Jak walczyc TH

Zaczęty przez mcr, Marzec 25, 2006, 09:08:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mcr

Gram na Infinity. Mam TH na 66 lvl demona+3+mm i poki co zubei stea :P. Jaka dac najlepsza zbroje ibron do walki w pvp, a jaka do expa, mozecie tez opsiac jakeis ciekawe taktyki walki z wizami lucznikamii tankami :P
Arke zbudowali amatorzy, profesjonalisci Titanica.

WarHammer

co do zbroji to b gared na vp proponowla bym doom light set a do pve bw light  a co do walk9i z lucnizkami i tankami ot idzoes ztak back stab a potem reszta skili z sztyleta a demon sword to najlperzy dagger pod wzgledem dm jaki daje ale polecal bym kirisa z sa focus
EDIT by Shaman: skasowalem sygnature i wystawiam ostrzezenie za syga niezgodnego z regulaminem. Mozesz wstawic innego w to miejsce i skasowac moj edit

Tyr

no przez 66lvl nie dowiedziałeś sie jak walczyć ? to powodzenia :)
Lineage 2 Classic EU

Ryltar

Do pve BW light? aha to ja polecam do pvp Heavy najlepiej doom i tatuaze -9 DEX.

Taktyka walki:F1,F2,F3 prziciwnik splukaci i powtorzyc.

KrEdA

pfff...66 lev i nie wie jak walczyc idz na raty x100 i sie naucz
Bo paradise trafił szlag ;)

jcK.

Wygrać TH w pvp to żadna filozofia, wciskasz 3 klawisze na zmiane i patrzysz jak przeciwnicy giną.
Serwer Infinty\Shadow
Level   6x\7x
Klasa   TH\HE

Ryltar

major76

Cytat: mcrmozecie tez opsiac jakeis ciekawe taktyki walki z wizami lucznikamii tankami :P

Przedewszystkim trzeba myslec.
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Dymek69

I nauczyc sie bardzo waznego obejscia przeciwnika. Same F1,F2,F3 ci nic nie da, bo dostaniesz z byle kim po dupie. Widzialem dwarfa kiedys, która zmiótł TH :D
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

jcK.

Jeśli walczysz z dwarfem/tk/sws/wl/destro to radziłbym używać tylko skilli mortal blow  i deadly blow, na czas odnawiania się skilla odejdź od przeciwnika. Możesz też urzywać Backstaba ale wątpie, ze trafisz nim od przodu.
Jeśli walczysz z łucznikiem to opdal UE, jak się skończy to Dasha. Nie radze odpalać na raz tych 2 skilli bo jak cie złapie na stuna to zmarnujesz część UE i Dasha,  a tak tylko UE, Dasha zostaw na później.
Z magami raczej szans nie ma TH, sleep,debuffy 1 strzał  i po TH.
Serwer Infinty\Shadow
Level   6x\7x
Klasa   TH\HE

Arthas

Cytat: jcK....Z magami raczej szans nie ma TH, sleep,debuffy 1 strzał  i po TH.

Rotfl :hu_6_1:

TH na 72+ zabjam magów 70+ 3/4 ciosami.
Jezeli gramy z buffkami to mag nie ma szans, mental i magic barrier załatwiaja sprawe.Podbiegamy deadly blow, mortal blow itd. i lezy. (Zanim wrzuci nam drugi czar po cancel'u, zdązymy do niego pobiec, i wybijamy mu go)
Jezeli nie mamy buffów, załatwiamy sobie Spirit Staff ( SA mental shield) i juz mamy mentala...

mcr

tak walczyc umiem ale chce miec takty zeby byc niepokonanym glowie chodzilo mi o takty na DA( stun ) i SR ( entagle )
Arke zbudowali amatorzy, profesjonalisci Titanica.

Ryltar

Nigdy nie bedziesz niepokonany bo ci nakopia inni.

CytatTH na 72+ zabjam magów 70+ 3/4 ciosami.
Jezeli gramy z buffkami to mag nie ma szans, mental i magic barrier załatwiaja sprawe.Podbiegamy deadly blow, mortal blow itd. i lezy. (Zanim wrzuci nam drugi czar po cancel'u, zdązymy do niego pobiec, i wybijamy mu go)
Jezeli nie mamy buffów, załatwiamy sobie Spirit Staff ( SA mental shield) i juz mamy mentala...

Mag z buffami bedzie tak szybko rzucal ze zabije ciebie nukami wiec raczej watpie a bez buffow bys nawet nie podszedl.Na 2 bronie i SA to szkoda marnowac kasy do tego 70(chyba ze ktos woli wydawac kase i miec dupny eq).Ja dopiero SK na 77 mialem przy sobie 2 bronie(damaskusa z focus i GS z focus) i 2 armory(caly doom +8 i BW +7 oprocz rekawic i butow) a th rozwalalem jak chcialem juz na tym nawet tych co mieli wyzsze levele.

jcK.

Arthas chodziło mi o walke na własnych  buffach. Ustaw na arenie po jednej stronie TH na 72 lvl i SH na 72 lvl. Zanim dobiegniesz TH, SH rzuca sleepa, debuffy  i na wszelki wypadek slow, jak przeżyjesz to   zdąrzy rzucic kolejnego sleepa albo przywali  z Hurricane.
Serwer Infinty\Shadow
Level   6x\7x
Klasa   TH\HE

KrEdA

Z magiem raczej szans to nie ma... tylk odalej nei moge pojąć jak na tym lvlu nei opracowales taktyki na roznych przeciwników( a backa mozemy wsadzic tak ze : odbiegamy za przeciwnika i klikamy backstaba, nie mamy na to duzo czasu ale jak sie czlowiek wprawi to wychodzi ;P tylk oze to nei ma sensu z lucznikiem tymbardziej z magiem tzn. za pierwszym razem mozna przebiec obok i wlanac a le poznei jto jzu nei ma sensu odbiegac od magusia ) O jednak wiem gras zna ratach x50 i zanim zdarzyles napisac do kogos meaby PvP to juz 66 miales ;D
Bo paradise trafił szlag ;)

Arthas

Dobra  :)  TH vs. Mag - wygrana zalezy od tego jak daleko od siebie stoją  :P