Epic Phail

Zaczęty przez Prokrastynator, Kwiecień 06, 2011, 08:00:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bussola

Racja Raziel , kronika freya oferuje dużo miejscówek , Dla hejterow wyżej WTF ? Ex to najlepszy PL server...
BTW. HB ON

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

ChillenSaint

L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

szponiasty

Oj tam oj tam

kochamziolo

Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

Gandam

a nie wiem :p
drame chcialem rozkrecic ^^

mi tam sie dobrze gra, szczerze nie rozumiem tych quitow z serwera :) to ze nie chodzimy na spoty gdzie wy jestescie/ uwarzacie ze powinnismy byc, nie znaczy ze jestesmy klanem PVE, to jest low rate, to ze bylo was stac na dote i zescie sie wyfarmili bardzo dobrze, wasza sprawa :) jechaliscie na wspomagaczach, wasza sprawa, tylko nie placzcie teraz ze nie macie co robic. Nie jest to pierwszy serwer gdzie dostajemy w ---- od startu. TB to nie farmerzy, sa no lify, lecz jest tez znaczna czesc osob ktora ma"zycie" XD
W przeciwieństwie do INNYCHklanow mamy chart ducha i wole walki. Nie quitniemy z serera po failach, po tym gdy stracimy zamek/wardy/epic/hero
bedziemy walczyc, farmic i starac sie wyjsc na swoje. Dla was to granie na zwloke/przeczekanie, dla nas to skrupulatne darzenie do celu.

pierwszy siege na Innadril rowniez uwarzam za fail, epicki mamy [nie tylko core]. Nie mamy potrzeby po prostu jarac sie tym na forum. Chociaz nie powiem :D fajnie czytalo sie te dramy BMF vs BK :)
do BMF stracilem szacunek, ktory zyskali po cerberusie :) Niemal ze dopracowany klan, lecz Ares sie wypalil najwidoczniej i jak byl to klan na 2-3 miesiace teraz juz nie wytrzymuja nawet miesiaca.

flame on? :bump:
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Lebambel

nie ma zadnej dramy, bmf  gralo sie dobrze, potem ludzie zeczeli quitowac (moze przez to ze bylo malo pvp a moze przez to ze ares lecil w chuja trudno powiedziec) ale jak wiadomo w disiejszych czasach  priw trwa mniej wiecej od 2 do 6 miechow potem zostaja klany ktore bija moby, od poczatku exa pvp bylo straszne  ( w sensie bylo go bardzo malo) moze to zniechecialo ludzi do gry,poza tym extreme to serwer pod randomow,wylaczenie sub questa?? najwieksza bzdura bo to uw quest dawal bardzo duzo pvp (cabrio i rb w toi ..) ale coz liczy sie $$

sry za posta pewnie jest bez sklady i ladu ale jestem po %%
Abyss x7: Leathien Moonlllight Sentinel 78 sub necro 75/ex hero:D
Celes:Leathien Sagi 77/ sub cardi x77/Titan 76/AW x6:(   
l2 Existance x7:Onix Dominator 80<3 sub sh 75 ex hero:D

LinC

kazde pvp Actimel team(bmf) na poczatku serva np na pavel ruins konczylo sie BSOE albo ucieczka na koniach ze strony TB
pozniej podczas rerolla (pare dni po rozdaniu hero) expiac do 81lvli jedyne pvp jakie mielismy to moze z 3x BK tak to nic... nie licze Bonz'a bo on kiedy bysmy nie poszli do gc tam farmil :D

sa party ktore jechaly ostro na vitality i sa takie ktore w ogole tego nie uzywaly, my np nie uzywalismy bo nie bylo tak naprawde komu uciekac z lvlem  :P

l2 to gra pvp, bez pvp jest nuda, ludzia sie odechciewa nawet farmic bo poco farmic jak nie ma pvp, 1.5miesiaca a poza siege/tw nie bylo ciekawszego pvp, tu nie ma nic wybijanie z lvlem bo wbicie 80lvlu w party to byla kwestja 5dni farmy max (4h wystarczajaco bez vitow)

dla mnie ten serv sie wypalil, nie ma on klimatu jaki lubie, a farmic zeby pozniej nie miec pvp... nie dzieki

DramaBOY

Niektorzy farmia dlatego, by byc pro "ofnic" innych, bo daje im to jakies zaspokojenie emocjonalne -> nie uda sie emo quit/ uda sie-> emo quit, bo nie ma przeciwnikow. Z czasem super pro uber itd daja quita, bo wstaje nowy server, na ktorym trzeba byc ownatorem. Z kolei sa tez "randomy", czyli ludzie dla ktorych gra nie jest jakims pierwszorzednym celem w zyciu, nie spiesza sie, nie robia emo, bo im nie zalezy. Tak wyglada komunity wiekszosci serverow... Nie mowie o koreanczykach lub ruskach, ktorzy kupuja server, by byc na nim pro, albo pod kroplowka jada 24h na dobe.

Chcecie miec server, na ktorym pvp ciagnie sie wiecej jak tydzien ? Idzcie na offa, na ratach x1 nie wbijesz w tydzien 80, walki o spoty tocza sie codziennie, bo nikt nie bedzie tam napier* na elpy jak fog zajete. Nie oplaca sie nawalac 5h na woa np, gdyz to samo mozna zrobic w 1h w fogu, albo gc. I ludzie nawalaja sie o "CZAS", bo to jest jedyna rzecz, ktorej zawsze wszystkim brakuje, czy bogaty, czy biedny... I tu jest znowu problem polaczkowa: "Jasio ma dziewiec latek i nie ma 30 zl :<", albo "nie bede placic za gre wole walic emo quita z servera na server".

