Zwiększenie szansy na echant

Zaczęty przez keetronik, Czerwiec 20, 2011, 02:07:59 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

keetronik

Witam, czy istnieją jakieś itemy, które pozwalają zwiększyć szansę enchantu broni ?

OneGeer

Tak od +4 do bodajże +9 można używać takich kamyczków, które zwiększają własnie szanse. Niestety nie pamiętam jak się nazywają.
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

mały raziel

Enchance backup stone:

Weapon-Type Enhance Backup Stone  +20%  D
Weapon-Type Enhance Backup Stone  +27%  C
Weapon-Type Enhance Backup Stone  +23%  B
Weapon-Type Enhance Backup Stone  +18%  A
Weapon-Type Enhance Backup Stone  +15%  S

papay

a właśnie... zawsze mnie ciekawiło skąd te cudeńka można dorwać
mały raziel wiesz może?

mały raziel

To raczej zależy chyba od servera. Generalnie z tego co mi się zdaje to albo z eventu albo z donacji to jest. Z tym że to jest dość drogie i nie wiem jak to wypada na tle kupienia gotowej broni :D

MastJedi

Cytat: mały raziel w Czerwiec 22, 2011, 09:56:49 AM
To raczej zależy chyba od servera. Generalnie z tego co mi się zdaje to albo z eventu albo z donacji to jest. Z tym że to jest dość drogie i nie wiem jak to wypada na tle kupienia gotowej broni :D
No, na oficjalu nie ma donacji, na eventach też ich nie widziałem.
Choć prawdę powiedziawszy na live serwerach też nie. Jedynie bawiłem się nimi na PTSie.
I też za cholerę nie wiem skąd się je bierze (o ile w ogóle są).

Wie ktoś?

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Apocalyptik

Na ruoffie jest chyba z donacji z takich skrzynek, z których jest jakaś szansa na zdobycie tego. Tak mi się wydaje, że ktoś o tym pisał. Na offie nie mam pojęcia.

We ride together, we die together.

Acid

Tak, na RU OFFie są z dota, tylko cena nie jest za fajna..