Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

Cytat: John100 w Czerwiec 08, 2011, 09:33:20 PM
Cytat: roli w Czerwiec 08, 2011, 09:13:53 PM
<nadstawia drugi policzek> nie do końca mi chodziło o to z kmim macie wara, raczej o zwiększenie ich ilości "ziomuś"

Zawsze byla full lista warow // epic win ;D
Ziomek pełna lista od początku trza było kasować
Sorry john ale warunkiem dojścia LR do OC było między innymi wywołanie takich samych wojen jak były w LR

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

roli

Cytat: Quentim w Czerwiec 08, 2011, 09:26:20 PM
Wiec mam rozumiec ze o dodatkowy war z namiastka starych assasinow ludzie beda wychodzic z klanu?  hahaha

<nadstawia drugi policzek> nie do końca mi chodziło o to z kmim macie wara, raczej o zwiększenie ich ilości "ziomuś"
[...]

/not

John100

Cytat: Arimas w Czerwiec 08, 2011, 09:37:36 PM

Sorry john ale warunkiem dojścia LR do OC było między innymi wywołanie takich samych wojen jak były w LR
od początku jak doszliśmy a sorry a to ty nie mówiłeś na ts że w acc jakoś ch...wo bo mało wojen w sensie pvp??
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Arimas

Cytat: John100 w Czerwiec 08, 2011, 09:44:43 PM

od początku jak doszliśmy a sorry a to ty nie mówiłeś na ts że w acc jakoś ch...wo bo mało wojen w sensie pvp??
A co ja poradzę na to, że np. Bezsmiertni nie oddali wojny i jest 1 side war :/

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Vraghor

retired

John100

Cytat: Arimas w Czerwiec 08, 2011, 09:47:10 PM

no dobra:p zaś temat zmieniony
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Dyma

podobno OC wprowadziło nową formę szybkiego zarobku....
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Yargot

Per Aspera Ad Astra

Nehem

trolololo... ale macie problemy co wam przeszkadza to że ktoś ma teraz inne poglądy niż miał rok, 8 czy 5 miesięcy temu >.<"... to jest normalne, że zmieniamy swoje poglądy ... trolololo
... gram w wowa na Burning Onion ^_^

Arimas

Cytat: John100 w Czerwiec 08, 2011, 09:53:00 PM
Cytat: Arimas w Czerwiec 08, 2011, 09:47:10 PM

no dobra:p zaś temat zmieniony
Nie wypieram się tego, że mówiłem, że trochę ujnia bo widzisz np. takich bezsmiertnych czy ultimate (gdzie notabene w LR był 2-way war)
i "może" akurat będą mieli ochotę się flagnąć

Fatality

bula

Cytat: Yargot w Czerwiec 08, 2011, 08:15:29 PM
No opinia jest tylko moja i tak naprawdę to staram się kilku buraczków wyprowadzić z równowagi - już widze takiego grubego świniaka siedzącego przed kompem - jak sięga po cipasy czytając te bzdety i się nimi dławi w ataku bezsilnej złości ;P

Nikt nie nakazuje gry w polskim klanie, śmieszy tylko fakt że ktoś z niego ucieka bo było za trudno / za nudno / za dużo farmy / za mało pvp a teraz siedzi w jakimś niby top klanie co się już rozsypał i dalej stara się pociskać kit że ownuje ;P

No który z was farmerzy i bohaterowie nie jednej akcji nie zaczynał w polskim klanie? 1 ? 2? teraz siedzicie u ruskich i napinacie klaty. Na początek było dobrze a teraz bee?

Jeśli ktoś ma ochotę z powodu ortografi zaprzeczyć takim faktom albo w ten sposób podbudować sobie własne ego to polecam jakieś portale społecznościowe może uda wam się zgromadzić kilku kolegów - najlepiej z rosyjskiego klanu hehehe.

Macie na fakebooku kolegów z rosyjskich klanów dodanych jako frjendów?

no opinia jest tylko moja

wiesz, ty jestes w rownym stopniu takim "slugusem" jak opisywales innych, grajacych w RU(w tym wypadku UA) klanach, bo grasz na ... moment, moment, RU offie

Yargot

ooo tak!! jestem zdrajcą polskiej sprawy!!! zamiast grać na pol off to gram na ru off ;PPPP
+100 dla tego Pana!
Per Aspera Ad Astra

Razparuk

@yargot, imo lecz się na nogi chociazby bo na głowę na bank za późno.
"Sługusy,napinanie" serio weź sie ogarnij

Yargot

Po co? i tak l2 zrobi znas umysłowo-fizycznych paralityków ;P

Dodaj coś od siebie żeby podtrzymać falame bo dopiero 2 strony zapisane ;>

"Słyszałem o OC ,to fajny polski KLANIK. masz jeszcze jakieś pwnz0r uwagi? Polski KLAN zbudowany na całym flejmiącym tu siebie nawzajem community nie powstał właśnie z powodów opisanych powyżej. czytając posty co poniektórych można dojść do smutnych wniosków na temat kondycji polskich graczy,organizacji oraz wzajemnego szacunku jako ludzi.
Badź łaskaw też zacytować moje megapwnz0r posty, a jeśli nie możesz to siedź cicho jak przystało na młodego,grzecznego kolegę."