Wszyscy to wiedza, a i tak nikt o tym nie pisze >.>

klakluki

Bo off to jest najlepszy straszak na "olnatoruf". Osobiscie chyba nie spotkalem na ruoffie Polaka, ktory mialby mniej niz 18 lat. Nie twierdze, ze mlodsi sie nie zdarzaja ale jest to raczej rzadkosc. I bardzo sie z tego ciesze. Osobiscie wole grac wsrod cyrlicy, z kilkoma zaledwie rodakami, niz mialoby byc ich wielu i robic popeline jak to maja w zwyczaju.

kochamziolo

Jestem ciekaw co TB pokarze z tyloma Hero w tyn miechu :P Watek cos zamarl :D
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

TheVerrier

dziś juz serwer chodzi na H5, Zapraszamy!

jac0l

CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

zaboroo

No niektóre rzeczy aż sam się zdziwiłem, że działają nie tak ;o np. "nie działa PM" albo błąd w dodawaniu do pt ;d
EU Retail - Franz - 2007-2009 - sold

01.04.2011 - L2Ex x5

81 EE - Sold

InsOmnia-

A na swoich forach piszą jakie to l2dc/l2c jest zbugowane, tragiczne, same customy i nic nie działa. Pozdro.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

kazuPwNz

h5 na dead servie FVCK YEAH
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Scorpion

CytatA na swoich forach piszą jakie to l2dc/l2c jest zbugowane, tragiczne, same customy i nic nie działa. Pozdro.
Skoro ktos popiera rzekomy bug czyms, co widzial na cerberusie, a kolo buga to nawet nie stoi to sie nie dziw. Poza tym nikt nie wyciąga tego na inne fora niz forum serwera, czego nie mozna powiedziec o Tobie.

Poza tym jak za tydzien z tych bugow zostanie wiecej niz kilka, to bedziecie mieli powód do płaczu.
...

jac0l

Cytat: InsOmnia- w Czerwiec 02, 2011, 10:26:54 PM
A na swoich forach piszą jakie to l2dc/l2c jest zbugowane, tragiczne, same customy i nic nie działa. Pozdro.

Podobnie jak na twoim servie z tego co słyszałem.

InsOmnia-

Cytat: Scorpion w Czerwiec 03, 2011, 01:49:09 AM
CytatA na swoich forach piszą jakie to l2dc/l2c jest zbugowane, tragiczne, same customy i nic nie działa. Pozdro.
Skoro ktos popiera rzekomy bug czyms, co widzial na cerberusie, a kolo buga to nawet nie stoi to sie nie dziw. Poza tym nikt nie wyciąga tego na inne fora niz forum serwera, czego nie mozna powiedziec o Tobie.

Poza tym jak za tydzien z tych bugow zostanie wiecej niz kilka, to bedziecie mieli powód do płaczu.

Widział, true, ale nie o to mi chodziło.

Cytat: jac0l w Czerwiec 03, 2011, 05:39:54 AM

Podobno off to l2j :shock:

xXxFelekxXx

Cytat: InsOmnia- w Czerwiec 03, 2011, 10:05:54 AM
Cytat: Scorpion w Czerwiec 03, 2011, 01:49:09 AM

Widział, true, ale nie o to mi chodziło.

Cytat: jac0l w Czerwiec 03, 2011, 05:39:54 AM

Podobno off to l2j :shock:

Inso nie gram na exie bo jest dead tak samo jak twój serwer. Ale mniej chociaż trochę honoru i nie postuj w tematach tego serwera skoro gnacik i reszta nie robią tego w twoim. I co jarasz się że mają bugi ? A co było jak wstał cerberus xxx ludzi uciekło przez bugi które do tej pory są nienaprawione , te afery co były na cerberusie z 4s i z oly to tylko przykłady jak stronniczy jesteście byle mnieć community więc skończ się ośmieszać i zwijaj się do swojego topicu.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

InsOmnia-

Cytat: xXxFelekxXx w Czerwiec 03, 2011, 10:14:44 AM
Inso nie gram na exie bo jest dead tak samo jak twój serwer. Ale mniej chociaż trochę honoru i nie postuj w tematach tego serwera skoro gnacik i reszta nie robią tego w twoim. I co jarasz się że mają bugi ? A co było jak wstał cerberus xxx ludzi uciekło przez bugi które do tej pory są nienaprawione , te afery co były na cerberusie z 4s i z oly to tylko przykłady jak stronniczy jesteście byle mnieć community więc skończ się ośmieszać i zwijaj się do swojego topicu.

Honoru? Dla ludzi którzy na swoich forach piszą o nas niestworzone bajki a potem na irc pisze do mnie o opinie/pomoc? Sory nie znasz sprawy to się nie mieszaj.

Nie piszą w moim, true, robią to w innych. Nie jaram się bugami, naprawiam je. Afery 4s i oly? Zbanowanie exploiterów to stronniczość? Ciekawe pojęcie stronniczości.

Ale masz racje, ostatni post w tym temacie, dalsze pisanie zniży mnie jeszcze bardziej do Twojego poziomu (co już niestety widać wdając się w ta dyskusje). Cya.

Duo

Chyba pierwszy raz felicjan xxx napisal cos z sensem. +1 felek

Uploaded with ImageShack.us

Alarion

To jak panowie, jaki kolejny priv do zownowania na horyzoncie? ; p ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

jac0l

napisz wall of texta jaki to ruoff nie jest wspaniały to może kogoś zachęcisz.

Alarion

nie musze. i tak graczy tam przybywa z miesiaca na miesiac, wiec?

A pirv max kilka miechowo i juz lecicie ownowac kolejny.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker