Shilien Elder - prezentacja postaci

Zaczęty przez Jaki Ganh, Grudzień 05, 2007, 09:00:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

widelec

nie wiem tak mi się zdaje że tam nieźle idzie, znajomy tak koksał klanowiczy, sam bił swoim SE a full pt leechowało i poonoć exp był nawet nawet...

pokit

Cytat: widelec w Maj 08, 2011, 10:45:33 PM
nie wiem tak mi się zdaje że tam nieźle idzie, znajomy tak koksał klanowiczy, sam bił swoim SE a full pt leechowało i poonoć exp był nawet nawet...

Full party w pagans? Jak tam solo lichy exp a w full party to już przesada.

MastJedi

Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

pokit

Cytat: MastJedi w Maj 09, 2011, 01:19:02 AM
Zależy które pokoje.

Pozdrawiam

A które pokoje się lethaluje na SE?

MastJedi

1. odnosiłem się do "full party" vs. "solo" w pagan. Aczkolwiek solo rozumiem ze wsparciem (buff, bd). Stąd - zależy w których pokojach. No i od klasy.
2. przejrzałem kilka ostatnich postów w tym wątku i nie zauważyłem choćby jednej wzmianki o lethalowaniu, więc nie wiem skąd pytanie.

Pozdrawiam
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight

pokit

Cytat: widelec w Maj 08, 2011, 10:45:33 PM

No to jak sam bił swoim SE to raczej lethalwał.

MastJedi

A ja stawiałem na inquisitora w tej wypowiedzi :)

Pozdrawiam

klakluki

Pewnie chodzilo o server raty xMILIARD + party exp x10.

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

ractail

Na co enchantować Bless the Blood? Power się opłaca czy raczej time?
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

Kamal

Retail & retail like - time, PvP surf - power.

sestokacjusz

czemu wy nie chodzicie  expic  SE z wilkiem ?? ja tak robie caly czas i solo spokojnie 76  lewym palcem robie:P ma praktycznie wszystko co potrzeba do wilka  jedynie potki  na haste musicie sobie zorganizowac i ogien

do 40 lvl Eg ewentualnie kata potem mozesz zachaczyc o drzewka na EV po 50 cmentarz  na 60 plus  VoS i tu  jest wariant z wilkiem ktorego juz teoretycznie masz na ponad 55 lvl oczywiscie jezeli ktos nie zaspal  pod 70 lvl  FoD  potem WoAr po 74 varka/ketra i juz:P nie wiem z czego problem robicie :P

Alarion

a kto się przejmuje lvlami 40-76? to jest obecnei tak szybko robione, że nawet na to uwagi się nie zwraca specjlanej...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

ractail

Racja, szkoda kasy na eq dla wilka na te lvle. Chyba, że chcesz potem nim farmić jakieś forty czy coś. Ale na transformacji z kurczakiem i tak szybciej się expi.
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

lukasz09091

wilk to może kiedyś był fajny teraz to tak jak ractail pisze.. jest o wiele ekonomiczniej bo walisz sam, a tak to eq dla wilka,shoty dla niego,shoty dla siebie+ strata expa

Alarion

jeżeli ja z kokaburą na ru offie w kronice Gracia + (gdzie było trudniej niż w H5) na inqui wbiłem 62-72 w jakieś 2-3 dni, to na jakiś privach z wyższymi rate'ami jest to jakiś kłopot?

Wilk jest fajny, jak chcesz zarobić na AA w cata, a jak zależy ci na szybkim expie, to albo aoe pijawka (w fog 60++ 80 w kilka dni) albo solo z kurczakiem. 

Cat Drama Maker

MastJedi

Cytat: Alarion w Wrzesień 01, 2011, 10:07:22 PM
(...) albo aoe pijawka (w fog 60++ 80 w kilka dni) (...)
mam subiektywne odczucie, ze jednak GC>>FoG. Dlaczego? w FoG vit spala się w zastraszającym tempie. A w dobrym party eksterminacja mobów idzie w pięknym tempie. :)
Do FoG chodzę jedynie po kamyki :)

Pozdrawiam

Alarion

do H5 w FoG miałeś dobry drop kamyków i dobry exp, ale w sumei dlej jest lepszy niż w GC.

My mając WL-a 80 z full supportem trzskamy w FoG trainy duuuużo szybciej exp leci niż w GC. I ty w GC mówisz o dobrym party? my tam 1 tyrkiem czyścimy na samym dole ze 2 pokoiki te małe....

Cat Drama Maker

ractail

Cytat: MastJedi w Wrzesień 02, 2011, 08:24:49 AM
w FoG vit spala się w zastraszającym tempie.

Spala się szybko, bo wpada dużo więcej expa niż w GC. Na power lvl do 80 (a nawet do 82) nie ma lepszego spota niż FoG. Przy czym jest to sposób dostępny dla większości (czyt. wl w s grade + sws/bd/wc), a nie typu Anakimy na karikach itd. :)
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

Alarion

Cat Drama Maker

MastJedi

no jak testowałem jakieś pół roku temu to GC>FoG.
Ale o ile pamiętam - to z 1 moba w fogu było na poziomie 7-9k expa (vit 0, nevit 0). W GC 70-90k. Czyli ok. 10 mobów w FoG = 1 w GC. Licząc czas na respawn i train i porównując go do non stop expa w GC (duże pokoje) to wychodziło mi że lepiej w GC. Ale może znów coś zmienili i nie trzeba już czekać na respawn mobów w FoG... Dawno tam nie byłem. Może w najbliższym czasie znów sobie potestuję :) Wciąż mam wylogowanego summonera na bug spocie :)

Pozdrawiam

Alarion

nie wiem jak ty expisz i ile pokojów bierzesz w FoG, ale da się expić praktycznie bez przestoju.

Cat Drama Maker

Tyumio

Mast nie sprawdzałeś expa w FoG'u sobą(tzn. 85pp)?

Może i głupie pytanie, ale różne rzeczy się dzieją.

MastJedi

Sprawdzałem na PTSie. I nie było różowo. max lvl, top sprzęt (OE pole,  +Attri, ale bez SA, armor +6), sd na boxie i mogłem brać na klatę 1 pokój. I to nie cały, jak nie chciałem podnosić sobie ciśnienia i wyzwalać adrenaliny. Więc nie próbowałem takich zabaw na live. Szkoda prądu. Może z live sd (aktywnym) i jakimś se/ee/cardi. Fakt, jak się ubiło to całkiem nieźle było, ale w party i tak szybciej idzie exterminacja :)
Więc - da się, ale to nie dla mnie.
Poza tym dla 85 w FoGu jest niebiesko, więc już kara do expa.

Pozdrawiam

Arimas

Ja tam w GC solo wyciskałem prawie 2KK expa z moba zabijając szybciej niż random party które tam latają xD

Ale co jak co, ogarnięty team do expu w fogu>GC przynajmniej do 82 lv
Ale w obu przypadkach exp ssie jeżeli jest więcej jak 2 osoby w party

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.