Wiesiek 2 kto z was czeka a kto juz gra ?

Zaczęty przez Solar, Maj 16, 2011, 08:41:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Solar

Ja osobiście czekam na swój preorder:P a wy ma ktoś kolekcjonerkę??

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

AndyBishop

wersja skinów już z ciasteczkiem do ściągnięcia :D
Ja zastanawiam się czy Wiesiek 1 czy 2 czy tez może Fable 3

Nervoson

Hahaha wicie co bylo najlepsze ludzie ktorzy kupili orginalne gry musieli czekac do polnocy by sobie pograc :D a Ci co sciagneli pirata mogli grac bez problemu wczesniej ;) Tak czy inaczej to chyba bedzie najlepiej sprzedajaca sie gra w Polsce.

Solar

Cytat: Nervoson w Maj 17, 2011, 05:02:09 AM
Hahaha wicie co bylo najlepsze ludzie ktorzy kupili orginalne gry musieli czekac do polnocy by sobie pograc :D a Ci co sciagneli pirata mogli grac bez problemu wczesniej ;) Tak czy inaczej to chyba bedzie najlepiej sprzedajaca sie gra w Polsce.
Najlepsze jest to, że zamówiłem ten cholerny preorder, żeby mięć grę ten dzień wcześniej i mi go jeszcze nie przysłali XD a mogłem dzisiaj w sklepie kupić XD

Luna
Franz
Lancer

AndyBishop

jak ktoś jeszcze nie ma polecam gorąco. WSPANIAŁY

Solar

Cytat: AndyBishop w Maj 22, 2011, 03:34:57 AM
jak ktoś jeszcze nie ma polecam gorąco. WSPANIAŁY
Nie jest taki wspaniały. To tak naprawdę slaszer z elementami rpg a nie rpg. Co jest w tym wszystkim najśmieszniejsze ludzie wieszali psy na da2 właśnie za system walki a tak naprawdę on jest bliższy rpgowi niż wiesiek. Poziom trudności jest strasznie wwindowany niektórzy bossowie są strasznie trudni. Do tego dochodzą te wpadki cd-projektu ja do tej pory nie mogę dlc ściągnąć XD Optymalizacja jest koszmarna itp.
Jeszcze raz powiem wiedźmin 2 nie jest grą wspaniałą tylko dobrą.

Luna
Franz
Lancer

AndyBishop

jest kilak trików żeby ci chodził szybciej (m. in. jak masz nvidie). nie jest regułą jak chodzi. ja nic nie robiłem a chodzi mi wyśmienicie. polecam recenzje Piecyka, w pełni oddaje charakter tej gry.

Solar

Ja nie polecam kupować Wieśka. 40 h gry gdzie większość czasu spędzamy na beznadziejnym siłowaniu się na rękę albo obijaniu mordy wszystkim w danym akcie. 40h rozgrywki miał dodatek do BG a sama podstawka coś koło 200 h Gra jest tak nie liniowa, że aż do większości lokacji prowadzi tylko 1 droga do tego są one strasznie puste. Najlepsze jest na koniec mdłe i oklepane zakończenie. Dla mnie ta gra to zmarnowany potencjał.
PS najlepiej to wyszli z tego wszystkiego ci co kupili EK dostali uszkodzone popiersia nie mogli zagrać wcześniej do tego ich ekskluzywne dlc są dostępne dla wszystkich :D

Luna
Franz
Lancer

Roxis

Gra ma swoj klimat, ponadto jak zwykle zostawia po sobie wiele niedosytu, mozna smialo powiedziec ze az za duzo. Wg mnie poszli zla droga, lub inaczej mowiac przesadzili z ta nieliniowoscia co odbilo sie na dlugosci rozrywki... rozumiem ze fajnie jest jak kazdy gracz moze w pewnym sensie stworzyc wlasna historie ale bez przesady, nie kosztem dlugosci rozgrywki :) 

Po za tym nalezy pamietac ze ta produkcja kryje w sobie wiele potencjalu wiec nie zdziwilbym sie jakby redzi wypuscili edytor questow / poziomow przez co same community mogloby stworzyc wiele watkow fabularnych :)

A ze moznaby o tym pisac w nieskonczonosc to

plusy
- grafika
- fabula
- mechanika

minusy
- swiat gorzej zrobiony od tego z czesci pierwszej ( jest po prostu za maly! )
- za krotka rozgrywka
- bugi

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Solar

Cytat
Gra ma swoj klimat, ponadto jak zwykle zostawia po sobie wiele niedosytu, mozna smialo powiedziec ze az za duzo. Wg mnie poszli zla droga, lub inaczej mowiac przesadzili z ta nieliniowoscia co odbilo sie na dlugosci rozrywki... rozumiem ze fajnie jest jak kazdy gracz moze w pewnym sensie stworzyc wlasna historie ale bez przesady, nie kosztem dlugosci rozgrywki :) 
Gdzie ty tam widzisz nieliniowość ? Prolog da się przejść tylko jedną drogą (no może uciec z więzienia da się na 2 sposoby). Kejrana zatłuc się da też tylko w jeden sposób. Nie wspominając o fakcie ścian śmierci nie do przejścia. Ten las w pierwszym akcie to nie to samo co bagna Wyzimy w 1 gdzie prawie całe można było przejść jak się chciało i żadna pagórka czy żaden krzew w tym nie przeszkadzał.

Luna
Franz
Lancer