Certyfikaty dla Saggitariusa.

Zaczęty przez ciety22, Styczeń 28, 2011, 08:24:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ractail

33% z certa daje taki sam bonus w szybkości bicia łucznikowi jak tyrkowi czy desce, więc dlaczego dla postaci mele haste jest dobry, a dla łuka już ma nie być? I nie wiem skąd wzięliście te bajki o stałym czasie przeładowania strzały - zmienia się on wraz ze zmianą atak speeda. Koniec tematu.
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

shaybuz

Powiedz to osobom, ktore HE grywaly na interludzie, gdzie lucznicy wymiatali, a teraz gdy zostali oslabieni archerzy, to biegaja kamaelami badz tankami i sieja swoje teorie. Atk Speed dawal i daje bardzo duzo lucznikowi, tymbardziej Cert Haste jest potrzebny, ze odpala sie gdy my atakujemy, a nie ktos nas. Certy haste, celka, long wydaja mi sie dobre. Pod oli mozna kombinowac inne, ale kto robi luka pod oli ? xD

lukasz09091

Cytat: shaybuz w Marzec 09, 2011, 08:05:30 PM
Powiedz to osobom, ktore HE grywaly na interludzie, gdzie lucznicy wymiatali, a teraz gdy zostali oslabieni archerzy, to biegaja kamaelami badz tankami i sieja swoje teorie. Atk Speed dawal i daje bardzo duzo lucznikowi, tymbardziej Cert Haste jest potrzebny, ze odpala sie gdy my atakujemy, a nie ktos nas. Certy haste, celka, long wydaja mi sie dobre. Pod oli mozna kombinowac inne, ale kto robi luka pod oli ? xD

z tego co wiem od h5 idzie już coś ugrać ukiem na oly  :)

Acid

Cytat: lukasz09091 w Marzec 09, 2011, 08:17:21 PM
Cytat: shaybuz w Marzec 09, 2011, 08:05:30 PM

z tego co wiem od h5 idzie już coś ugrać ukiem na oly  :)

Łuki teraz ładnie strzelają na oli. Trzeba jednak pamiętać o enchancie stuna na ++++++++ bo to ich główna broń. :P

hrypek

wracając do tematu certy dla hawka
1. celka
2.range
3. ???

haste odpada jako iż nie aktywuje się na broni dystansowej, co myślicie na temat COUNTER SPIRIT na trzecią opcje(+10% p.atak / a .speed) dostepna z summonerów  nie wiem czy na luku sie odpala.
Może macie ciekawszą opcje?
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

ractail

Cytat: hrypek w Czerwiec 04, 2011, 06:51:54 PM
haste odpada jako iż nie aktywuje się na broni dystansowej

Odpala się, znajomi na łukach mają i działa (ruoff).
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

hrypek

Haste działa na łukach ??? albo ja twoj post 2 tygodnie temu nie zrozumialem bo Bóg mi świadkiem skasowalem subke BH by zrobić PR na opcje jak wyżej a teraz z nudow przeglądam i widze coś zupelnie innego :D

dzis podpisałem w dacie (3x razy) ze mamy 2007 rok wiec jazdy mam ale zeby aż takie :D
Wyjaśnij mi czy tu się coś zmieniło po ost. update???

Doombringer Gaav - 81

CORE eu

Warsmith Funnyguy

ractail

Haste działa z łukiem/kuszą na 100% (kronika H5, ruoff).
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

hrypek

czy ktoś jeszcze moze to potwierdzić ze certa haste(33% a.speed) dziala na lukach ??? informacje mam sprzeczne ;] (CHODZI O RUOFF)

dodane:
działa faktycznie ale ponoć odpala się skandalicznie rzadko ....
Doombringer Gaav - 81

CORE eu

Warsmith Funnyguy

wodzu3000

Cytat: hrypek w Czerwiec 17, 2011, 08:01:28 PM
czy ktoś jeszcze moze to potwierdzić ze certa haste(33% a.speed) dziala na lukach ??? informacje mam sprzeczne ;] (CHODZI O RUOFF)

dodane:

Działać działa a co do odpalania wiadomo że ten 1% szansy nie będzie tak często :)

Arimas

Cytat: hrypek w Czerwiec 17, 2011, 08:01:28 PM

dodane:
No nie dziwne, popatrz sobie ile hitów zadaje taki Dagger a ile łucznik w tym samym czasie

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

hrypek

sprawdziliśmy i powiem ze jak dla mnie wchodzi zaskakująco dobrze inaczej jak z opowieści nie mniej to loteria więc różnie być może.
W jednym zdaniu biorę haste ;]
Doombringer Gaav - 81

CORE eu

Warsmith Funnyguy