Frintezza - Pytanie

Zaczęty przez maly232, Czerwiec 09, 2011, 08:29:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

maly232

Witam posiadam questa już na frintezze ale co teraz mam zrobić aby do niej wejść,mogę sam wejść z kimś muszę?
Do tego nie wiem co mam zrobić aby się tam wgl dostać zaznaczam że mam zrobionego questa na frintezze tzn.posiadam ten item "Frintezza Magic Force Field Removal Scroll"

Pozdrawiam i z góry dzięki.
Cytat: technics1990 w Październik 29, 2010, 08:33:46 PM
Head admin z Rosji dlatego lt strona
admin to ja

Azeron

Trochę późno odpowiedz ale jak nadal szukasz odpowiedzi to możę Ci się przydać, potem innym poszukiwaczom też.

Po zrobieniu Q na tezze udajesz się do npc w IT i wraz z CC CommandChannel minimum 5 full pt (Albo 4 ale raczej stawiam na 5)możesz wejść na miejsce rozpoczynające drogę do Rbka. Nie wiem czy grasz na Ferya Czy na H5 ale z tego co wiem. H5 na samym początku musisz zniszczyć kryształ na środku, potem zmierzyć się zhordą mobów(undead) po pokonaniu przechodzisz korytarzem dalej. Znowu zabijasz 3 mobki które wzywają kolejną hordkę tym razem mneijsza i słabszą niż ta pierwsza. po pokonaniu udajesz się już korytarzem do sali Frintezzy. Rbk wstaje Każde party ustawione wcześniej przy obrazach na rogach aby zniszczyćmobki które z nich wylecą i same obrazy. Wtedy zaczynasz zabawę z pierwsza z 3 form RBka.

pozdrawiam Azeron
We go all, or together

Alarion

wejść musi min. 4 party.

My wchodzimy w 3, logując jedno party boxów (min 80 lvle). Gdy już jesteśmy w sali z frintezą, nuki ustawiają po 1 postaci przy każdym obrazie i każdy z nich ma 1 potkę na rozwalenei obrazu, po to by 2 mele party mogły jak najszybciej zacząć bić.  Potem już standardowa procedura, tank biega, zieloni gotują się na limity, necro stawia DoD'a, tank wprowadza frytkę w nią, zieloni cisną na bizonach/zealotach/frenzy + ostry debuff i frytka pada w 1 redisco czasem mimo 2 bijących mele party (bo nuki lobią lol damage).
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker