L2Insomnia - Low - C5 - [17.06!!]

Zaczęty przez Apocalyptik, Kwiecień 27, 2011, 06:14:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Djiinn

SpS z Valakasem jest dobry ale wydaje mi sie że raczej w solo gankach. Nabuffowany jak swinia wpadnie na jakieś pt na hs/WoA i pozamiata. Ale w Mass juz w/g mnie niema tak kolorowo. Dmg jak dmg ale latwo moze zejsc na 2 cryty. PR z Valakasem imo lepiej sobie radzi. Dagger tak samo, na mass jest dobry bo kara supp a jak zostanie mana to sie za fighterow bierze. Ale minusem jest wlasnie mana, szybko sie z niej wypala. Taki lucznik moze wręcz na mane nie patrzy a dmg jest porównywalny, o ile nawet nie wiekszy.

Tak więc zależy w jakim kontekscie rozważamy dana postać. Na mass jednak dalej pt Luków z ogarnietym assistem kladzie wszystko.

InTranceWeTrust - PR/SH POV na bank z epikami ale jednak dmg jest ogromny
Franc/TooHotForYou

Rickert

Cytat: Djiinn w Maj 27, 2011, 07:01:48 PM
PR z Valakasem imo lepiej sobie radzi.

Ta, szczególnie od SPS'a z valakasem, dzięki któremu wyciągał 100% m.cryta. ;o
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

ShamaU

Pamietam jak na celes Gruber hero sps karal z ee i bd full pt lukow w it w pol minuty ;p.

Djiinn

Cytat: Rickert w Maj 27, 2011, 07:57:38 PM
Cytat: Djiinn w Maj 27, 2011, 07:01:48 PM
PR z Valakasem imo lepiej sobie radzi.

Ta, szczególnie od SPS'a z valakasem, dzięki któremu wyciągał 100% m.cryta. ;o

no wow! Jeden SPS z 100% critem na caly serwer. Ostro.
Wiadomo że valakas jest ogolnie bardziej dla mage ale zwieksza tez p.atk i w zestawie z aq/baiumem daje niezly boost dla PRa...
Ciekawe dlaczego na siege niema w ogole prawie magow, dlaczego w end game kazdy stawia na archer pt? Bo archerzy sa bardziej uniwersalni i wyciągaja lepszy dps.

Cytat: ShamaU w Maj 27, 2011, 08:04:13 PM
Pamietam jak na celes Gruber hero sps karal z ee i bd full pt lukow w it w pol minuty ;p.

Musiało byc średnio ogarnięte to pt i z lol buffem. Jedna asysta i powinien sie złożyć a w pierwszej kolejności EE.
Franc/TooHotForYou

phantom

Rake

No i pięknie. Wrócę do gry archerem :D Teraz trzeba tylko znajomych popytać czy nie mają ochoty pograć w L2 raz jeszcze i zrobić archer pt. Kiedyś byliśmy nieżli w te klocki. Ciekawe czy coś z tego zostało :)

Btw. Ma ktoś namiary na klienta z torrentów? Bo widzę że na stronie jest usunięty.
[

Djiinn

z tego co widze to linki na fileserve jeszcze działaja
Franc/TooHotForYou

Kamal

Apocalyptik

Żałosne nie mogę ściągnąć klienta, te czeskie linki randomowo się przerywają, a reszta idzie jakimś ślimaczym tempem.

We ride together, we die together.

roli

http://www.fileplanet.com/167356/160000/fileinfo/Lineage-II-Chronicle-5:-Oath-of-Blood-Client
instalujesz wgrywasz patche z http://www.azuregaming.net/downloads.php z Manual Install a właścieie to tylko ten pierwszy C5 Update Package from April 11, 2007 (~180 MB)
po czym instalujesz L2insomnia autoupdater do folderu z grą i uruchamiasz. Ściąga się system i grasz.

Djiinn

próbujcie też ze strony azure, to są te same pliki przecież...

http://www.azuregaming.net/downloads.php
Franc/TooHotForYou

LentroN

Ktoś pamięta czy kookabury były w C5,czy to dopiero od kamaela?
Prehistoria,tyle rzeczy nie pamiętać.

roli

w c4 wprowadzili 3 baby pety.
Questy:
Gludin - Kura
Dion - Buffalo
Giran - Cougar

maly232

Cytat: Apocalyptik w Maj 28, 2011, 11:16:02 AM
Żałosne nie mogę ściągnąć klienta, te czeskie linki randomowo się przerywają, a reszta idzie jakimś ślimaczym tempem.

Mi z tych czeskich pobierało bardzo dobrze raz chyba tylko przerwało :P ^^

Aha,gram Gladiatorem jak coś nick "Brian" zapomniałem hasła do forum (Nie wiem jak to się stało : P ) a email z odzyskanym hasłem nie przychodzi na skrzynkę :P.

A co do tego Pingu to mają coś zamiar z tym zrobić czy to tak pozostanie do startu?
Cytat: technics1990 w Październik 29, 2010, 08:33:46 PM
Head admin z Rosji dlatego lt strona
admin to ja

Boncer

Ma ktoś jakies info kiedy startuje live tak mniej wiecej w jakich dniach ;D

ShamaU

maly232

A to nie we wtorek pierwszego? oO

Wnioskowałem po [Koniec maja Tydzień Beta -> Live
admin to ja

phantom

lfc/p moge grac.. wszstkim poza sws/wc

3147792

LentroN

@phantom przeczytaj PW i daj znać czy Ci to odpowiada.

Co do lagów,jak wspominałem pracują aby zmniejszyć możliwość delays/lagów i części graczy z EU.Ping to normalna sprawa,patrząc na to,że DC stoi za oceanem,róbcie wykresy z pingplotterem i screeny do tematu na forum,to są problemu z routingiem.
http://www.l2insomnia.com/showthread.php?288-Ping-Routing-Question/page7

Apocalyptik

Przez tego klienta wyszło na jaw, że moja karta sieciowa nie chce za bardzo współpracować QQ Po szybkiej wymianie idzie już dosyć dobrze ~600kB/s z tego czeskiego hosta.

We ride together, we die together.

Dickert

Dziś było już o wiele lepiej niż tuż po starcie. Delay'e są już mniejsza, choć nadal odczuwalne.

maly232

Cytat: Dickert w Maj 28, 2011, 08:28:17 PM
Dziś było już o wiele lepiej niż tuż po starcie. Delay'e są już mniejsza, choć nadal odczuwalne.
Jak dla mnie to są dość odczuwalne spóźnienia grubo ponad 1 s.
admin to ja

maly232

I jak pomogło wam coś ja dopiero ściągam z MF ale idzie po 20 kb/s : P
admin to ja

ShamaU

Na HS herby powinny leciec ?bo nie leca a gm mowi ze retail ^^