Wybór postaci

Zaczęty przez MisQl, Czerwiec 13, 2011, 12:52:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MisQl

Hej, zamierzam pograć trochę na cerberusie i zastanawia mnie jak wygląda tu życie OL ( łatwo znaleźć klan, pt, czyli ogólne nastawienie do OL ) ? W grę wchodzą jeszcze HE i WC, ale póki co stawiam na OL.
| Trzeba się śmiać | Wariata grać | Wesołym być | Z życia drwić |

Piszę poprawnie po polsku.

caspar0

Gram tu miesiąc więc mogę się mylić. Co do ol'a: owszem bardzo chętnie jesteś brany na siege/tw [oczywiście 83 lvl , minimum moirai etc. ], ale jeśli myślisz o zwykłym koksie,rb to mogą być problemy. Klan Cię przyjmie, ale mało kto będzie expił bo większość graczy już jest na 80-85 lvl. Więc prawie na pewno do 65-70 będziesz musiał solować. Mam kumpla w klanie, który gra ol'em to mówi, że mordęga. Ludzie wolą brać na koks swoje boxy wc [cały drop do nich, qi tylko ich etc.]. Mogę się oczywiście mylić bo w pvp to za każdym razem widzę jakiegoś ol'a w głównym party przeciwników.
Co do łuczników = klan bez problemu, sprzęt w giran można kupić po ładnej cenie [moirai light = 1.5kkk widziałem wczoraj]. Najważniejsze by znaleźć klan, gdzie ludzie mają niższe lvl i chętnie Cię podexpią.
Ja gram WC i nie narzekam, raczej chętnie mnie biorą do party. Jakiś DD i siedzę na Sel Mahum.
Pozdro

Dexter69

Zapomnij, że cię ktoś weźmie do pt, solo do endgame dopóki się nie wyekwipujesz.

MisQl

Namówiłem kumpla do gry. Podexpi mnie swoim SH i wtedy poszukamy klanu. THX :D
| Trzeba się śmiać | Wariata grać | Wesołym być | Z życia drwić |

Piszę poprawnie po polsku.