DGG - TH (Ex/Cerberus)

Zaczęty przez Polopiryn, Styczeń 23, 2011, 11:58:47 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

uciex

wszystkie walki ja walczylem :P xd jak myslisz dlaczego ten sam uklad paska i styl gry ? xd wszystkie 4 hero moje :D

Polopiryn

To się musi dziać na tej Arii z ironią bym powiedział że serwer ma online 20 :P
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

uciex

serwer ma sie dobrze :D a oli jest tam pikna :d codziennie po 20 - 30 + aren :) zwlaszcza po wejsciu H5

Polopiryn

Cytat: uciex w Czerwiec 19, 2011, 03:37:30 PM
serwer ma sie dobrze :D a oli jest tam pikna :d codziennie po 20 - 30 + aren :) zwlaszcza po wejsciu H5

Załatw itemy dla 2 osób to wpadnę  :P
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

uciex

heh myslisz ze ja mam ;> set na TH pozyczany na oly mam tylko klate a wszystkie epiki peleryny itd przezucam z SK ;p ktory tez nie jest moj tylko robie se nim walki :) ogolem taki klan znajomych mamy jak chcesz wpadaj zwaua jest :)

mały_głód

+ za win z tym EE na SK

ChillenSaint

Cytat: uciex w Czerwiec 19, 2011, 03:23:12 PM
wszystkie walki ja walczylem :P xd jak myslisz dlaczego ten sam uklad paska i styl gry ? xd wszystkie 4 hero moje :D

tego pp ogarniasz lepiej niz kociarza :P
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

uciex

kociarzem gram na oly od ... 2 - 3 tygodni :P nigdy wczesniej nie gralem kotem na oly wiec i tak dobrze :)

Ailkilu

Teon
Sagittarius 80, Eva's Saint 77, Grand Khavatari 79 - Banned

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

ChillenSaint

uciex, do pvp dual dagery czy vesper +sa ? w warunkach exa pytam.
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

uciex

testowalem z kolesiem i lepiej miec do dmg z blowow vesper + SA   ALE jednak te hity w tanka duali pvp i cancel jak swinia pomaga duzo :) zwlaszcza jak koles ma reflekt a ty masz mirage i go co chwile detargetujesz :) dlatego mam 2 pary ;D na tanki duale a na robe userow czy cos w podobie vespera + SA  jesli nie masz tyle fame albo kasy to dual dagerki sobie zrob zaoszczedzisz na krysztale a dmg roznicy to moze 300 - 400 :P niby duzo ale to testowane na TH :D u AW moze byc wieksza roznica nie wiem :) wejdz na zakena (jesli sie jeszcze da) i sprawdz

TheVerrier

ale ten spam czasem na HV niszczy dgg :D

uciex