Tanki H5

Zaczęty przez DjLethal, Lipiec 11, 2011, 09:12:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DjLethal

Witam, chciałbym zapytać jak sprawuje się pod względem pvp i expa Paladyn i Dark Avanger na kronice H5. Chodzi mi o endgame i lvl w okolicach 61-79

Redbox

aoe na vanguardzie do 68 pozniej lethal pozniej od 76 doe. A najlepiej  to w pt.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Themes

W pvp musisz wybrac co lubisz: DA masa canceli albo paladyna masa ud heal i fi+ai+hammer
Ja grajac SK najwieksze problemy mam z paladynem, ciezko jest Go ubic i ma heala.
Dla mnie paladin najlepszym tankiem w H5.

Paskudny

Cytat: Themes w Lipiec 11, 2011, 09:46:16 PM
W pvp musisz wybrac co lubisz: DA masa canceli albo paladyna masa ud heal i fi+ai+hammer
Ja grajac SK najwieksze problemy mam z paladynem, ciezko jest Go ubic i ma heala.
Jakby inni tankowie nie mieli tylu UD :D
A co do młotka, to najlepiej sprawuje się na oly i jakiś małych pvp, gdzie nie masz healera, bo na mass pvp ciężko będzie Ci efektywnie wykorzystać młotek :)

PuFF

Cytat: Paskudny w Lipiec 11, 2011, 11:43:49 PM
A co do młotka, to najlepiej sprawuje się na oly i jakiś małych pvp, gdzie nie masz healera, bo na mass pvp ciężko będzie Ci efektywnie wykorzystać młotek :)
hmm no palek ma tak jak by wiecej tych ud od innych tankow oprocz Vegan/UD/SoF ma jeszcze AI/FI  ktore jednak daje kopa w Staty.

bula

Cytat: PuFF w Lipiec 12, 2011, 11:24:04 AM
Cytat: Paskudny w Lipiec 11, 2011, 11:43:49 PM
hmm no palek ma tak jak by wiecej tych ud od innych tankow oprocz Vegan/UD/SoF ma jeszcze AI/FI  ktore jednak daje kopa w Staty.
tylko jak juz liczysz ai/fi jako UD to nie powinno to sie znalezc w nastepnej czesci zdania jako oddzielny skill, prawda?

Apocalyptik

W drugiej części zdania pisze o ofensywnej części ai+fi, a w pierwszej o ud i też tam je można zaliczyć.

We ride together, we die together.

DjLethal

A z czym latać po 68 lvl z bluntem czy swordem ?

Paskudny

Cytat: DjLethal w Lipiec 12, 2011, 12:25:42 PM
A z czym latać po 68 lvl z bluntem czy swordem ?
blunt jedynie jak ma rsk focus i na <60% hp, ale to był blunt B grade o ile się nie mylę.

bula

Cytat: Apocalyptik w Lipiec 12, 2011, 12:12:29 PM
W drugiej części zdania pisze o ofensywnej części ai+fi, a w pierwszej o ud i też tam je można zaliczyć.
mimo wszystko te +50% to nie jest 2-3k

DjLethal

Da rade expic solo na buffie od newbie helpera na vanguardzie w okresie 43-68lvl'a?

wodzu3000

Paskudny

Cytat: DjLethal w Lipiec 12, 2011, 02:27:19 PM
Da rade expic solo na buffie od newbie helpera na vanguardzie w okresie 43-68lvl'a?
aoe ftw tankami na tym lvlu :>

DjLethal

A macie może jakieś konkretne miejsca do robienia aoe ?
Wiem, że w H5 się wszystko pozmieniało i nie ogarniam tego

Redbox

Cytat: DjLethal w Lipiec 12, 2011, 05:16:45 PM
A macie może jakieś konkretne miejsca do robienia aoe ?
Wiem, że w H5 się wszystko pozmieniało i nie ogarniam tego
43-52 Tanor canion, Max bierzesz 4 grupki bo wiecej masowka nieobejmie.
52-58 Jedni mowia ze Frozen lab, Expe jest spoko ale latac trzeba, Wolalem exp na cmetarzu. Wyglada to tak:
          Agrujesz 2 kwadrtay mobow, masowka> biegniesz agruesz nastepny kwadrat>masowka i tak w kolko
58-60 Buffalo na frozen
60-68 Ancient Battleground Lepszego spta na exp nie znajdziesz
Pozniej jak juz mówiłem Tylko i wylacznie lethale.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

DjLethal

Dzięki za wszystko, bez was bym tego nie ogarną   :)

Don007

shield strike i challenge of fate są useless czy cos dają?

Paskudny

Cytat: Don007 w Lipiec 13, 2011, 02:47:09 PM
shield strike i challenge of fate są useless czy cos dają?
challange of fate to jest mobilne UD, więc się przydaje, a shield strike to na low lvl jest b.dobry, ale na end game chyba już nie :)

klakluki

Cytat: Redbox w Lipiec 12, 2011, 05:58:31 PM
58-60 Buffalo na frozen
60-68 Ancient Battleground Lepszego spta na exp nie znajdziesz
Pozniej jak juz mówiłem Tylko i wylacznie lethale.

Antylopy na frozen sa o tyle ciekawe, ze oprocz expa daja tez niezla kase(matsy z questa + hemocyty).
Na cmentarzu nie robilem aoe chociaz tez moze byc ciekawe.

Jesli chodzi o buffalo to zawsze wolalem isc wczesniej na AB. Jakos byczki nigdy mi nie przypadly do gustu ale to moje subiektywne zdanie. Ancient zawsze bardziej mi podchodzilo.

a do tanor canyonu warto wziac quest w warehousie w oren;) czasem poleci ewc, eac lub matsy typu m.alloy itp.

Arimas

podobno paladynem można na vanguardzie używać młotka dwu ręcznego to wtedy jest bonus z Blunt dmg jak się bije skillami na AB

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.