Treasure Hunter [TH]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:28:05 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Itherus

Od Gracia atk.speed/cast.speed nie ma wpływu na reuse skilli jedynie ich cast.

Vakoss

Jestem nawy na forum i mam parę pytań ;) czy w C5 skill Focus Power był już dodany czy doszedł w późniejszych kronikach? bo nie jestem zbytnio pewny, i czy podczas end game dye +5dex +4con -9str są dobre, a także czy TH daje rade w pvp w porównaniu do innych daggerków (oczywiście wszystko w C5). TH grałem dosyć sporo ale Gracia+ i nie jestem pewny wielu rzeczy.
Pozdrawiam i z góry dzięki.

Apocalyptik

Był. Dye ok, ale na mass pvp jak będziesz chodził do +5dex -5str, cona nie dodawaj i do pve też są lepsze. Na tle daggerów daje radę, ale blow rand rate ma gorszy. Jak kończy się mana wyciągasz z kieszeni łuk i strzelasz w plecy, jak nie masz łuku to kozikiem, ale  DPS taki sobie, szczególnie jak ktoś biega.

We ride together, we die together.

SkyBH

potrzebuje porady na jaki enchant zrobic poszczegolne skille pod bron dynasty lub vesper z CD+ element kronika GF
Assassination: power (Increases attack power) czy power (Increases critical attack rate)
Dagger mastery: Modify Critical (Critical rate), Modify Critical (Increases critical damage) czy (Power)
Critical blow: (element) czy (power)
Lethal blow: (element), (power) czy (duel)

Apocalyptik

Imo:
Assassination - power
Dagger mastery- Mod. crit. crit damage
Criticial blow - element +1, ten blow to nie priorytet
Lethal blow - duel

Acid

Assassination - Increases critical attack rate. Tylko i wyłącznie. Zwiększa szansę na critical land rate ze skilli - x2 skill dmg. +15 to 3% więcej szansy na critical ze skilla.
Power daje wielkie g.... na +15 daje chyba 15 do p ataku.

raiderek

Cytat: Apocalyptik w Czerwiec 26, 2011, 09:47:34 PM
Imo:
Assassination - power
Dagger mastery- Mod. crit. crit damage
Criticial blow - element +1, ten blow to nie priorytet
Lethal blow - duel
Pisał że kronika GF, to ja jednak bym poszedł w element.
Wasting time since 2004
Ru off.

Apocalyptik

Szybko odpisywałem i nie zauważyłem, że GF pisałem o H5 itp. Więc w GF to element+1 chociaż i gitara.

corey

Witam ja z pytaniem czy ktos ma dokladne informacje ile fame wymagane jest do wbicia pvp w dual dagery S S80 S84 prosil bym o info najlepiej z scrinami z gory dziekuje .
------------------------------------------------------------------------
---ej gdzie mam iść jak wbije 30 lvl ?
---na dwór

switek89

Witam , gram na freyi i chcialem sie dowiedziec czy na tej kronice blowy enchantowac juz po duel czy nadal pod element ; )

Itherus

Cytat: switek89 w Lipiec 01, 2011, 10:20:05 AM
Witam , gram na freyi i chcialem sie dowiedziec czy na tej kronice blowy enchantowac juz po duel czy nadal pod element ; )

element wystarczy.

switek89

A dmg z blowami pod element nie bedzie mniejszy niz pod duel gdy ludzie maja na moim servie w secie juz po full atry ? ; ), z gory dzieki za odpowiedz ; ]

Itherus

Cytat: switek89 w Lipiec 01, 2011, 01:02:44 PM
A dmg z blowami pod element nie bedzie mniejszy niz pod duel gdy ludzie maja na moim servie w secie juz po full atry ? ; ), z gory dzieki za odpowiedz ; ]
full to znaczy ile 1800? czy 900? bo jesli to pierwsze lepiej enchantowac pod duel.

switek89

maxymalny lvl atr to 7 , czyli 120 , ale we freyi wiadomo mozna miec 3 resisty w jednym partsie ; ) , wiec juz sam nie wiem ;d

lukasz09091

Cytat: switek89 w Lipiec 01, 2011, 03:16:18 PM
maxymalny lvl atr to 7 , czyli 120 , ale we freyi wiadomo mozna miec 3 resisty w jednym partsie ; ) , wiec juz sam nie wiem ;d

czyli duel lepiej

switek89

no wlasnie juz sam nie jestem pewny : D , ogolnie to wyciagnie sie atry maxymalnie z 500-600, ja mam w broni earth i ludzie maja na to oczywiscie mniej ressistu i tak mysle bo mam blowy na duel czy ich nie zmienic pod element; p

Arimas

Cytat: switek89 w Lipiec 01, 2011, 03:32:38 PM
no wlasnie juz sam nie jestem pewny : D , ogolnie to wyciagnie sie atry maxymalnie z 500-600, ja mam w broni earth i ludzie maja na to oczywiscie mniej ressistu i tak mysle bo mam blowy na duel czy ich nie zmienic pod element; p
ludzie mają po 500-600 atri w zbrojach a ty masz blowy na duel? O.O

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

switek89

nie w zbrojach ; d, ogolnie z resistami i wszystkim : D , dlatego sie pytam od tego jest to forum, czy robic lepiej na duel czy na element w takim razie.

Itherus

500-600 to jest absolutne nic.. rob blowy na element bedzie duza roznica.

switek89

SkyBH

wiele ludzi mowi ze dye odejmowac od STR hmm z tego co czytam to era odejmowania od str minela wiec jakie mowa o kronice GF na swoim th mam takie jak +4 str - 4 con , +1 str - 1 dex o tym mozna rozmawiac godzinami ale moze ktos gral i moglby podac

Arimas

Cytat: switek89 w Lipiec 01, 2011, 09:19:02 PM
nie w zbrojach ; d, ogolnie z resistami i wszystkim : D , dlatego sie pytam od tego jest to forum, czy robic lepiej na duel czy na element w takim razie.
W sensie, że mają po 600 resista na wode/ogien/ziemie/wiatr/swiatlosc/ciemnosc?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

switek89

to znaczy wiesz na 3 elementy maja mniej o 60 bo wiadomo we freyi nie wbijesz do kazdego po 3 elementy , zeby miec kazdego tyle samo , ale resisty napewno nie przekraczaja 600 , okolo 550 , a tych co jest mniej to okolo 500.

Acid

Juz nic nie czaje... Czyli kazdy gracz ma przykladowo:
water 600
wind 600
dark 600
fire 500
earth 500
holy 500
Czy moze suma wszystkich ressistow oscyluje w granicy 500-600?

Alarion

gdyby nie to, że kolega gra na privie, to bym takiego pytania jak Acid nei zadawał, ale biorąc pod uwagę, że tam wszystko jest możliwe to trzeba się zapytać.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker