Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Roxis

Jezeli nie umiesz obslugiwac google to ci pomoge :)

https://forum.4game.ru/showthread.php?t=335585&page=1

Pewnie to sie wzielo stad ze 01.07.2011 opublikowali ankiete dla ludzi chcacych uczestniczyc w testach GoD-a a z kolei 15.07.2011 podali wyniki tej ankiety ( do 22.07.2011 wlacznie maja dodac ekipanta z QA na skypie )

Azimut z dnia 01.07.2011
Cytat! Drodzy gracze Nie jest tajemnicą, że wkrótce przyjdzie globalnej aktualizacji Lineage 2 Chaotic Throne 3: Goddess of Destruction. W związku z tym, dobieramy ludzi do uczestnictwa w badaniach. Najbardziej aktywny i pomocny otrzymają cenne nagrody. Kryteria wyboru:

Cos zaczyna sie dziac ale jak na razie nie ma zadnego konkretnego info :) Wiec czy to bedzie za tydzien czy za dwa czy za miesiac - tego nikt nie wie

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

pokit

Cytat: r3ni w Lipiec 17, 2011, 10:52:52 PM
Na rosyjskich forach chodzi plota że pts GoD będzie za 2 tygodnie mniej więcej. Jakieś dodatkowe info ? :)

Tak, szukali testerów do zamkniętego pts-a goda, ale o open pts-ie nic nie slychać.

Itherus

Vraghor

no jak w morde strzelil kaczor  :P
retired

Biz0n

Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

EsTeCzteryRkA

zna ktos tego pana? mephistoph ze starego forum mmorpger.
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Itherus

Alarion

Cytat: EsTeCzteryRkA w Lipiec 19, 2011, 09:02:12 AM

Domin, ofc, że znam, w końcu na franz z ponad rok w tym samym klanie, a koleś miał mocne teksty czasem : >
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

EsTeCzteryRkA

Cytat: Alarion w Lipiec 19, 2011, 11:06:34 AM
Cytat: EsTeCzteryRkA w Lipiec 19, 2011, 09:02:12 AM

Domin, ofc, że znam, w końcu na franz z ponad rok w tym samym klanie, a koleś miał mocne teksty czasem : >
gra on tu?:D

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Alarion

nie, nawet nie próbował chyba.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Vraghor

Dominik moj ziomal - gdzie go zes namierzyl Starki? ja go nie raz ciagnalem do gry ale nie chcial :)
retired

Futerko

Nom, kazdy zna mephistopha, mnie np okradl na postaci 0o

EsTeCzteryRkA

bo wiem ze ma moj fraps a moj upload padl i chcialbym zeby mi reuploadowal

Vraghor

Cytat: Futerko w Lipiec 19, 2011, 01:35:09 PM
Nom, kazdy zna mephistopha, mnie np okradl na postaci 0o
znam inna strone medalu jak wiesz ale nie mam ochoty sie znowu o to dramowac
retired

Arimas

Yo, darth, tu znasz "inną stronę medalu" każdej historii? :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Vraghor

ta inna strone zna tez i Alarion skoro chcesz znac zdanie osobydla ciebie bardziej wiarygodnej
retired

ChillenSaint

Cytat: Vraghor w Lipiec 19, 2011, 04:09:23 PM
ta inna strone zna tez i Alarion skoro chcesz znac zdanie osobydla ciebie bardziej wiarygodnej

alarion zna też krawędzi medalu  hahaha
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

Vraghor

retired

EsTeCzteryRkA

loffciam zajebiste dcki na valdku...

Dyma

jasne szkoda ci %  i sztuczne dc ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

EsTeCzteryRkA

Cytat: Dyma w Lipiec 19, 2011, 08:32:05 PM
jasne szkoda ci %  i sztuczne dc ;p
mowilem Ci ze masz nikomu nie mowic;/

Itherus

Acid

endriuu

To nie ja, a widzialem kolesia kilka dni temu jak latal z 16 i jeszcze z jedna c grade +16. Cholera jedna, a mi sie nie udalo mialem to

Uploaded with ImageShack.us
a zostalo to

Uploaded with ImageShack.us  :(

Acid

A mialbys juz za to kasy na jakies epici. ;P