L2Insomnia - Low - C5 - [17.06!!]

Zaczęty przez Apocalyptik, Kwiecień 27, 2011, 06:14:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Apocalyptik

C5 klan system:
CytatIn To Do list, not from start of live, but i guess soon.
:D

Pagans:
CytatProbably yes, but not from very start.It's not needed at that time anyway.

O offline shopie na razie nic nie znalazłem.

We ride together, we die together.

Dickert

Ma ktoś dobry kolorowy systemmsg-e.dat? Można prosić o udostępnienie albo link do l2 utils do c5, bo nigdzie nie mogę znaleźć :/

roli

Cytat: Dickert w Czerwiec 17, 2011, 05:19:31 PM
Ma ktoś dobry kolorowy systemmsg-e.dat? Można prosić o udostępnienie albo link do l2 utils do c5, bo nigdzie nie mogę znaleźć :/
http://l2lige.eu/ i wybierz C5 w opcjach.
lub l2utils
http://en.sourceforge.-_-'/projects/sfnet_lau/downloads/LineAge%20Utils%20%28furi%20-%20curi%29%20-%20from%20C3%20to%20C5/LineAge%20Utils%20%28v%201.5.2488.33316%29/LineAge_Utils_1.5.2488.33316.exe/

#edit
taa za.je.bi.st.a cenzura -_-'! jak można zacenzurować J'P ? czemu pl, albo com lub de albo ru nie jest zacenzurowane tylko j.p :>
poszukaj LineAge_Utils_1.5.2488.33316.exe w google działa na bank pod C5

Dickert

kurcze, ale robienie tego znowu, zajmie trochę  :oops:. Ty masz własny albo jakiś ze źródła ściągnięty?

EDIT (19:07)

CytatInsomnia: A couple small last minute problems with the account management system. There will be a 1 hour delay on Live. Sorry but they need to be fixed.

źródło: IRC

Pumas

xXxFelekxXx

niema to jak takie odkładanie startu o tyle dnia a teraz jeszcze o godzinę bo coś nie działa ...

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

necrosman

ahh to dobrze bo bylem po eq do sklepu zasiedzialem sie na browarze i myslalem ze nie zdarze na opening, no to trzeba ogarnac dobra pozycje i JEDZIEM

Apocalyptik

Fail ze startem jak zwykle, zawsze się zastanawiam czy oni szykują serwer na 10 minut przed otwarciem, że nigdy nie wychodzi. Żałosne.

Neologis

Pytanie, widzę, że serwer jeszcze nie ruszył, gdy chcę się zalogować nic się nie dzieje, to wina, że leży czy mam złego patcha? Instalowałem normalne C5 + patch/update z serwera.
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

Dickert

Cytat: Neologis w Czerwiec 17, 2011, 07:16:08 PM
Pytanie, widzę, że serwer jeszcze nie ruszył, gdy chcę się zalogować nic się nie dzieje, to wina, że leży czy mam złego patcha? Instalowałem normalne C5 + patch/update z serwera.

przeczytaj co napisałem wyżej. ^^

necrosman

cos nie dziala i przesuneli start o godzine wiec luzuj

plejor1

Ja też tak mam i prawdopodobnie wszyscy tak mają

plejor1

niedobrze, przez tą godzinny delay (lub dłuższy) cały mój plan teraz nie wypali;/

cleaner

felek nie placz i tak sfailujesz po tygodniu wiec nic nowego

xXxFelekxXx

Cytat: cleaner w Czerwiec 17, 2011, 07:27:37 PM
felek nie placz i tak sfailujesz po tygodniu wiec nic nowego

Noname dzieciaku nie płaczę przez grę komentowałem tylko to że nie wiem po co przesuwali start skoro i tak nie potrafią się wyrobić.

1.5k online na forum insomnii ... to kto płakał że będzie max 2k ?

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Dickert

@TOPIC

SERVER OFF
LOGIN ON

Edit: Hehe, pograne. Kolejki jak w LOL'u. Nie da rady zalogować. Chyba poexpimy sobie jutro albo z godzinę, dwie?

phantom

ma ktos to chujowstwo do logowania co na azure bylo ? :D

Apocalyptik

cleaner

zebys sie felek nie posral tą godziną jak i tak sfailujesz

necrosman

Cytat: cleaner w Czerwiec 17, 2011, 07:54:48 PM
zebys sie felek nie posral tą godziną jak i tak sfailujesz
gosciu zalosny jestes

Dickert

ma ktoś jakieś info na temat online'u? Potwierdzone jakimś checkersem czy cuś.

roli

ta ta 18 tysięcy!

ps zerk buster ftw oO

patryk1357

Eyvee

czy wy tez nie mozecie wbic ? "due to high server traffics..."

necrosman

Cytat: Eyvee w Czerwiec 17, 2011, 08:11:01 PM
czy wy tez nie mozecie wbic ? "due to high server traffics..."
ta...