LF CP EE 70+/Driver

Zaczęty przez HellSign, Czerwiec 27, 2011, 10:47:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellSign

Cześć,

Odnośnie Drama Teamu - było sporo dramy, sporo fajnych chwil, sporo średnich i gorszych, ogólnie rozeszliśmy się - Ja mam swoją politykę odnośnie prowadzenia CP i jest ona może.. mhm trudna dla niektórych, nie będę dyskutował na ten temat, nie wiem czy oni będą grali czy nie ...

Cóż mamy różne opinie o prowadzeniu CP nie będę się tutaj sprzeczał, która jest lepsza

INFORMACJE:

PCET : Styka
łącze : 6mbit
Język w cp : ANG/PL
Szukam CP - ON najlepiej 19+ na drivera albo jak jakieś const szuka EE/SK z low lv to możemy również porozmawiać.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Vraghor

retired

HellSign

Cytat: Vraghor w Czerwiec 27, 2011, 10:55:49 PM
i dodam ze na ts ma glos jak Alarion  :P

Dziwi mnie to, ale nie oceniam ludzi z którymi nie grałem i nie będę się wypowiadał. Thx za free bump.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Alarion

Cytat: Vraghor w Czerwiec 27, 2011, 10:55:49 PM
i dodam ze na ts ma glos jak Alarion  :P

Rozumiem, że dla ciebie on już jest skreślony z tego powodu? ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Vraghor

nie dlaczego? bo macie podobne glosy?

Hellsign bez urazy poprostu macie podobny glos  :P
retired

Dolendil

Mam nadzieję, że przynajmniej nie wali wall of textów jak alarion.

BTW. Darth czyli nie jest zalętą być podobnym do Alariona?  :oops:

HellSign

Cytat: Dolendil w Czerwiec 27, 2011, 11:43:52 PM
Mam nadzieję, że przynajmniej nie wali wall of textów jak alarion.

BTW. Darth czyli nie jest zalętą być podobnym do Alariona?  :oops:

Pracuje nad tym, ale tak walę wall of texty, ba nawet lubię sobie planować dzisiaj zrobię to i to - staram się to osiągnąć, nie zawsze wychodzi - ale zawsze jestem bliżej celu niż bez.

Online 100%, ja wiem ile mam czasu, jak coś wypadnie to dzwonię i tyle.

No cóż zobaczymy, bywa i tak - trzeba nad sobą następnym razem pracować więcej i złożenie party z forum na przyszłość nikomu nie polecam (nie 9osobowe) - Jak coś znajdę pogram, jak nie to przerwa do GoDa.
RPG CLUB x3 Empire

Nervoson

Cytat: HellSign w Czerwiec 28, 2011, 12:38:02 PM
ba nawet lubię sobie planować dzisiaj zrobię to i to - staram się to osiągnąć, nie zawsze wychodzi - ale zawsze jestem bliżej celu niż bez.
jestes fajny a planujesz sobie ile wbijesz na nastepny dzien % i ile podniesiesz adeny z dropa?

HellSign

Cytat: Nervoson w Czerwiec 28, 2011, 09:45:14 PM
ba nawet lubię sobie planować dzisiaj zrobię to i to - staram się to osiągnąć, nie zawsze wychodzi - ale zawsze jestem bliżej celu niż bez.
jestes fajny a planujesz sobie ile wbijesz na nastepny dzien % i ile podniesiesz adeny z dropa?

Heh, nadal nie umiesz zrobić planu?

Pmnij mnie z detalami, jak znajdę chwilę czasu to Ci napiszę.
RPG CLUB x3 Empire

Dzondzy

Cytat: Nervoson w Czerwiec 28, 2011, 09:45:14 PM

QFT

r3ni

TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com