WYMAGANIA C4

Zaczęty przez wujek, Marzec 24, 2006, 06:49:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wujek

Czy l2 c4 ma większe wymagania od c3 ? bo na c3 grałem a po zainstalowaniu c4 gdy wchodzę do gry to moja przygoda kończy się na próbie logowania, bo właśnie nie mogę się zalogować, jest tak jakby server do logowania nie działał ale mój kolega z bloku gra w tym czasie (ma trochę lepszego kompa ). Co do instalacji jestem pewien, że jest poprawnie zainstalowana gra bo u tego kolegi też ja instalowałem. POMOCY !!!!

WarHammer

c4 ma odrobine wiekrze wymagania ale mzo ezle cos robisz mzo eo czym  zapomniales ?
EDIT by Shaman: skasowalem sygnature i wystawiam ostrzezenie za syga niezgodnego z regulaminem. Mozesz wstawic innego w to miejsce i skasowac moj edit

Tyr

moze wiecej ramu :D i wymagania rosły wraz z kronikami :)
Lineage 2 Classic EU

wujek

a czy jak bym miał za słaby komputer to by mi się gra włączała ? bo mi "staje" przy logowaniu ?

------------------------------

a jeszcze jedno.

Czy na to może mieć wpływ karta graficzna ?? Na c3 działała

Kirdan: Edytuj posty!
od czasu gry w c3 nic nie zmieniałem i nic nie blokuje mi dostępu. mam tylko nortona

Kirdan

Na pewno wymagania L2 nie skoczyły z c3 na C4 aż tak żebyś nie mógł uruchomić gry. Musiałeś coś źle zrobić. Zobacz czy nie masz programów blokujących połączeń z netem.

Tyr

A i jeszcze (c3) doszła obsluga PixelSharder 2.0 dzki czmu mamy efekt GLOW :D w c4 dosżło ich więcej :D i widoczki sa miodne niektóre :) jak bede amił czas to wrzucę an forum :)
Lineage 2 Classic EU

Profesor

na jakim servie grasz? może update'a nie zrobiłeś...