Tresure Hunter jest dobry

xs1nx

CytatSiege, pvp i exp zarazem? Nie ma takiej postaci... i bardzo dobrze. Mówisz że grasz od dwóch lat? Gadasz jakbyś niedawno zaczął.
Są różne rodzaje postaci: DD, Blocker, Nuker, Buffer, Healer itp. Każda pełni określoną rolę. Chcesz pvp? Wybierz np. HE Chcesz siege? Warlorda Chcesz żeby wzieli cię łatwo do klanu? Propheta. Ale i tak najbardziej liczą się twoje umiejętności we "władaniu" postacią.

lol, warlord na siege? Sry, chyba nigdy nie miales okazji widziec go w 'akcji' , znaczy biec jako meiso armatnie modlac sie ze jakies archer party sie toba zainteresuje bo z reguly jestes olewany i wrzucany do tej samej szuflady co tk,glad i palladyn  :roll: PvP? do pvp nadaja sie wszystkei postacie oprocz wymienionych wczesniej , zalezy co chcesz robic. Stwierdzenie ze jak chcesz wymiatac w pvp to wez HE jest bezsensu >_>.
Moje zdanie.

Got Rice Niguuh?!

Cytat: Goo-Get-TeaaaNEXT time dont say ur clan rolled VC because u only rolled us with a 6vs6

but you guys had noblesse

VC status.