40lvl i pvp

Zaczęty przez Arnold, Czerwiec 18, 2011, 11:20:04 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arnold

Ja mam dosyć dziwne pytanie : jak postać będzie najlepsza na 40lvlu w pvp ? chodzi mi o likwidowanie "ksujek" w cata :)
"Sprytna osoba rozwiązuje problem. Mądra ich unika"

OneGeer

Tyrant albo jakis kamael :D
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

Arnold

Kameal odpada zapomniałem napisać ,że to c5 xD sory
"Sprytna osoba rozwiązuje problem. Mądra ich unika"

Arimas

IMO tyrant, na low lvl ma już dużo HP i niezły power

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

lukasz09091

Jeżeli masz na myśli 2 postać ukrytą/wylogowaną do czynienia zemsty to może jakiś nuk? na tym lvlu można pozamiatać zanim koleś ogarnie, z której strony nuki lecą  :P

Paskudny

Cytat: lukasz09091 w Czerwiec 18, 2011, 02:19:16 PM
Jeżeli masz na myśli 2 postać ukrytą/wylogowaną do czynienia zemsty to może jakiś nuk? na tym lvlu można pozamiatać zanim koleś ogarnie, z której strony nuki lecą  :P
mhm, połowa ludzi i tak bez biżu lata, albo dobra możę być też deska od razu na fr odpalona z łukiem ;)

Arimas

Nuker na tym lvlu składa się tak samo szybko jak szybko może kogoś poskładać ;]

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

lukasz09091

Cytat: Arimas w Czerwiec 18, 2011, 04:58:03 PM
Nuker na tym lvlu składa się tak samo szybko jak szybko może kogoś poskładać ;]

tak tak, ale to taki bardziej ninja style miałem na myśli ;p wypadasz zza zakrętu i łupucupu, jednakże faktem jest, że nawet głupi krasiek może skosić jak już doleci

Azarael

Jak tylko wychodzisz zza zakrętu to deska z łukiem albo nuk ;) zanim podleci już padnie ewentualny cel.