ahahaha zgadnijcie kto to napisał ;PP
Per Aspera Ad Astra

Vraghor

gf ambery :)
Rolek jak mnie jeszcze raz zdelewelujesz to cie pekne  hahaha , a i sorki za ppta tak jakos mialem go na targecie i sie zlozyl :) , btw drajwer Arialla (nie wiem czy dalej Rapid) bo co mi ubijasz summona najpierw bij mnie zebym sie nie meczyl za dlugo  8)
retired

Arimas

Yargot, chyba przespałeś cały te czas kiedy było ally LR+OC a potem merge LR>OC
Widać umknęło Ci, że była próba zebrania wszystkich Polaków w jednym klanie i po prostu NIE WYSZŁO

Więc po co znowu się produkować..

Party Alariona ma się dobrze w Acc (zresztą i tak byście pewnie ich nie chcieli)
Party Maditha(w którym jestem) ma się dobrze w Acc
Party Benka jak widać ma się dobrze w Swords
Party Defro'a ma się nieźle w Acc i prędzej wrócili by do LR z polityką VSall niż zmienili klan na jakiś inny
Party Damonki ma się chyba dobrze w Espadzie i zresztą ich CP nie składa się z samych polaków(ку Sabaton ;p )

p.s. Amnezja i możliwość nawrócenia się niszczy ;p

Ardhin

;)))))
w moim party tylko toolband jest jeszcze polakiem :) a sabaton to 100% rusek uzywa tylko google translate zeby z wami pisac :D smieszna sprawa :D:D:D

a dla ciekawych drop list z valakasa (bieda jak chu...) :
Franz 2006
eXploit sws 79 :D

Cursed Band/ CLF
Damonka EE 85/75/75 SOLD
l2 quit-real life
back to game :)
Infestor 87+ wynn
Carpet party Leader
back from real life ^^
ww.RPG-CLUB.com x7 - Federation - H5
SPS  - offline(scammed by HellSign-Sniffer)
L2 innova- Lilith
eXploit - Yul 67 :)

Razparuk

Jesli wg ciebie yargot to ma byc flame to ja idę lulu. Jak chcesz pocisnąć znowu od "sługusów" i inne słabe teksty  nie mając podstawowej wiedzy o serwerze to tylko się błaźnisz. IMO idź do Vertex, to wygląda na fajną grupę polskich graczy bez przerostu ego. :P

Dyma

gz Espada ;) w końcu oba smoczyska ujarzmione :)
to już wiemy czemu nie było Was widać w loa...a swoja drogą nawet fajnie było dzis w loa, troche fame troche oc tylko za duzo assasinów i potem poszliśmy się lać między soba na koloseum ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Ardhin

Cytat: Dyma w Czerwiec 09, 2011, 12:18:47 AM
gz Espada ;) w końcu oba smoczyska ujarzmione :)
to już wiemy czemu nie było Was widać w loa...a swoja drogą nawet fajnie było dzis w loa, troche fame troche oc tylko za duzo assasinów i potem poszliśmy się lać między soba na koloseum ;p

cieszyliscie sie ze nas nie spotkaliscie co :P nowość :D ogolnie valakas szybko poszedł ~3.5h
Franz 2006

Cursed Band/ CLF
Damonka EE 85/75/75 SOLD
l2 quit-real life
Infestor 87+ wynn
Carpet party Leader
back from real life ^^
L2 innova- Lilith

Arimas

W sumie poza sacredium, łukiem i oczywiście naszyjnikiem to nic ciekawego nie wypadło z bestii  :shock:

Ardhin

Cytat: Arimas w Czerwiec 09, 2011, 12:25:18 AM
W sumie poza sacredium, łukiem i oczywiście naszyjnikiem to nic ciekawego nie wypadło z bestii  :shock:

no ten łuk to tam o kant dupy, bron dla maga to jeszcze w polączeniu z krysztalem to idzie ladnie sprzedac ;) lącznie caly drop wart z jakies 7b ?
Franz 2006

Cursed Band/ CLF
Damonka EE 85/75/75 SOLD
l2 quit-real life
Infestor 87+ wynn
Carpet party Leader
back from real life ^^
L2 innova- Lilith

Xiang

Cytat: Razparuk w Czerwiec 09, 2011, 12:15:26 AM
Jesli wg ciebie yargot to ma byc flame to ja idę lulu. Jak chcesz pocisnąć znowu od "sługusów" i inne słabe teksty  nie mając podstawowej wiedzy o serwerze to tylko się błaźnisz. IMO idź do Vertex, to wygląda na fajną grupę polskich graczy bez przerostu ego. :P

Tiaaa... za to teksty "lecz się na nogi bo na głowę już za późno" jak najbardziej mocne i wyszukane...
Xiang
GH 80+
Lancer