Zmiany w C4?

Zaczęty przez JaneDo, Marzec 24, 2006, 07:35:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

JaneDo

Cześć,gram TH na jednym takim privie i do dzisiaj bardzo przydatnym w pvp był dla mnie skill switch.Niestety od dzisiaj nie działa on na graczy-czy to jest jakas zmiana C4 czy zawsze tak miało byc czy w koncu to jakis humor adminów mojego serwa?

Jesli wiecie jeszcze o jakis zmianach jesli chodzi o TH w C4 prosze podzielcie sie nimi.

Pozdrawiam i zycze miłej gry.

Kirdan

Cytat: lineage2.comThrows the enemy into confusion and thereby causes them to change the target of their attack.

Nie wygląda na to że ten skill był przeznaczony na pvp. Naprawili poprostu błąd  :hu_5_3:  Podobnie było z czarem necro "Curse Fear" na l2j i nawet fioletowy nie wchodził (Tainted- to będzie boleć przez całe życie  :| )

Rake

Cytat: KirdanTainted- to będzie boleć przez całe życie Neutral )

Nawet nie wspominaj bo dostaje piany
:_delf_5_2:
[

JaneDo

Dzieki za odpowiedż-a co do Curse Fear-ten skill ma działac tylko na moby?

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

JaneDo

Ok.niebede zakładał nowego tematu-chodzi mi o to że gram na privie gdzie istnieje jako taka szansa ze dogadam sie z adminami i cos naprawia.Chca sie zbliżyc dooficjala ale jak mam im coś wytłumaczyc musze mieć jakies dane z oficjalnych stron co do działania skili itd.Na L2com jest dupa nie info bo nawet skile nie sa dokładnie wytłumczone(jak w przypadku switcha-nie jest napisane że nie na ludzi-tak jak i Curse Fear u Necro-bawia sie tym u nas jak poj....).Pytanie-skąd mam wziąć jak najlepsze info o oficjalu(nie mam tam znajomych)?

Czytałem że landrate blowow u daggera w C3 zależy od Critical rate a w C4 od dexa(jak i dmg)-z tego wychodzi że poki nie będzie mechaniki z C4 taki Kris jest lepszy od Demonsworda bo ma Focus SA a wole zeby blowy częściej lądowały niż mieć SA Crit.dmg ale żadsze trafienia.Czy to prawda?

Pozdrawiam.