Mariusz Pudzianowski vs James Thompson.

Zaczęty przez kazuPwNz, Maj 17, 2011, 12:47:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kazuPwNz

Czy Mariusz go zje ? walka już w tą sobotę :)
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Naito

Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Prokrastynator

mógłby dostac w pape i dac sobie spokoj z mma, chociaz to gala kompromitacji sztuk walki, takze pewnie małe prawdopodobienstwo ze pudzian to wtopi
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

milan9

Mam nadzieje, ze dostanie wpierdol i skonczy ze swoja mierna kariera.

kazuPwNz

J3bani hejterzy zamiast ciszyć się, że macie w Polsce takiego ambitnego sportowca to jeszcze narzekacie ? a ja mam nadzieję i wierzę, że pudzian w mma zrobi karierę.
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Prokrastynator

ale w co tu wierzyc? Pudzian juz za stary zeby wyrobic w sobie pewne nawyki, popatrz na video z jego treningów bokserskich
http://www.youtube.com/watch?v=y6dAwKH1oTg&feature=player_embedded
jesli interesujesz sie chociaz troche boksem to zauwazysz ze wyglada to conajmniej żałosnie,
a 2 sprawa ksw ma tyle wspólnego z mma co moja babka z F1, może nam zafundowac conajwyzej komedie w stylu Pudzian vs 200 kilowy słoń, co jak sie przewroci na plecy to juz nie wstanie
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

kazuPwNz

pudzian to bardziej zapaśnik niż bokser ;p
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

pokit

W tańcu z gwiazdami mu najlepiej szło.

PuFF

Jeżeli Pudzian poprawił kondycje a nie jak wcześniej ze pada na pysk po 3 minutach walki to może dużo osiągnąć w MMA.

kochamziolo

Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

milan9

Pudzian to tylko i wylacznie element rozrywkowy KSW. Kto w chodz minimalnym stopniu interesuje sie sztukami walki i nie zaczynal swojej kariery znawcy od walki Pudziana z Najmanem widzi roznice pomiedzy powaznym zawodnikiem a kims takim jak Pudzianowski, ktory poki co zademonstrowal totalny brak jakichkolwiek umiejetnosci, ktore by go predysponowaly do zrobienia kariery w tym sporcie.

Naito

Co ty dajesz.... Przecież on to robi dla Nas ! Obiecał, że będzie najlepszy tzn, że będzie !
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

lukasz09091

Sądzę, że będzie naprawdę ostra napierdalanka od początku, bo delikatnie rzecz ujmując zgrzyta między panami, aż się zęby kruszą  :D
Ja chcę krwi!! Zresztą jak każdy i bez kitu, że nie  :P

Mc6

wiadomo mniejwiecej o ktorej bedzie ta walka?
i nie chodzi mi o start gali, tylko ta konkretna walke bo ogolnie nie interesuje sie takim sportem ale to chce zobaczyc ;p

kazuPwNz

Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

lukasz09091

1 walka poszła szybko  :D
2 walka - cios w krocze

póki co nic ciekawego

Mc6

zaczyna sie! ;p

fail...

seken

kazuPwNz

ehh szkoda, gdyby nie ta kondycha to by go zabił :/
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

lukasz09091

Djiinn

Dokladnie, niby zaczyna ostro bo chce kogoś w pierwszych 2minutach roznieść i taktyka nawet dobra ale to jest takie stawianie na jedną karte bo jak dzisiaj moglismy elegancko zobaczeć, w przypadku failu w 1r to w 2r robi już za worek. Pudzian musi się nauczyć walczyc z głową, rozkładać siły, nie lekceważyć rywala i troche qwa pokory i skromności a nie wszedzie przed walką mówi że rozniesie kogos w proch a potem przeprasza.

Ciężka robota przed nim aby cokolwiek osiągnąc.
Franc/TooHotForYou

Avistel

Czego wy oczekiwaliście. Strongman który szedł w siłę i masę mięśniową jako zawodnik ksw gdzie potrzebna jest kondycja, szybkość i wiele więcej?