Phantom Ranger czy Tyrant

Zaczęty przez CzaRi, Marzec 27, 2006, 02:25:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

CzaRi

Chlopaki mam problem bo nie moge sie zdecydowac kim grac czy PR(56lvl) czy Tyrantem (55lvl) opiszcie ktory lepszy na PvP ktora postacia gra sie przyjemniej ktora lepsza w Expieniu i takie tam.

..::Z Gory Dzieki::..
...:::A kto dołki kopie ten się grabaż nazywa:::...

...:::Server:::...

...:::L2 Paradise:::...

Kopi

Tyrant ma najwiekszy atak speed w grze i bardzo fajnie sie nim expi. Niestety tak jak i Gladiator jest malo przydatny w party, wiec grajac nim wybierasz droge samotnego wojownika ;).
Duelist / Hell Knight 78 lvl

server : Nightmare
klan : Poland
ally : Fenix

www.l2poland.com

Olbloud

Obai maja szanse w PvP.. jeżeli lubisz wlake wręcz ro tyranta jeżeli lubisz ubić coś zanim do Ciebie podejdzie to PR...
"You fools who dare to get in my way. Do you really believe that you can survive my attackwith your weak phatetic body, and shabby metal scraps."

CzaRi

Ehh bo ja jestem z tych co sa nie zdecydowani i mi sie podoba i ta postac i ta wiec troche kicha :/ ale jak mozecie to dodajcie cos jeszcze

KrEdA

Pograj troche ta i troche ta, maja spore lvle wiec mniejwiecej mozna ocenic co sie woli :) a kim to nie wiem :)
Bo paradise trafił szlag ;)

Feanor

Obie klasy wymiatają w PvP. Tyrant wymiecie PRa :) Ale PR ma szanse z wieloma innymi klasami. Ja jako wielbiciel łuczników jestem za PRem. Na 60 lvlu dostaje fantastycznego skilla - fatal counter. Działa on tak, że im mniej masz HP, tym większe obrażenia nim zadasz. Więc mając bardzo małą ilość HP możesz tym skillem zabijać jednym ciosem.
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+

xs1nx

Ktory w 90% przypadkow jest bezuzyteczny bo zanim zdazysz go rzucic bedziesz gryzl ziemie  :wink:

Got Rice Niguuh?!

Cytat: Goo-Get-TeaaaNEXT time dont say ur clan rolled VC because u only rolled us with a 6vs6

but you guys had noblesse

VC status.

CzaRi

No zobacze. Dzieki za rady i w ogóle ale jesli macie czas mozecie cos o nich wiecej cos o nich napisac. Aaa i jeszcze jedno co lepsze dla tyranra Doom czy BW :/ (w doomie sie mi on nie podoba) ale jak kto woli napiszcie co lepsze ...